- Konu Sahibi lion mother
-
yahu arada nereye yazdığımı unutuyorum tam çözemedim bu forumu :)
bende ikinciyi düşünüyorum bu aralar 3 senden sonra doğum kontrol hapını bıraktım 5 ay oldu hala beklemeddeyiz bakalım
Hayırlısı olsun canımmmm. İnşAllah bidahaki ay gelir bebişin.
tabikide olabailir canım benimde bugün adet günüm olmadım. keşke hastaneye gitmişken bi test yaptırsaydın bizede mutlu haberi verseydinselam kızlar bugun adet olmam gerekıyodu olmadım ama ben normal de kontrol ıcın doktora gıtmek ıstıyordum ve gıttım ultrsnda baktı adet olacagına daır yumurtalıklarınde bı belırtı yok dedı yakın zaman ıcın pazartesıye kadar bekle dedı acaba hamıle olma ıhtımalı olabılır mı?
günaydın canım. inşallah ikincisidir hemen hamişsndrGünaydın hanımlar, bel ağtılarım artmaya başladı. Ya vücudum bu hazırlık işini çok ciddiye aldı ya da bu ayki ilk denememizden hamile kaldım. Hangisi olacaksa artık
tabikide olabailir canım benimde bugün adet günüm olmadım. keşke hastaneye gitmişken bi test yaptırsaydın bizede mutlu haberi verseydin
ilginç ya başka bi doktora gitseydin iyi olurdu. ne olursa olsun bişey görünmüyosa her doktor kan testini ister her ihtimale karşı:44:canım doktor hamılelıkten suphelenmedımıkı yaptırmadı fonksıyonel bozukluk olabılır gecıkme ama ıslevsel bozukluk yok dedı ıdrar yaptım ondan bısey cıkmadı pazartesıye kadar bekleyelım dedı
bekliyorum bakalım ne olacak
ilginç ya başka bi doktora gitseydin iyi olurdu. ne olursa olsun bişey görünmüyosa her doktor kan testini ister her ihtimale karşı:44:
inşallahh .. o kadar korkuyorumki hiç bişey yapmaya cesaret edemiyorum acaba gecikiyormu diye düşünüyorumguzel haberlerini bekliyoruz..
ne yapmayi dusunuyosun test falan ??
canım benim ya Allah razı olsun hepinizden inşallah hepimiz hamiş oluruz bebişlerimize kavuşuruz iyiki varsınızzzbgn gelmezse test yap yrn haber ver bana çatlıcamm.ay inşallah hamilesindir yaaaa:))
inşallahh .. o kadar korkuyorumki hiç bişey yapmaya cesaret edemiyorum acaba gecikiyormu diye düşünüyorum
amin Rabbim en iyisini versin. geçen ay 15 gün gecikti oda kürtajdan dolayı normalmiş. eşimle bi hevesle tast yapmaya gittik negatif çıkınca eşim benden daha çok üzüldü ne kadar belli etmesede onu düşünüyorum korkuyorumSeni o kadar iyi anlayabiliyorum ki ..
Ama herseyin hayirlisi..
bekleye biliyosan yarini bekle ama ben senin yerinde olsam duramam..
amin Rabbim en iyisini versin. geçen ay 15 gün gecikti oda kürtajdan dolayı normalmiş. eşimle bi hevesle tast yapmaya gittik negatif çıkınca eşim benden daha çok üzüldü ne kadar belli etmesede onu düşünüyorum korkuyorum
sen beni güldürdün Allahta seni güldürsünn çalışacaklar tabi bizde acısını sancısını çekiyoruzHaklisin onlar daha cok uzuluyo o kadar calsiyo adamlar..
canim ama uzulme herkese burda moral veriyosun bu ay olmasi oteki ay.. dua dua dua..
Sende yap bunlari..
test yaparsan en azindan icin rahatlar ama genede sen bilirsin icinden nasil geliyo oyle davran..
sen beni güldürdün Allahta seni güldürsünn çalışacaklar tabi bizde acısını sancısını çekiyoruz
çok dua ediyorum sadece kendime değil Allah şahit hepimize ediyorum her namazımın arkasından.. Allah hayırlı ve sağlıklı bi şekilde versin. cesaretimi toplarsam yapacağım:18:
aynen öyle Allahım en hayırlısını versin kolaylaştırsın zorlaştırmasınHep beraber gulelim..
AMin insallah vallaha insan oyle icten istiyo ki dua ediyo ki insallah olur.. bakalim allah bilir..
Tamam canim bence oyalan zaman gecirmeye calis daha cok strese girme !!
kendini hazir hisetiyin zaman test yap ve guzel haberlerini ver ..
hamd olsun bugünümüze canım sen nasılsın? o adet sancısını en iyi ben bilirim acillik oluyorum iğne vurduruyorum başka yapacak hiç bişey yok malesefGunaydın kızlar masılsınız benım bu ay adet sancım cokk fena asırı hemde neden olur normalde bu kadar olmazdı da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?