- Konu Sahibi lion mother
-
- #3.241
selamlar canim benim kizkardesimin basina gelmisti boyle bir olay yillar once ... doktora gitti - ki sana da tavsiyem o ..
rahim agzinda silvilce seklinde yaralar tespit edildi .. bir iki ay ilac kullandi gecmedi .. en sonunda doktoru o silviceleri yakti ..
ve hersey normale dondu .. Sende de bu tip bir durum olabilir .. doktora gorunmen de fayda var derim .. daha yolun basindayken
en kisa surede tedavisi baslar en azindan ..
teşekkür ederim cnm cevabın için:) bnm de aklıma geldi dediğin okudum bi kaç yerde de lakin sadece korunmadığımız zamanlarda olması garip eşim boşalmadıkça olmuyor böyle
Hakkımızda hayırlısı olsun.doktora gittim bugün menogon iğnesi verdi 5 ampul aranızda kullanan varmı arkadaşlarMoralini bozma dicem biliyorum zor. Ama hayırlısını dilemekten başka bir çaremiz yok. Allah hakkımızda hayırlısı versin.
Acilllllll cevap ve yardımmmmmm kızlarrrrr?
Hayırlı akşamlar kızlar, sizlere durumumu paylaşmak istiyorum bana yardımcı olurmusunzzzzz?
Ben 1yıllık evliyim ve ilk defa bu ay bebek istedik adetim14 kasımdaydı ve adetim biter bitmez çeşitli günlerde çalışmalarımız oldu belli tarihlerde ve o zamandan sonra bu tarihe kadar inanılmaz bi bel ağrısı ve kasık ağrısı başladı gittikçe dayanılmaz oldu ağrılar ve bu Cumartesi acile gittim acaba başka bi problem mi var diye tahliller vs yapıldı ve bugün sonuçlandı,doktor gebelik testi de yaptı kan testi, ama kendisi belirtti gebeye bile daha kanda bile çıkmaz çünkü daha adetine 9 gün varmış dedi ki dediği de oldu negatif çıktı, bügünde ultrason vardı yumurtalıklara böreğe fln baktı orda mı bi problem var diye herşey normal çıktı sadece idrarında hafif bir enfeksiyon çıktı.. Doktor da adet günüme kadar zaman verdi işte o da pek anlam veremedi ama...
Kızlar şimdik size soruyorummmmmm sizce gebelik durumum varmıdır yaaa çok da heyecanla bekliyordum ama tahlilde fln çıkmayınca üzüldüm erken bile olsa o negatif sonucu görmek üzdü beni(( sizce durum ne kızlarrrr size de soruyorummm?
kızlar ben gebelik düşünüyorum önerileriniz nelerdir?daha eşimle bir deneme yapmadık bir kadın doğuma da gitmedim dişlerim yapılacak bu hafta onu bekliyorum
Canım gebelik belirtilerin yalnız kasık ve bel ağrısımı.? üşütmüşde olabilirsin ama bence hamilede olabilirsin..Katiyyen abartısız benim belirtilerim ilk günden başladı :) ve ben o gece dedimki ben kesin hamileyim :) şüpheli ilişki sonu müthiş bi kasık ağrısıyla başladı benim belirtiler :) Adetime 9 gün vardı test negatif çıktı ama ben hayır biliyorum ben hamileyim dedim..adetimin 5.günü bugün 1 saat önce kan testi yaptırdım ve POZİTİFFFFFFF
Ayyyy gerçekten mi hayırlı olsun tatlım çok sevindimmmmdarısı başıma inşallah bende aynen ilk gün başladı ya ağrılar kasık ve bel ağrısı, bide inanılmaz bi sinir ve hassasiyet var bilmiyorum bi alakası varmı ama, sonucu haftaya öğrencim bende bakalım
bende yeni evlendim bebek düşünüyoruzzz... adet görmeme 10 gün var.. çok merak ediyorum acaba tutucakmı tutmıcakmı diyearkadaşlarımın hepsinin ilk denemesinde olduu ... birde şu 2 gündür kasık ağrım var çok fena bu bi belirti olabilirmi kızlar
Canım stres yapma ama doktorununda dediği gibi sınırda bir önceki gebeliğimde benimde 4.72 çıkmıştı geç döllenme olabilir seninde 2 günde bir kan tahlili yaptırsan düzenli artış olur inş hayırlı haberlerini alırız burdan :)
Regli oldum kızlar morelim çok bozuk bu ayda olmadı(
Sağol cnm yaa ilaç ve iğnelere gene başladım bakalım bu ay ne olacak yumurtlama günümde 15. Diye biliyorm hayırlısı artık . Yoruldum düşünmekten valla. Canım o kürü adetliykende içebilirsin belli günü yok ama 20 gün iç fazla içme cnmincir kürü havuçla birlikte oluyor 8-9 tane inciri bi tencerede 15 dak kaynatıyrsn diger tencerede 3 tane havucu 20 dak kaynatıyorsn 1 litre suda ikisinide ılıyınca karıştır iç 2 günde bir aynı kürü yenile 20 gün içeceksin
merhaba kizlar,
gectigimiz gunlerde sormustum burada ovulasyon testi kullanan tecrubesi olan var mi diye ama kimseden yanit alamadim
ben bu ay ovulasyon testine basladim , bugun 3. kez yapacagim, ayni zamanda adetimin de 13. gunu bugun , bir de boyle deneyecegim bakalim sonuc ne olacak :18:, tecrubelerimi paylasirim merak edenler olursa diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?