- 2 Temmuz 2013
- 1.952
- 2.416
- 133
- Konu Sahibi lion mother
-
malesef eşim izin vermezki öyle dışarı çıkmamaSen alamıyormusun şekerim.
bende yeniyim canım ama hiç beklemedim 2. ay hamile kaldım malesef kalp atışı olmadığı için kaybettim. şimdi tekrar başladık çalışmalarabende istiyorum burdaki hamiş arkadaşların yazdıklarını okudukça çok hevesleniyorum ama daha çok erken çok yeni ewliliğim biran önce zaman geçmesi için sabırsızlanıyorum
maelsef benim kırmızılar bugün geldi umutlar birdaha ki aya
evet canım östörojen hormonu içeriyor zaten o lekeleride ilaç yapıyor ama zamanla geçiyor iyi bir hap kullanmaya başladıktan en kısa zaman içerisinde adetlerin düzene girecektir. Benim pso sendromum vardı o yzden vermişti baya iyi geldi aşırı bir yan etkisi yok dr nun talimatlarına uygun kullanırsan en kısa zamanda adetin düzene girer yani normal oranda adet görmeye başlarsın çok geçmiş olsun.
hayırlısı olsun umutları yıkmak yok Allahın izniyle olacak :)maelsef benim kırmızılar bugün geldi umutlar birdaha ki aya
canım benim Allah yardımcın olsun. ben buraya yazdım o duayı kimse ilgilenmedi bende oraya baktım orayı takip ediyorum şimde bende okuyacağım allah nasip ederse.. canını sıkma Rabbim büyük bebişin gelir inşallah Allahın izniyle sağlıklı bi şekilde
hayır canım henüz gelmedi senin?reglin geldiimi cnm
hayır canım henüz gelmedi senin?
yok canım yarın benimde 28iyok benim yarın gelecek.senin ne zmndı batı.ben bgn die hatrlıorum
yok canım yarın benimde 28i
ama bende hiç adet olacakmışım belirti yok ama hamilelik belirtiside yokayyy yrn 28imi benim 29unda glicek
Adet sonrası hemen yumurtlamış olsan da tutmuş olsa bile daha 10 gün geçmiş. Hemen sonuç alamazsın ki. Dediğim gibi biran önce ovulasyon testi al. Bugünlerde yumurtluyorsundur. Testi hemen almazsan yumurtlama dönemin geçerse testte çift çizgiyi göremezsin. Bu defada kafayı ona takarsın neden çift çıkmadı diye.
ama bende hiç adet olacakmışım belirti yok ama hamilelik belirtiside yok
Canim haklisin yalniz biz surekli iliskiye giriyoz her iki gun falan..
ovulasyon teste illa sart mi ? cunku fransada acayip pahali bi tanesi..
Hayırlısı olsun canımmmm. İnşAllah bidahaki ay gelir bebişin.
aminn inşallahhh :) adet belirtilerimi?inşallah bebiş vardırda olmazsın cnm:)bnm baya belirtim var :))
aminn inşallahhh :) adet belirtilerimi?
sizin son durum ne gelen giden varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?