hamile olmak isteyenler ve olma şüphesi olanlar buraya :)

teşekkür ederim cnm cevabın için:) bnm de aklıma geldi dediğin okudum bi kaç yerde de lakin sadece korunmadığımız zamanlarda olması garip eşim boşalmadıkça olmuyor böyle

teşekkür ederim cnm cevabın için:) bnm de aklıma geldi dediğin okudum bi kaç yerde de lakin sadece korunmadığımız zamanlarda olması garip eşim boşalmadıkça olmuyor böyle

Evet normal milagros24 .. cunku spermlerin icinde o tip yaralari kanatici veya azdirici bir madde bulunuyormus.. o nedenle
oluyor.. bence seninkisi de ayni kardesim gibi .. onda da o sekildeydi ...:44:

Acilllllll cevap ve yardımmmmmm kızlarrrrr?

Hayırlı akşamlar kızlar, sizlere durumumu paylaşmak istiyorum bana yardımcı olurmusunzzzzz?
Ben 1yıllık evliyim ve ilk defa bu ay bebek istedik adetim14 kasımdaydı ve adetim biter bitmez çeşitli günlerde çalışmalarımız oldu belli tarihlerde ve o zamandan sonra bu tarihe kadar inanılmaz bi bel ağrısı ve kasık ağrısı başladı gittikçe dayanılmaz oldu ağrılar ve bu Cumartesi acile gittim acaba başka bi problem mi var diye tahliller vs yapıldı ve bugün sonuçlandı,doktor gebelik testi de yaptı kan testi, ama kendisi belirtti gebeye bile daha kanda bile çıkmaz çünkü daha adetine 9 gün varmış dedi ki dediği de oldu negatif çıktı, bügünde ultrason vardı yumurtalıklara böreğe fln baktı orda mı bi problem var diye herşey normal çıktı sadece idrarında hafif bir enfeksiyon çıktı.. Doktor da adet günüme kadar zaman verdi işte o da pek anlam veremedi ama...
Kızlar şimdik size soruyorummmmmm sizce gebelik durumum varmıdır yaaa çok da heyecanla bekliyordum ama tahlilde fln çıkmayınca üzüldüm erken bile olsa o negatif sonucu görmek üzdü beni(( sizce durum ne kızlarrrr size de soruyorummm?

kızlar ben gebelik düşünüyorum önerileriniz nelerdir?daha eşimle bir deneme yapmadık bir kadın doğuma da gitmedim dişlerim yapılacak bu hafta onu bekliyorum

Canım gebelik belirtilerin yalnız kasık ve bel ağrısımı.? üşütmüşde olabilirsin ama bence hamilede olabilirsin..Katiyyen abartısız benim belirtilerim ilk günden başladı :) ve ben o gece dedimki ben kesin hamileyim :) şüpheli ilişki sonu müthiş bi kasık ağrısıyla başladı benim belirtiler :) Adetime 9 gün vardı test negatif çıktı ama ben hayır biliyorum ben hamileyim dedim..adetimin 5.günü bugün 1 saat önce kan testi yaptırdım ve POZİTİFFFFFFF

kızlar ben gebelik düşünüyorum önerileriniz nelerdir?daha eşimle bir deneme yapmadık bir kadın doğuma da gitmedim dişlerim yapılacak bu hafta onu bekliyorum

Gebelik düşünüyorsan bu aydan itibaren folik asit kullanımına başlaman iyi olur canım..
Sağlık kontrollerin temiz çıktığında yumurtlama gününü hesaplayarak çalışmalar yaparsın..
Bol meyve ve kan yapıcı gıdalar pekmez ile başlayabilirsin vücut dopingine..
ilişkide belinin altına ufak bi yastık koymayı denersen amacına ALLAH'ın izniyle çabuk ulaşabilirsin inş...

