- 2 Temmuz 2013
- 1.952
- 2.416
- 133
- Konu Sahibi lion mother
-
ilk defa duydğum belirtiler çok ilginçeet cnm bnm sağ göz hafif ufalıo adetm gelceizmn ne alakysa bi de çrkn hssederm kendimi.anladmki yokk olmadı yne:)
sizin son durum ne gelen giden varmı
yok canım yarın benimde 28i
ohh ohh bat 17 eylul daha cok..
durum anlatiyim gibi sag tarafta batmalar var.. :18::18::18::18:beklemekteyim ve calimaktayim
Benim Bat 4 yada 7 Eylül canım. Kürtaj öncesinde 26 - 27 günde adet oluyordum. Kürtaj sonrasında 2 aydır 23. günde geliyor adetim. Eğer bu ay da öyle olursa 4 eylül olması lazım. Beklemedeyim.
ay inşallah canım ya bende hiç belirti yok sayılırYeni katılan arkadaslar hosgeldinizzzz :)
Canım sende ne gibi belirtiler var ?
Benim 28 ı yani yarın biliyorsun.
Bende sadece gece bulantı oluyor baska belirti yok
Ama regli olcakmisim gibi de belirtilerim yok çok garip
Reglime 5 gun varken 2,39 du beta hcg meraklaniyorum iyice kırmızılar gelmesin ins aminn :)
ohhh ohhh devammm:)
Yeni katılan arkadaslar hosgeldinizzzz :)
Canım sende ne gibi belirtiler var ?
Benim 28 ı yani yarın biliyorsun.
Bende sadece gece bulantı oluyor baska belirti yok
Ama regli olcakmisim gibi de belirtilerim yok çok garip
Reglime 5 gun varken 2,39 du beta hcg meraklaniyorum iyice kırmızılar gelmesin ins aminn :)
insan yoruluoo yaa bikiyo.. hergun adami yordum bugun dedim rahat birakiyim ama bugun kendisi teklif etti hadi bebek calismalarina devam diyee.. (bahane yee bak bak) ahhaa sasirdim !![/:
Allahtan çalışkan eşlere sahibizzz:)))
insan yoruluoo yaa bikiyo.. hergun adami yordum bugun dedim rahat birakiyim ama bugun kendisi teklif etti hadi bebek calismalarina devam diyee.. (bahane yee bak bak) ahhaa sasirdim !![/:
Allahtan çalışkan eşlere sahibizzz:)))
canim senin bat yarin mi ?? nasil biseyler hissediyomusun ??
Insallah gelmezler insallah..
gidipte 9 ay boyunca gelmeyesiceler..
canim senin bat yarin mi ?? nasil biseyler hissediyomusun ??
Insallah gelmezler insallah..
gidipte 9 ay boyunca gelmeyesiceler..
keşke öle olsaydı cnm ama bnm rahim aşağı inmiş durumdaönümüzdeki maçlara bakıcaz artık:)) yrndan sonra 29 u benim gelicekler kendileriiii:))))aman valla ben alıştım artık önümzdeki ay duaya başlıcm bitiricem duamı Allaha bırakıcam.
keşke öle olsaydı cnm ama bnm rahim aşağı inmiş durumdaönümüzdeki maçlara bakıcaz artık:)) yrndan sonra 29 u benim gelicekler kendileriiii:))))aman valla ben alıştım artık önümzdeki ay duaya başlıcm bitiricem duamı Allaha bırakıcam.
uzulme hayirlisi bakalim..
Positif olmakta fayda var..
Allah bilir ne zaman isterse o zaman gelir..
az kalmış cnm göz açı kapayncya kdr geçer zmn:)
Allah'tan şurası var,siz varsınız da biraz zaman geçirmek mümkün oluyor. Yoksa sabah akşam kendimi dinleyip durucam. Yalnız kızlar benim bu ayki sıkıntım şu: reglim biteli 10 gün falan oluyor. Normal hesaplamalarda yarın oveluasyon günüm, ama 3 gündür falan kasıklarım regl olacakmışım gibi batıyor. Reglime de hamilelik belirtilerine de erken değil mi sizce de? Bir de acayip sıcak basıyor yüzümü. Ateşim hep 36.1-36.3 civarında :44:
Canım özellikle edilmesi gereken bir dua varmı ? Bence ilişki öncesi abdestimi alıyorum, Dua ediyorum, Rabbim hayırlısıyla bir evlat ver bize, bu ilişki sonunda rahmime bir bebek yerleştir diye dualar ediyorum sonra ilişkiye giriyoruz. Ama özel olarak hamilelik için edilen bir dua varmı ?
Canım yumurtlama dönemimde kasık ağrıları ve ateş olması normaldir. Yumurtlamadan sonra ateşin normale döner ve kasık ağrıların biter. Bunlar iyiye işaret. Çalışmalara tam gaz devam :)
ay inşallah canım ya bende hiç belirti yok sayılırkızrmızıdan nefret etmeye başladım
Canım özellikle edilmesi gereken bir dua varmı ? Bence ilişki öncesi abdestimi alıyorum, Dua ediyorum, Rabbim hayırlısıyla bir evlat ver bize, bu ilişki sonunda rahmime bir bebek yerleştir diye dualar ediyorum sonra ilişkiye giriyoruz. Ama özel olarak hamilelik için edilen bir dua varmı ?
4444 duasını okuyucam ben 5 eylül perşembe başlıorum benim için 5 tane bile okusanız çok sevinirim.ne kdr çok inançlı kişi olursa duayı okuyan o kdr çok kabul olur.sayısı çok öenmli ama bu duanın ne bir eksik ne 1 fazzla olması gerekio
amin canım amin inşallahhhEhehehehe :) hakkımızda hayırlısı canım Allah'tan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?