hamile olmak isteyenler ve olma şüphesi olanlar buraya :)

Teşekkür ederim canım, gönül bebişin olması yönünde yumurtlama ve reglden ziyade, ama bir yandan da bunlar vücudumuzun doğru çalışıtığını da söylüyor bize. Hayırlısı artık :)

Tabiki canım. Hemen hamile kalabilmekten daha önemli olan şey düzenli regl olmak ve düzenli yumurtluyor olmak. Düzensiz regl olan kişiler yumurtlama sorunu yaşıyorlar. En azından vücudumuz bu konuda iyi çalışıyor. Bir sıkıntımız yok çok şükür. Gerisi Takdiri İlahi.

benim içimde aynen öyle iyiki burası var iyiki sizler varsınız :)

yumurtlaman erken olmuştur canım bence :44:

bende yeniyim canım ama hiç beklemedim 2. ay hamile kaldım malesef kalp atışı olmadığı için kaybettim. şimdi tekrar başladık çalışmalara bence istiyosan hiç beklememelisin

ewet sende haklısın olacagıda meçhul zaten bakalım rabbim nasip edecek mi çocuk sevgisini bize hemen ama yınede biraz daha beklemek lazım gibi geliyor en azından bu sene bitsin istiyorum off off

: kilo değil ödem yapıyor vucütta göğüslerindeki şişme yani hassasiyet geçici hormonların düzelince onlarda eski halini alıyor

ewet sende haklısın olacagıda meçhul zaten bakalım rabbim nasip edecek mi çocuk sevgisini bize hemen ama yınede biraz daha beklemek lazım gibi geliyor en azından bu sene bitsin istiyorum off off
Allah hayırlı bi şekilde nasip eder inşallahh.. en iyisini sen bilirsin tabi ama benim görüşüm beklememenden yana

aleyküm selam canım. hamd olsun . Allah neşeni bozmasın ve belirtilerin hamilelikten olsun inşallahhhh

bişey sorcaktım adetime iki gün kala test yaptım silik ikinci çizgiyi gördüm fakat şimdi 4 gün geçti bugün sabah yaptım çizgi filan yok napmalıyım sizce belirti desen o bile yok gibi sadece şeffaf akıntım var hafif başım ağrıyo napmalıyım yardımcı olurmusunuz canlarım

malesef testten teste fark ediyor canım. bence hemen gidip bi kan testi yaptırmalısın inşallah hamişsindir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…