- 2 Temmuz 2013
- 1.952
- 2.416
- 133
- Konu Sahibi lion mother
-
inşallah öbür aya haberlerini bekliyoruz bakalımmEvet Canım geç olsun da sağlıklı olsun.
Testi tekrarlamaya gerek olmamasına da sevindim
BENDE 5,5 AYLIK BEBEĞİMİ KAYBETTİM.
SONRA TESTLERİMİ YAPTIRDIM ŞUNDAN DOLAYI BEBEĞİN ÖLMÜŞ DİYEN YOK
YAŞIMDAN DOLAYO DOWN SENDROMU RİSKİ ÇIKTIĞI İÇİN KARNIMDAN SU ALDIRMIŞTIM . SONUÇLARIM TEMİZ ÇIKTI FAKAT SU KAYBI OLMUŞ BEBEĞİMDE . ŞU AN 4 AY GEÇTİ O KADAR ÜZGÜNÜMKİ ŞİMDİ YAŞASAYDI BU HAFTA DOĞACAKTI. YAŞIM 37'Yİ GEÇİYOR BİR DAHA HAMİLE KALIRMIYIM , HAMİLE KALIRSAM AYNI ŞEYLERİ YAŞARMIYIM YAŞAMAZMIYIM BİLMİYORUM. SADECE ALLAHIMA HAYIRLSINI VER DİYE DUA EDİYORUM. ve sürekli keşke böyle olmasaydı diye söylenip ortalarda dolaşıyorum. gecen ay denedik ama olmadı
Allahım sabrını versin inşallah. Rabbim en hayırlısını versin. hayırlısı buymuş demekten başka çaremiz yok. Allah bidaha yaşatmasın . ama pes etmek yok ne olur hiç korunma 45 yaşında bile anne olanlar var senin yaşın hiç bişey dularım seninleeBENDE 5,5 AYLIK BEBEĞİMİ KAYBETTİM.
SONRA TESTLERİMİ YAPTIRDIM ŞUNDAN DOLAYI BEBEĞİN ÖLMÜŞ DİYEN YOK
YAŞIMDAN DOLAYO DOWN SENDROMU RİSKİ ÇIKTIĞI İÇİN KARNIMDAN SU ALDIRMIŞTIM . SONUÇLARIM TEMİZ ÇIKTI FAKAT SU KAYBI OLMUŞ BEBEĞİMDE . ŞU AN 4 AY GEÇTİ O KADAR ÜZGÜNÜMKİ ŞİMDİ YAŞASAYDI BU HAFTA DOĞACAKTI. YAŞIM 37'Yİ GEÇİYOR BİR DAHA HAMİLE KALIRMIYIM , HAMİLE KALIRSAM AYNI ŞEYLERİ YAŞARMIYIM YAŞAMAZMIYIM BİLMİYORUM. SADECE ALLAHIMA HAYIRLSINI VER DİYE DUA EDİYORUM. ve sürekli keşke böyle olmasaydı diye söylenip ortalarda dolaşıyorum. gecen ay denedik ama olmadı
Calısmalara devam aksi gıbı tam adet bıtımınde esım gece vardıyesınde nasıl calısacagız bılmıyorum :)
canım ayın 23 de gittim karından baktı sadece kese göründü bunada şükür bebek görünmez daha erken 10-15 gün sonra gel dedi kısmet...regli olmanda güzel canım boşver önümüzdeki maçlara artık naptın bu arada dua işiniii
inşallahh canımm benimm eksik etme dualarını
adet bitiminden 5 gün sonrası yumurtlamaya başlamıyormuyuz zaten oyüzden sorun olmaz heralde. olmadı gündüzleri artık
inşallah olmazsın ya bebişde ağrıtır sırtı olumsuz düşünmeyelimne demek canım dualarım sızın ya benım belım hafıf hafıf agrılar sankı olcam gıbı ultrsnda aklıma takıldı ınsanda bekleyemıyor ya pazartesıye kadar
inşallah olmazsın ya bebişde ağrıtır sırtı olumsuz düşünmeyelim
canım benim olsunda inşallahh buluruz bi yerlerşu bebıs bı olsada hayırlısıyla artık basımın ustunde mı gezdırsem sırtımda mı dusunuyorum haha
canım benim olsunda inşallahh buluruz bi yerler
Allah korusun canım ya sinir stres yapma lütfen takma kafana bu kadar oluruna bırakbenım gecen ay 4 gun gecıktı ve felaket bır sekılde adet olmustum ve ılk adet gecıkmemdı olabılır dedı stres falan neyse dusunuyorum yıne aynı olur mu tekrarlar mı ki
allah korusun canım ya sinir stres yapma lütfen takma kafana bu kadar oluruna bırak
cansın senn
sildim ablacımCanımmm mesaj kutun dolmuş. Sana özel mesaj atamıyorum. Eski mesajlarını silebilirmisin
sildim ablacım
hayır henüz yapmadımZbzbt test yaptın mı
hayır henüz yapmadımeşimi bekliyorum. bu arada adım zeynep
evet erken gelebilirse eczaneler kapanmadanEşin test mi getirecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?