hamile olmak isteyenler ve olma şüphesi olanlar buraya :)

yahu arada nereye yazdığımı unutuyorum tam çözemedim bu forumu :)
bende ikinciyi düşünüyorum bu aralar 3 senden sonra doğum kontrol hapını bıraktım 5 ay oldu hala beklemeddeyiz bakalım

varmı arkadaşım belirti falan ??
olmazmıııı.benim şuan 3.ayım ama ilkini yumurtlamadan sonra denemiştik.biliyorum çok yeni ama bu 2 ay geçmek bilmedi.bide ben aşırı sabırsızım.bu ay aklıma getirmiycem dedim ki gerçektende öyle yapmayı başardım ta ki şu günlere kadar.yaklaşık 1 haftadır sürekli midem bulanıyo kasıklarımdada ara ara ağrı var.mide bulantım üşütmeden olamaz eminim

yok canım insan kendini anlıyor.. Allah gönlüne göre versin ilk belirti göğüs hassasiyeti diyorlar amma bende hiç olmamıştı hatta ondan öncede adet öncesi falan hiç olmaz bilemedim yani ama çok yerde ilk belirti bu diyorlar

eğer varsa şuan daha 4 haftalık oda son adete göre onun için mide bulantısı çok acayip geldi bukadar erken olamaz diyorum ama yinede belli olmaz.göğüslerimde şişlk var ama adet olacağm zamanda böyle oluyo

Sen daha ilk zamandan neden bukadar streslere giriyosunki ozaman tatlm sakın stres yapma herşey gönlünce olsun

Sen daha ilk zamandan neden bukadar streslere giriyosunki ozaman tatlm sakın stres yapma herşey gönlünce olsun

Yok tatlım ya stres yapmadım aslında sadece bu ay korunmayınca cok heyecanlandın acaba varmı yok mu dıye o yuzden bırde kan tahlılı yaptırdım kan degerlerımı kontrol ettırmek amaclı bıraz kansızlık vardı

Bende oglumdan sonra kurtaj olmak zorunda kaldim ama 7 ay icinde yine hamile kalmistim o da dusuk oldu 1,5 sene oldu simdi istiorum ama olmuuo . Ayin 7 sinde hastalandim yumurtlama gunumden sonra akintim dewam edio ara ara kasiklarim agrio goguslrimde sizlio ins hamileyimdir

Doğum Günün Kutlu Olsun Canım
Yeni yaşın sana kalbinden geçen tüm güzellikleri getirsin inşAllah
Bugün sana gelecek en güzel hediye bebişin olsun.

Nice Senelere bitanem

Son düzenleme:
Doğum Günün Kutlu Olsun Canım
Yeni yaşın sana kalbinden geçen tüm güzellikleri getirsin inşAllah
Bugün sana gelecek en güzel hediye bebişin olsun.

Nice Senelere bitanem

Eki Görüntüle 787769
canım ablam benimmmm Allah razı olsunn çok duygulandırdın benii iyiki varsın Allah yokluğunu göstermesin eline koluna yüreğine sağlıkk inşallah hepimiz o mutlu haberi alırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…