- 2 Temmuz 2013
- 1.952
- 2.416
- 133
- Konu Sahibi lion mother
-
:)) hayırlısıyla gelir inşallah bebeğine kardeşyahu arada nereye yazdığımı unutuyorum tam çözemedim bu forumu :)
bende ikinciyi düşünüyorum bu aralar 3 senden sonra doğum kontrol hapını bıraktım 5 ay oldu hala beklemeddeyiz bakalım
hoşgeldin canım. inşallah gelmez Allah bebişine kavuştururr:13:bende aranızdayım adete son 4 gün kaldı gelmesin inş :) tabi hayırlısıyla
inşallah hamişsindir canım belirtilerin onu gösteriyoBende oglumdan sonra kurtaj olmak zorunda kaldim ama 7 ay icinde yine hamile kalmistim o da dusuk oldu 1,5 sene oldu simdi istiorum ama olmuuo . Ayin 7 sinde hastalandim yumurtlama gunumden sonra akintim dewam edio ara ara kasiklarim agrio goguslrimde sizlio ins hamileyimdir
hoşgeldin canım. inşallah gelmez Allah bebişine kavuştururr:13:
üzülmek yok sinir stres yok pes etmek yokkkinşallah canım ya okadar çok istiyorumki ve olmazsa büyük ihtimalle çok üzülcem
üzülmek yok sinir stres yok pes etmek yokkkdua edeceğiz inanacağız sabredeceğiz Allahın izniyle bebişlerimize kavuşacağız
Allah kabul etsin canım.bizide unutma dualarında, Maşallahh ne güzel rüya görmüşsün Allah hayırlara vesile etsin ve duanı kabul etsinhergün namazlarmda dua ediyorum en başta hayırlısı diyorum tabi.bugün sabah namazına kalkamamışım ama rüyamda namaz kılıyodum :) ve bebiş için dua ediyodum.rüyada bile bebiş hep :)
amin canım benim hepiniz için dua ediyorum.senin durumlar nedir bugn bat sanırım test yaptınmıAllah kabul etsin canım.bizide unutma dualarında, Maşallahh ne güzel rüya görmüşsün Allah hayırlara vesile etsin ve duanı kabul etsin
Duaların kabul olsun inşallahamin canım benim hepiniz için dua ediyorum.senin durumlar nedir bugn bat sanırım test yaptınmı
günaydın canım. amin inşallahh duaların kabul olsungünaydın bacılar,Rabbim herkesin hayırlı ve güzel dileğini kabul etsin
Duaların kabul olsun inşallahevet bugün hiç tık yok ama testte yapmadım henüz korkyorum:18:
Bende oglumdan sonra kurtaj olmak zorunda kaldim ama 7 ay icinde yine hamile kalmistim o da dusuk oldu 1,5 sene oldu simdi istiorum ama olmuuo . Ayin 7 sinde hastalandim yumurtlama gunumden sonra akintim dewam edio ara ara kasiklarim agrio goguslrimde sizlio ins hamileyimdir
bekliyorum bakalım ne olacakbence bekle birazcık zor biliyorum ama bekle :)
inşallah canım ya okadar çok istiyorumki ve olmazsa büyük ihtimalle çok üzülcem
Bende oglumdan sonra kurtaj olmak zorunda kaldim ama 7 ay icinde yine hamile kalmistim o da dusuk oldu 1,5 sene oldu simdi istiorum ama olmuuo . Ayin 7 sinde hastalandim yumurtlama gunumden sonra akintim dewam edio ara ara kasiklarim agrio goguslrimde sizlio ins hamileyimdir
günaydın bacılar,Rabbim herkesin hayırlı ve güzel dileğini kabul etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?