hamile olmak isteyenler ve olma şüphesi olanlar buraya :)

yok canım yarın benimde 28i

Yeni katılan arkadaslar hosgeldinizzzz :)

Canım sende ne gibi belirtiler var ?
Benim 28 ı yani yarın biliyorsun.
Bende sadece gece bulantı oluyor baska belirti yok
Ama regli olcakmisim gibi de belirtilerim yok çok garip
Reglime 5 gun varken 2,39 du beta hcg meraklaniyorum iyice kırmızılar gelmesin ins aminn :)

ay inşallah canım ya bende hiç belirti yok sayılır kızrmızıdan nefret etmeye başladım

bacılar selam,ben de beklemekteyim,temmuz 14 te başladı adet ama benim 38/40/45/50 günde bir oluyor çok merak ediyorum,çalışmalara başladığımda rahim duvarı baya kalın dedi dr sağ tarafta bir yumurta hazır bekliyo demişti,aynen adet belirtilrim var şu an,sağ tarafımda batma şişkimlik ve göğüs ağrısı ama hamile kalmış olmayı çok isterim gerçi hayırlısıyla :26:

Allah'tan şurası var,siz varsınız da biraz zaman geçirmek mümkün oluyor. Yoksa sabah akşam kendimi dinleyip durucam. Yalnız kızlar benim bu ayki sıkıntım şu: reglim biteli 10 gün falan oluyor. Normal hesaplamalarda yarın oveluasyon günüm, ama 3 gündür falan kasıklarım regl olacakmışım gibi batıyor. Reglime de hamilelik belirtilerine de erken değil mi sizce de? Bir de acayip sıcak basıyor yüzümü. Ateşim hep 36.1-36.3 civarında :44:

Canım yumurtlama dönemimde kasık ağrıları ve ateş olması normaldir. Yumurtlamadan sonra ateşin normale döner ve kasık ağrıların biter. Bunlar iyiye işaret. Çalışmalara tam gaz devam :)

Canım yumurtlama dönemimde kasık ağrıları ve ateş olması normaldir. Yumurtlamadan sonra ateşin normale döner ve kasık ağrıların biter. Bunlar iyiye işaret. Çalışmalara tam gaz devam :)

Teşekkür ederim canım, gönül bebişin olması yönünde yumurtlama ve reglden ziyade, ama bir yandan da bunlar vücudumuzun doğru çalışıtığını da söylüyor bize. Hayırlısı artık :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…