hamile olmak isteyenler ve olma şüphesi olanlar buraya :)

Âmin canım Allah seninde yokluğunu göstermesin bize.

Kötü haber bende bugün kırmızılar geldi
Saglık olsun üzülmek yok desemde var ama hayırlısı buymuş demekki diyorum.

Kafama takılan birsey var benim ben reglime 5 gun kala beta hcg sonucum 2,39 du simdi regli oldum üstüne görme olmaz dımı sanmıyorum ben pek ama kafam karıştı ?

Olsun allahım öbür aya nasip etsin yeterki sağlıklı ve hayırlı evlat nasip etsin geç olsun üzülmek yokk
yok canım olmaz 0-5 arasında inip yükselmesi normal

iim canım sen nasılsın naptın.bebeğin ii mi? inşallah herşey yolundadır. bu arada bende bir hafta gecikmeyle adetimi oldum. bitsin çalışmalara devam bakalım

canım ayın 23 de gittim karından baktı sadece kese göründü bunada şükür bebek görünmez daha erken 10-15 gün sonra gel dedi kısmet...regli olmanda güzel canım boşver önümüzdeki maçlara artık naptın bu arada dua işiniii

hamd olsun bugünümüze canım sen nasılsın? o adet sancısını en iyi ben bilirim acillik oluyorum iğne vurduruyorum başka yapacak hiç bişey yok malesef

Bugun 3 gunum canım bıraz daha ıyıyım ama benım bır ay 3 gun once oluyorum o zaman sancım olmuyor sonrakı ay 4 gun gecıkmeli oluyorum sancıdan öluyorum her zaman boyle ama nedenı ne olabılır acaba

Bugun 3 gunum canım bıraz daha ıyıyım ama benım bır ay 3 gun once oluyorum o zaman sancım olmuyor sonrakı ay 4 gun gecıkmeli oluyorum sancıdan öluyorum her zaman boyle ama nedenı ne olabılır acaba
bilmiyorumki canım bende rahim ağzı darlığı var ondan oluyo. bi doktora görün bakalım ne olacak Allahım şifanı versin

Evet Canım geç olsun da sağlıklı olsun.
Testi tekrarlamaya gerek olmamasına da sevindim

BENDE 5,5 AYLIK BEBEĞİMİ KAYBETTİM.
SONRA TESTLERİMİ YAPTIRDIM ŞUNDAN DOLAYI BEBEĞİN ÖLMÜŞ DİYEN YOK
YAŞIMDAN DOLAYO DOWN SENDROMU RİSKİ ÇIKTIĞI İÇİN KARNIMDAN SU ALDIRMIŞTIM . SONUÇLARIM TEMİZ ÇIKTI FAKAT SU KAYBI OLMUŞ BEBEĞİMDE . ŞU AN 4 AY GEÇTİ O KADAR ÜZGÜNÜMKİ ŞİMDİ YAŞASAYDI BU HAFTA DOĞACAKTI. YAŞIM 37'Yİ GEÇİYOR BİR DAHA HAMİLE KALIRMIYIM , HAMİLE KALIRSAM AYNI ŞEYLERİ YAŞARMIYIM YAŞAMAZMIYIM BİLMİYORUM. SADECE ALLAHIMA HAYIRLSINI VER DİYE DUA EDİYORUM. ve sürekli keşke böyle olmasaydı diye söylenip ortalarda dolaşıyorum. gecen ay denedik ama olmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…