hamile olmak isteyenler ve olma şüphesi olanlar buraya :)

Canım cok gecmiş olsun benım ablamın hamılelıgındede cıkmıstı o rısk onasa sıvı alalım demişler ama ablam kabul etmemişti hem doktoruda önermedı aslında dusuk rıskı varmıs dıye hem o testi yaptırsam ve kotu cıksa bıle ablam aldıracak halım yok ya dedı sonucta kac aylık olmus bebek ıyıkı de yaptırmamıs cok sukur dogumu oldu ve bebek gayet saglıklı doktor lada cok alakalı aslında o hiç bır hastasına onermıyor mus

Allahım sabrını versin inşallah. Rabbim en hayırlısını versin. hayırlısı buymuş demekten başka çaremiz yok. Allah bidaha yaşatmasın . ama pes etmek yok ne olur hiç korunma 45 yaşında bile anne olanlar var senin yaşın hiç bişey dularım seninlee

tabi canım şükür.herşey yolunda ilerler Allahın izniyle inşallah. ogün söylediğin gece başladım hemen. az kaldı. adetliykende okunuyormuş araştırdım internette. adet bitimiyle dualarımda bitçek inşallah.

ne demek canım dualarım sızın ya benım belım hafıf hafıf agrılar sankı olcam gıbı ultrsnda aklıma takıldı ınsanda bekleyemıyor ya pazartesıye kadar
inşallah olmazsın ya bebişde ağrıtır sırtı olumsuz düşünmeyelim

benım gecen ay 4 gun gecıktı ve felaket bır sekılde adet olmustum ve ılk adet gecıkmemdı olabılır dedı stres falan neyse dusunuyorum yıne aynı olur mu tekrarlar mı ki
Allah korusun canım ya sinir stres yapma lütfen takma kafana bu kadar oluruna bırak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…