- Konu Sahibi lion mother
-
aynen öyle Allahım en hayırlısını versin kolaylaştırsın zorlaştırmasın
sizinle paylaşınca böyle içimdekileri sinir stres kalmıyo bende.. hepiniz çok iyisiniz derdimi dinliyorsunuz yardımcı oluyorsunuz iyiki varsınız Allah yokluğunuzu göstermesin
kızlar slmm nasılsınızzz bakalım
Olsun allahım öbür aya nasip etsin yeterki sağlıklı ve hayırlı evlat nasip etsin geç olsun üzülmek yokkÂmin canım Allah seninde yokluğunu göstermesin bize.
Kötü haber bende bugün kırmızılar geldi
Saglık olsun üzülmek yok desemde var ama hayırlısı buymuş demekki diyorum.
Kafama takılan birsey var benim ben reglime 5 gun kala beta hcg sonucum 2,39 du simdi regli oldum üstüne görme olmaz dımı sanmıyorum ben pek ama kafam karıştı ?
aleyküm selam canım. hamdolsun sen nasılsınnkızlar slmm nasılsınızzz bakalım
aleyküm selam canım. hamdolsun sen nasılsınn
ilginç ya başka bi doktora gitseydin iyi olurdu. Ne olursa olsun bişey görünmüyosa her doktor kan testini ister her ihtimale karşı:44:
iim canım sen nasılsın naptın.bebeğin ii mi? inşallah herşey yolundadır. bu arada bende bir hafta gecikmeyle adetimi oldum. bitsin çalışmalara devam bakalım
iyi yapmışsın canımmteşekkürler canım uğruyorum arada yazdıklarınızı okuyorumda bir slm vereyim dedim
amin canım aminn inşallah iyi haberlerini alırız inşallahhbakalım beklıyecegız artık pazartesıye kadar rabbım hepımızın hakkında hayırlısını versın bızede o guzel duyguları yasatsın ınsallah
amin canım aminn inşallah iyi haberlerini alırız inşallahh
inşallahh canımm benimm eksik etme dualarınıtesekkur ederım canım benım bende senın ıyı haberlerını beklerım ve hepınızın
hamd olsun bugünümüze canım sen nasılsın? o adet sancısını en iyi ben bilirim acillik oluyorum iğne vurduruyorum başka yapacak hiç bişey yok malesef
iim canım sen nasılsın naptın.bebeğin ii mi? inşallah herşey yolundadır. bu arada bende bir hafta gecikmeyle adetimi oldum. bitsin çalışmalara devam bakalım
bilmiyorumki canım bende rahim ağzı darlığı var ondan oluyo. bi doktora görün bakalım ne olacak Allahım şifanı versinBugun 3 gunum canım bıraz daha ıyıyım ama benım bır ay 3 gun once oluyorum o zaman sancım olmuyor sonrakı ay 4 gun gecıkmeli oluyorum sancıdan öluyorum her zaman boyle ama nedenı ne olabılır acaba
bilmiyorumki canım bende rahim ağzı darlığı var ondan oluyo. bi doktora görün bakalım ne olacak Allahım şifanı versin
öyle evlilik çok farklıGıdecegım bır ara hayatımda hıc kadın doguma gıtmedım daha evlendıkten sonra hersey degısıyor valla :)
öyle evlilik çok farklıben ilk evlendiğim zamanlar haftada gün hastanedeydim
evet iyiki onlar var allah başımızdan eksik etmesin onları yoksa hiç bi yükü kaldıramazdıkAynen canım ya. Allahtan cok sukır daha gıtmedım ama ınsanın sevdıgıyle evlenmeesı cok farklı yoksa alısmak gercekten cok zor olurdu
Olsun allahım öbür aya nasip etsin yeterki sağlıklı ve hayırlı evlat nasip etsin geç olsun üzülmek yokk
yok canım olmaz 0-5 arasında inip yükselmesi normal
Evet Canım geç olsun da sağlıklı olsun.
Testi tekrarlamaya gerek olmamasına da sevindim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?