- Konu Sahibi lion mother
-
evet erken gelebilirse eczaneler kapanmadan
inşallahhh allah razı olsun sende o güzel haberi alırsın inşallah.. eşinin öyle olmasınada sevindimİnşallah hayırlısıyla hamile olduğunu öğrenirsin sonucu bizede ya z benim kocam eczacı ben beş tane istiyosam testi o onbeş tane getiriyo bugün 30. Gün ve hala adet olmadım ama aşırı sancım var
inşallahhh allah razı olsun sende o güzel haberi alırsın inşallah.. eşinin öyle olmasınada sevindimeşim işten gelene kadar eczaneler kapanıyo
inşallah sende kalırsın tez zamanda hayırlı haberlerini bekliyoruz. ben hiç anlamıyorum o testiOvülasyon testi aldım yumurtlama gününü öğrenip ona göre ilişki ye giriliyor birçok kadın Allah'ın izniyle hemen hamile kalmış
İnşallah hayırlısıyla hamile olduğunu öğrenirsin sonucu bizede ya z benim kocam eczacı ben beş tane istiyosam testi o onbeş tane getiriyo bugün 30. Gün ve hala adet olmadım ama aşırı sancım var
Ben kan tahlılı yaptırmıstım kanım 10 cıktı gebelik dusunuyorum dedım kanın dusuklen gebe kalman cok zor zaten dedi ilac verdı onu kullanacagın
tabi canım şükür.herşey yolunda ilerler Allahın izniyle inşallah. ogün söylediğin gece başladım hemen. az kaldı. adetliykende okunuyormuş araştırdım internette. adet bitimiyle dualarımda bitçek inşallah.
ayy ya o da mı varmış. ne zormuş bu hamile kalmak.
çok belirgin ödem tutuyomu canım? tüh göğüstekiler kalsa iyi olurdümdüzümde ben
yok canım ilaç bitince normale girersin ama baya şişiyorsunestetik yaptır ben 3 sene önce yaptırdım ve çok memnunum
Anladım canm bilmezmiyim ama şöyle düşün ve hareket et, en güzel şeyler ya da beklediğin herşey en beklemediğin anda aklında hc yokken gerçekleşir. Ben smdi öyle yapcam. Tatilde kafamı tamamen rahatlatcam. İnsallah rabbim dilediğini gerçekleştirir. Ama şöyle düşün sorun olmadıgı halde cocuk hep olur sen daha yeni evlisin, braz gez dolaş evliliğe alışltır kendni bak evliliğin ilk zamanlarnda nekadar tanısan da sesen de sıkıntılar yaşanıyor kafanı iyice alıştr kendni de sonra cocuk nasipse ki nasip olur insallah gelir bsekldeYok tatlım ya stres yapmadım aslında sadece bu ay korunmayınca cok heyecanlandın acaba varmı yok mu dıye o yuzden bırde kan tahlılı yaptırdım kan degerlerımı kontrol ettırmek amaclı bıraz kansızlık vardı
Ya ben de bi belirti falan yok(adetim 4 ünde) çok üzülüyorum bi yerleşme kanaması olsun gögüs ucu acıması vs..hamile değilim galiba Allah tan hayırlısı ama gönülde istiyorr dertlendim kendimi çokta hazırlamıştım psikolojik olarak..kociyede dedim az önce hissedemiyorum değilim iştee dedimmmm yaaaaaaaaa
ya haklısın aslında daha 2 ay oldu ama eşimle 8 yıldır birliktelik yaşadık(maşaallah) evlenincede artık hemen bebiş istiyoruz sabırsızlığımız bundancanım yaa daha 2 ay olmuş evleneli.. hiç bir sorunu olmayan çiftlerin dahi hamilelik şansı her periyotta sadece %25 miş hiiiç şimdiden acele edip strese girip dahada erteleme.. stres olacağı varsada engelliyor adetine yakın günlerde başka oyalayıcı şeyler bul kendine,bi kitaba başla,dikiş dik,yüzme kursuna git (denenmiş tavsiyeler:) kafanı meşgul tuttuğun anda bakmışsın olmuş
ya haklısın aslında daha 2 ay oldu ama eşimle 8 yıldır birliktelik yaşadık(maşaallah) evlenincede artık hemen bebiş istiyoruz sabırsızlığımız bundan
4444 duasını okuyucam ben 5 eylül perşembe başlıorum benim için 5 tane bile okusanız çok sevinirim.ne kdr çok inançlı kişi olursa duayı okuyan o kdr çok kabul olur.sayısı çok öenmli ama bu duanın ne bir eksik ne 1 fazzla olması gerekio
slm canım ;
Bende bebek istiyorum inş. nasip olur herkese. Ben okurum sana 20 tane 5 eylüldemi başlıcaksn nezamana kadar okunucak. söle bende okiyim..
Anladım canm bilmezmiyim ama şöyle düşün ve hareket et, en güzel şeyler ya da beklediğin herşey en beklemediğin anda aklında hc yokken gerçekleşir. Ben smdi öyle yapcam. Tatilde kafamı tamamen rahatlatcam. İnsallah rabbim dilediğini gerçekleştirir. Ama şöyle düşün sorun olmadıgı halde cocuk hep olur sen daha yeni evlisin, braz gez dolaş evliliğe alışltır kendni bak evliliğin ilk zamanlarnda nekadar tanısan da sesen de sıkıntılar yaşanıyor kafanı iyice alıştr kendni de sonra cocuk nasipse ki nasip olur insallah gelir bseklde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?