- Konu Sahibi lion mother
-
merhaba canım östörojen hormon dengeleyici yani bi anlamda hormon hapı aynı zamanda hormonşarı dengelediği için adet söktürücü görevide görür bir hap doktorun verdiği adette kullan aşırısı ve ya eksiği hormon dengesini bozuyor ve ciltte lekelenme yapıyor bende kullanmıştım bekarken
Arkadaslar ben araniza yeni katildim bir yil olmak uzere evleneli ve hic korunmadim bebegimiz olsun istiyorum ama olmuyor cok deniyoruz bu ay umutluydum 3 gun adetim gecti ama bu sabah cok koyu bir sekilde kanamam oldu ara ara geliyor galiba cok istedigim icin olmuyor bana yardimci olur musunuz fikri olan cvp versin lutfen
hay maşallahhhh :)Allah tamamına erdirsin sağlıklı sıhhatlı kucağına almayı nasip etsin : darısıda bize olsunnn
tatlım tatile gidiyoruz da alısveristeydm bütün gün bir de doktora gittim biliyosun gecikmemin 15.günü bugun ama hamile değilim.. prolaktin hormonum yüksek cıktı ilaç verdi bir de söktürücü verdi. Prolaktinim yüksek oldugu icin regl göremiyormusum o yüksek olunca hamilede kalamazmsm.. Bakalm ilaçlara başlıycam işte. Yumurtalklarm gayet sağlıklıymıs cok da hızlı calısıyorlar cok güzel gözüküyor dedi. Sadece dediğim gbi hormonal sıkıntı varms. Anlıycagn hamile kalamadk bu aydaSelam canım nerelerdesın bugun gorunmedın hiç
tatlım tatile gidiyoruz da alısveristeydm bütün gün bir de doktora gittim biliyosun gecikmemin 15.günü bugun ama hamile değilim.. prolaktin hormonum yüksek cıktı ilaç verdi bir de söktürücü verdi. Prolaktinim yüksek oldugu icin regl göremiyormusum o yüksek olunca hamilede kalamazmsm.. Bakalm ilaçlara başlıycam işte. Yumurtalklarm gayet sağlıklıymıs cok da hızlı calısıyorlar cok güzel gözüküyor dedi. Sadece dediğim gbi hormonal sıkıntı varms. Anlıycagn hamile kalamadk bu aydasende durumlar nasıl test yaptın mı bak eğer cıkmadıysa hemen vakit kaybetmeden git dr.a
inşallah çıkar ya dua et canım hepimiz bebişlerimize kavuşalım
hadi bakalım hayırlısıyla gelsin inşallah :)Insallah gelsin paylasirim tabiki
amiiinnnnn inşallahhhhİnsallah en kisa zamanda bebek isteyenlerin bebisi olur tabi benimde
canım sen bi hastaneye git lütfennArkadaslar bugun adet olmustum ama simdi geri kesildi ne yapmam lazim bana yardimci olun tahlilde yapmadim
inşallahhh canım Rabbim bebişine kavuştursun senide hepimizidesa arkadaşlar bugün iinci aşılamamı yaptırdım inş. bu sefer gelir hayırlarla minik misafirim
hoşgeldin canımm .. farklı bi doktora daha görün canım yinede sen yara olunca yakıyolar diye biliyorum engel değil ama sana zararı olur sonradan büyür Allah korusun ihmal etme.. bebişinde olur inşallah sinir stres yapma keçiboynuzu pekmezi yeMerhabalar bende yeni katıldim aranıza..bizde 6aydir deniyoruz bende dr.gittim hiçbir sorun yok dedi.küçük bir yara var fakat bu senin hamile kalmana engel degil dedi bilmiyorum:-(sizce maydanoz ve süt buharı işe yararmı...
hepimizinki olur inşallah canım benim :13: olsun anında burdayım eşimden önce size diyeceğimAmin canım inş olur bu ay senın müjdeli haberı vermeyı unutma ama bizi de sevındır :)
meraba canım, benim kanamam uzun sürüyo oyüzden verdi benim zaten lekelerim oluşuyo korktum şimdi başka ne yan etkileri var canım biliyomusun ilacın prospektüsünü okudum ama anlamadım açıkçası çünkü hep yabancı terimler. östrojen hormonu yani öylemi
hoşgeldin aramıza merhaba :13: inşallah hemen hayırlı haberi alırsın ve sağlıklı sıhhatli bi şekilde bebişine kavuşursunMerhabalar :) bizde 11 ay oldu evleneli, bu ay artık bi bebeğimiz olmasına karar verdik, hayırlısıyla inşallah. Adetime daha 10 gün var ama çok heyecanlıyım. İlk ay ilk deneme heyecanı. İnşallah hepimiz en kısa zamanda kavuşalım bebişlerimize :18:
günaydın balımgünaydın kızlarrrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?