- 7 Şubat 2013
- 2.142
- 368
- 398
- Konu Sahibi lion mother
-
bende aranızdayım adete son 4 gün kaldı gelmesin inş :) tabi hayırlısıyla
olmazmıııı.benim şuan 3.ayım ama ilkini yumurtlamadan sonra denemiştik.biliyorum çok yeni ama bu 2 ay geçmek bilmedi.bide ben aşırı sabırsızım.bu ay aklıma getirmiycem dedim ki gerçektende öyle yapmayı başardım ta ki şu günlere kadar.yaklaşık 1 haftadır sürekli midem bulanıyo kasıklarımdada ara ara ağrı var.mide bulantım üşütmeden olamaz eminimvarmı arkadaşım belirti falan ??
olmazmıııı.benim şuan 3.ayım ama ilkini yumurtlamadan sonra denemiştik.biliyorum çok yeni ama bu 2 ay geçmek bilmedi.bide ben aşırı sabırsızım.bu ay aklıma getirmiycem dedim ki gerçektende öyle yapmayı başardım ta ki şu günlere kadar.yaklaşık 1 haftadır sürekli midem bulanıyo kasıklarımdada ara ara ağrı var.mide bulantım üşütmeden olamaz eminim
yok canım insan kendini anlıyor.. Allah gönlüne göre versin ilk belirti göğüs hassasiyeti diyorlar amma bende hiç olmamıştı hatta ondan öncede adet öncesi falan hiç olmaz bilemedim yani ama çok yerde ilk belirti bu diyorlar
Sen daha ilk zamandan neden bukadar streslere giriyosunki ozaman tatlm sakın stres yapma herşey gönlünce olsunCanım iyi ya yumurtalıkta bır sorun cıkmaması cok sukur inş ilaclardan sonra hamile kalırsın ben malesef adet oldum bugun test yapmaya gerek kalmadı daha bız ilk ay denedık bıraz zaman gecsınde oyle gıderım dıye dusunuyorum su an erken daha zaten bu ay daha deneyeyım hayırlısı ne ıse oyle olsun tatlım hakkımızda bu arada ıyı tatıller bol bol stres at dınlenmene bak canım
bende istiyorum burdaki hamiş arkadaşların yazdıklarını okudukça çok hevesleniyorum ama daha çok erken çok yeni ewliliğim biran önce zaman geçmesi için sabırsızlanıyorum
Sen daha ilk zamandan neden bukadar streslere giriyosunki ozaman tatlm sakın stres yapma herşey gönlünce olsun
Ay ya ben geliyorum kimsecıkler kalmıyo bende erkenden gıremiyorum esim işe gece gıdıyor yanında da telefona elimi surdurmuyor
Doktorun korunmana gerek yok mu dedi ben kurtajdan sonra 2 operasyon daha geçirdim kanal tıkandı onu actılar kan birikmiş hep içeriye diye. Âmin inşallah hepimiz alırız bebisleri kucağımıza :) benim bitmek tükenmek bilmeyen bir umudum var. Ve kasıklarım ağrıyor su an bile ama lekelerine falan yok hayırlısı bakalim
Sansin yok demekki bende 3 gun once soru sordum kimse cvp verme zahmetinde bulunmadi
Kızlar hamile olmak isteyenler ve adet gününü bekleyenler yazsın ve sonuçlarını birbirimize bildirelim. Hem birbirimiz için dua edelim hemde hamile olanların sevincini paylaşalım :) benim adet günüm 28inde biraz şüphelerim var ne olacak bakalım :) hadi sizde yazın :)
Benım guzel arkadaslıklarım sohbet ettıklerım var canım sadece gec oldugu için yoklar burda
Anladim canim ama nedense ben halen komsedem cvp alamadim. Umutlanmamin sonu kotu olsun istemiorum
Anladim canim ama nedense ben halen komsedem cvp alamadim. Umutlanmamin sonu kotu olsun istemiorum
canım ablam benimmmm Allah razı olsunn çok duygulandırdın beniiDoğum Günün Kutlu Olsun Canım
Yeni yaşın sana kalbinden geçen tüm güzellikleri getirsin inşAllah
Bugün sana gelecek en güzel hediye bebişin olsun.
Nice Senelere bitanem
Eki Görüntüle 787769
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?