hamile olmak isteyenler ve olma şüphesi olanlar buraya :)

bende istiyorum burdaki hamiş arkadaşların yazdıklarını okudukça çok hevesleniyorum ama daha çok erken çok yeni ewliliğim biran önce zaman geçmesi için sabırsızlanıyorum

bende istiyorum burdaki hamiş arkadaşların yazdıklarını okudukça çok hevesleniyorum ama daha çok erken çok yeni ewliliğim biran önce zaman geçmesi için sabırsızlanıyorum
bende yeniyim canım ama hiç beklemedim 2. ay hamile kaldım malesef kalp atışı olmadığı için kaybettim. şimdi tekrar başladık çalışmalara bence istiyosan hiç beklememelisin

bişey daha sorcam canım kusura bakma bunaltıyorum seni kilo aldırıyormu acaba prospektüsünde göğüste hassasiyet olur yazıyo aklıma kilo aldırcağı için göğüsmü büyütüyo diye geldi doğrusu:26: kilo almak istemem ama göğsüm zaten yok göğüslerde bi etkisi varsa hayır demem yani

reglin geldiimi cnm

Slm kızlar mrb; ben yeni katıldım aranıza
bende 1,5 yıllık ewliyim 1 senedir hamile kalmak istiyorum. Ne yazıkki heray hüsrana uğruyorum geçen ay 1 haftalık bir gecikmem vardı hamileyim sanmıştım. Ne yazıkki olmadı. Bu ay ümitliyim inş. Güzel haberleri burdan herkese veririm. Sizinde hakkınızda hayırlısı olsun. Inş. Isteyen herkese versin rabbim..

Canim haklisin yalniz biz surekli iliskiye giriyoz her iki gun falan..
ovulasyon teste illa sart mi ? cunku fransada acayip pahali bi tanesi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…