hamile olmak isteyenler ve olma şüphesi olanlar buraya :)

yahu arada nereye yazdığımı unutuyorum tam çözemedim bu forumu :)
bende ikinciyi düşünüyorum bu aralar 3 senden sonra doğum kontrol hapını bıraktım 5 ay oldu hala beklemeddeyiz bakalım
:)) hayırlısıyla gelir inşallah bebeğine kardeş

inşallah hamişsindir canım belirtilerin onu gösteriyo

üzülmek yok sinir stres yok pes etmek yokkk dua edeceğiz inanacağız sabredeceğiz Allahın izniyle bebişlerimize kavuşacağız

hergün namazlarmda dua ediyorum en başta hayırlısı diyorum tabi.bugün sabah namazına kalkamamışım ama rüyamda namaz kılıyodum :) ve bebiş için dua ediyodum.rüyada bile bebiş hep :)

hergün namazlarmda dua ediyorum en başta hayırlısı diyorum tabi.bugün sabah namazına kalkamamışım ama rüyamda namaz kılıyodum :) ve bebiş için dua ediyodum.rüyada bile bebiş hep :)
Allah kabul etsin canım.bizide unutma dualarında, Maşallahh ne güzel rüya görmüşsün Allah hayırlara vesile etsin ve duanı kabul etsin

İyi düşün iyi olsun cnm ins hamissindir bizimle guzel haberini paylaşırsın :)

inşallah bebeğin yoldadır.. benim ümitler gelecek aya kaldı bakalım hayırlısı.. kürtajdan sonra toparlanmak zaman alıyor benim şimdi 3 ay olacak yeni yeni kendine geliyor vücudum.. hakkında hayırlısı seninde umarım Allah ım tüm isteyenlere sağlıklı mutlu bebeler verir.

Günaydın hanımlar, bel ağtılarım artmaya başladı. Ya vücudum bu hazırlık işini çok ciddiye aldı ya da bu ayki ilk denememizden hamile kaldım. Hangisi olacaksa artık😳

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…