Ayyyy gerçekten mi hayırlı olsun tatlım çok sevindimmmm darısı başıma inşallah bende aynen ilk gün başladı ya ağrılar kasık ve bel ağrısı, bide inanılmaz bi sinir ve hassasiyet var bilmiyorum bi alakası varmı ama, sonucu haftaya öğrencim bende bakalım

Evet sinir aynennnn öyle oldu canım.hadiiii inş bakalım ALLAH'a şükürlerimizi eksik etmeyelim diiimi

bende yeni evlendim bebek düşünüyoruzzz... adet görmeme 10 gün var.. çok merak ediyorum acaba tutucakmı tutmıcakmı diye arkadaşlarımın hepsinin ilk denemesinde olduu ... birde şu 2 gündür kasık ağrım var çok fena bu bi belirti olabilirmi kızlar

Son düzenleme:

Kasık ağrın şüpheli ilişkiden hemen sonra başlayıp ara ara devam ediyorsa evet canım belirti olabilir..

selam cnm..sana bişey sormak istiyorum bugun kan testi yaptırdım sonuç 4,41 çıktı dr aynı şeyi banada söyle muallaktasın dedi seninde aynı çıkmış sonuç ne oldu _?

şu anki durumumu sizinle paylaşıyorum ilişkiden iki gün sonra bir gün pembe bir gün kahve rengi leke sonraki iki gün adet kanaması gibi ama az miktarda kanama bugun ise mukoza kıvamında şeffaf yoğun bir akıntı var.
zozitos yorumun için teşekkür ederim ben de bu durumu eğer bu ay tutmazza bir iki kez daha deneyip doktora gideceğim

Regli oldum kızlar morelim çok bozuk bu ayda olmadı (

ULTU uzulme hayatim hayirlisi herseyin oyle dusun ... biliyorum cok zor oluyor bu sekilde teselli etmek
kac zamandir deneme yapiyorsun... Birde yumurtlama gunlerini iyi tespit edebildin mi ?

haaaa bu arada sana birsey sorucaktim bana yazdigin incir ve havuc kurune baslicam .. adetin kacinci gunu
baslamak lazim herhangi bir zamani var mi canim ?

Sağol cnm yaa ilaç ve iğnelere gene başladım bakalım bu ay ne olacak yumurtlama günümde 15. Diye biliyorm hayırlısı artık . Yoruldum düşünmekten valla. Canım o kürü adetliykende içebilirsin belli günü yok ama 20 gün iç fazla içme cnm

merhaba kizlar,

gectigimiz gunlerde sormustum burada ovulasyon testi kullanan tecrubesi olan var mi diye ama kimseden yanit alamadim

ben bu ay ovulasyon testine basladim , bugun 3. kez yapacagim, ayni zamanda adetimin de 13. gunu bugun , bir de boyle deneyecegim bakalim sonuc ne olacak :18:, tecrubelerimi paylasirim merak edenler olursa diye

Mrb cnm sana çok yardımcı olamicam ama en azından yanlız değilsin demek istedim. Bende bu ay ovulasyon testi kullanıyorum. Ne tesadüf ki benimde bugün 13. gunüm :)) bende bugün 4. testimi yaptım. Geçen ay adetim nerdeyse 10 gün gecikti ki normalde hiç gecikme bilmem o yüzden bu ay yumurtlamamı kestiremiyorum ve sanırım geç olacak bu ay yumurtlama. Çok silik çıktı 2. çizgi hep sende nasıl cnm? Bildiğim kadarıyla 2. çizginin ilk çizgi kadar belirgin olması gerekiyor.

Kızlar ben en son 20 ekimde adet olmuştum nolmalde adet geçikmem olurdu ama bu kadar değil idrar testti taptım 5 gün önce negatif ama hala adet olmadım sizce hamile miyimdir? 9 Aralığa randevu aldım doktora gideceğim 10 aralıkta annemin doğum günü eğer hamile isem çok güzel bir hediye olacak anneme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…