- 2 Temmuz 2013
- 1.952
- 2.416
- 133
- Konu Sahibi lion mother
-
inşallahh canımmmm nasılsın?Bende bat beklemesindeyim. İnşAllah gelmezzz
nasıl yani adet olacakmış gibimi hisediyosun canımbenim bat daha cok bende aceba mi ? niye boyle soyle ? teredut deyim...
nasıl yani adet olacakmış gibimi hisediyosun canım
inşallahh canımmmm nasılsın?
ne güzell işte.. bebişin yerini yapıyodur inşallah kafana takma rüyaların çıkar inşallahhhyok canim yaa daha erken ben oyle agrilar falan hisetmem olucayim gun biraz karnim agrir o kadar..
canim simdi benim sat 18/08, yumurtlama donemindeyim hesaplara gore..
ama biz adet once ve sonra korunmadan iliskiye girdik..
simdi bilmiyorum adet 17/09 da olucak sozde ama benim karnim sag tarafim cok agrio batiyo dogrusu,
ve esim dun dedi goguslerin sisti damarlari fark eti
sonra is'teyim ben kadinlar diyo ne cok tuvalete gidiyosun hamilemisin
cok guzel ruyalarda goruyorum
Anlamadim gitti..
hamd olsun :) yarın benim adet günüm :) ama bende normalde 4 gün önceden ağrılar başlardı kötü bi şekilde şimdi kasıklarım çok az batıyo:44: anlamadım ki kendimi hamile gibide hisetmiyorumİyiyim canım sen nasılsın ? Sen ne zamanı bekliyorsun
yok canim yaa daha erken ben oyle agrilar falan hisetmem olucayim gun biraz karnim agrir o kadar..
canim simdi benim sat 18/08, yumurtlama donemindeyim hesaplara gore..
ama biz adet once ve sonra korunmadan iliskiye girdik..
simdi bilmiyorum adet 17/09 da olucak sozde ama benim karnim sag tarafim cok agrio batiyo dogrusu,
ve esim dun dedi goguslerin sisti damarlari fark eti
sonra is'teyim ben kadinlar diyo ne cok tuvalete gidiyosun hamilemisin
cok guzel ruyalarda goruyorum
Anlamadim gitti..
Canım yumurtlama döneminde bu tür belirtiler olabilir. Özellikle kasık ağrısı çok sık olur. Adetin hemen öncesi ve hemen sonrası ilişkide hamile kalman için o dönemde yumurtlamış olman lazım. Ovulasyon testi alıp yaparsan yumurtlayıp yumurtlamadığını daha iyi anlarsın.
hamd olsun :) yarın benim adet günüm :) ama bende normalde 4 gün önceden ağrılar başlardı kötü bi şekilde şimdi kasıklarım çok az batıyo:44: anlamadım ki kendimi hamile gibide hisetmiyorumsenin ne zamn ?
ayın 20sinde yaptım 1.2 çıktıTest yapmadınmııııı ?
haklisin canim..
sagol ben bekleyim ve ovulasyon testi alip calisyim..
17 eylul kadar yaa sabir..
ayın 20sinde yaptım 1.2 çıktı
daha erken değlmi ki:18:Eczaneden alıp kendin yapsan.
daha erken değlmi ki:18:
geçen ay 28inde oldum yumutlama tarihini hiç hesaplamıyorum ki ben :/Ne zamandı son adet tarihin ve yumurtlama tarihin. Yarın adet günüm diyorsun.
geçen ay 28inde oldum yumutlama tarihini hiç hesaplamıyorum ki ben :/
evet canım bazen 1 gün sonra yada 1 gün önce olabiliyorum. geçen ay kürtajdan 45 gün sonra oldum. bu ayda kürtajın verdiği düzensizliğe bağlıyorum 10 gündürde göğüslerimde ağrı var ama şişlik felan yok bişey anlamadımki:44:30 gündemi adet oluyorsun. Bence bugün testle belli olabilir.
evet canım bazen 1 gün sonra yada 1 gün önce olabiliyorum. geçen ay kürtajdan 45 gün sonra oldum. bu ayda kürtajın verdiği düzensizliğe bağlıyorum 10 gündürde göğüslerimde ağrı var ama şişlik felan yok bişey anlamadımki:44:
bende tam tersi bütün belirtileri yaşamıştım göğüste ağrı şişlik sürekli bulantı kusma idrara sık çıkma kasıkta ağrı baş dönmesi hepsi vardı yani.. şuan göğüslerimde biraz ağrı hafif baş dönmem sabahlarıda hafif bulantım oluyo o yüzden hiç hamile gibi his etmiyorum kendimi öbürü o kadar belli etmiştiki kendiniAdet yada hamilelik belirtileri insanın kafasını çok karıştırıyor canım. Benim her ay adetim farklı belirtilerle geliyor, kimi zaman kasıklarım çok ağrıyor, kimi zaman midem bulanıyor, kimi zaman hiçbirşey hissetmiyorum bi bakıyorum adet olmuşum. Ben hamile olduğumu öğrendiğim ay hiçbir belirti yaşamamıştım. Ne kasıklarım ağrıdı, ne göğüslerim şişti, acıdı. Adetime 2 gün kala iş çıkışı öylesine test aldım. Belirti de yok birşey yoktur ama yapayım dedim. Yaptım bıraktım bakmadım bile. Biraz sonra lavaboya gidip baktığıma çifti görünce şaşırmıştım. O yüzden belirti olmasına yada olmamasına çokta takılma, idrar testiyle çıkabilir bence.
bende tam tersi bütün belirtileri yaşamıştım göğüste ağrı şişlik sürekli bulantı kusma idrara sık çıkma kasıkta ağrı baş dönmesi hepsi vardı yani.. şuan göğüslerimde biraz ağrı hafif baş dönmem sabahlarıda hafif bulantım oluyo o yüzden hiç hamile gibi his etmiyorum kendimi öbürü o kadar belli etmiştiki kendinieşimde yokki test alsa napsam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?