- Konu Sahibi lion mother
-
ayyy yrn 28imi benim 29unda glicek
Teşekkür ederim canım, gönül bebişin olması yönünde yumurtlama ve reglden ziyade, ama bir yandan da bunlar vücudumuzun doğru çalışıtığını da söylüyor bize. Hayırlısı artık :)
4444 duasını okuyucam ben 5 eylül perşembe başlıorum benim için 5 tane bile okusanız çok sevinirim.ne kdr çok inançlı kişi olursa duayı okuyan o kdr çok kabul olur.sayısı çok öenmli ama bu duanın ne bir eksik ne 1 fazzla olması gerekio
Duayı yazarsan okuruz canım
Ağustos'un son demleriyiz :)
Ağustos'un son demleriyiz :)
Duayı yazarsan okuruz canım
tamam cnm salat-ı tefricciye duası.ben 5 eylülde haber veririm sana.yani 1 hafta içinde bitmesi gereken bi dua ama dua kardeşliği die bş topik var ordaki arkadaşlar yardmcı oluck.sende içinde kaç tane gelrse 5-10 farketmez önemli olan seninde katkının olması çok tşk ederm bn seni arkadaş listeme ekliicem şmdi gnü glnce haber vericm cnnm
benim içimde aynen öyle iyiki burası var iyiki sizler varsınız :)Allah'tan şurası var,siz varsınız da biraz zaman geçirmek mümkün oluyor. Yoksa sabah akşam kendimi dinleyip durucam. Yalnız kızlar benim bu ayki sıkıntım şu: reglim biteli 10 gün falan oluyor. Normal hesaplamalarda yarın oveluasyon günüm, ama 3 gündür falan kasıklarım regl olacakmışım gibi batıyor. Reglime de hamilelik belirtilerine de erken değil mi sizce de? Bir de acayip sıcak basıyor yüzümü. Ateşim hep 36.1-36.3 civarında :44:
tamam cnm salat-ı tefricciye duası.ben 5 eylülde haber veririm sana.yani 1 hafta içinde bitmesi gereken bi dua ama dua kardeşliği die bş topik var ordaki arkadaşlar yardmcı oluck.sende içinde kaç tane gelrse 5-10 farketmez önemli olan seninde katkının olması çok tşk ederm bn seni arkadaş listeme ekliicem şmdi gnü glnce haber vericm cnnm
Tamam canım haber bekliyorum senden. Önemli olan duanın okunması değil, önemli olan farklı farklı kişiler tarafından okunması. Bakarsın içimizden birinin duası kabul olur. Ne kadar çok kişi okursa o kadar makbul :)
benim içimde aynen öyle iyiki burası var iyiki sizler varsınız :)
yumurtlaman erken olmuştur canım bence :44:
sen çalışmalara başla bebiş olursa iyibişeydir :)Pekiii bu iyi birşey mi kötü birşey mi?
bende yeniyim canım ama hiç beklemedim 2. ay hamile kaldım malesef kalp atışı olmadığı için kaybettim. şimdi tekrar başladık çalışmalarabence istiyosan hiç beklememelisin
bişey daha sorcam canım kusura bakma bunaltıyorum seni kilo aldırıyormu acaba prospektüsünde göğüste hassasiyet olur yazıyo aklıma kilo aldırcağı için göğüsmü büyütüyo diye geldi doğrusu:26: kilo almak istemem ama göğsüm zaten yok göğüslerde bi etkisi varsa hayır demem yani
Allah hayırlı bi şekilde nasip eder inşallahh.. en iyisini sen bilirsin tabi ama benim görüşüm beklememenden yanaewet sende haklısın olacagıda meçhul zaten bakalım rabbim nasip edecek mi çocuk sevgisini bize hemen ama yınede biraz daha beklemek lazım gibi geliyor en azından bu sene bitsin istiyorum off off
günaydın balım
aleyküm selam canım. hamd olsun . Allah neşeni bozmasın ve belirtilerin hamilelikten olsun inşallahhhhselammm nasılsın? ben bugün son derece enerjik ve neşeliyim hayır olsun ama adet belirtilerim başladı göğüslerde şişme miğde bulantısı vs. sanırım bu ayda tutturamadık 4 günüm var bakalım hayırlısı
:kilo değil ödem yapıyor vucütta göğüslerindeki şişme yani hassasiyet geçici hormonların düzelince onlarda eski halini alıyor
malesef testten teste fark ediyor canım. bence hemen gidip bi kan testi yaptırmalısın inşallah hamişsindirbişey sorcaktım adetime iki gün kala test yaptım silik ikinci çizgiyi gördüm fakat şimdi 4 gün geçti bugün sabah yaptım çizgi filan yok napmalıyım sizce belirti desen o bile yok gibi sadece şeffaf akıntım var hafif başım ağrıyo napmalıyım yardımcı olurmusunuz canlarım
sen çalışmalara başla bebiş olursa iyibişeydir :)
Hadi bakalım ağustos gülleri. Güzel haberlerinizi bekliyoruz inşAllah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?