hamile olmak isteyenler ve olma şüphesi olanlar buraya :)

İnşallah hayırlısıyla hamile olduğunu öğrenirsin sonucu bizede ya z benim kocam eczacı ben beş tane istiyosam testi o onbeş tane getiriyo bugün 30. Gün ve hala adet olmadım ama aşırı sancım var
inşallahhh allah razı olsun sende o güzel haberi alırsın inşallah.. eşinin öyle olmasınada sevindim eşim işten gelene kadar eczaneler kapanıyo

inşallahhh allah razı olsun sende o güzel haberi alırsın inşallah.. eşinin öyle olmasınada sevindim eşim işten gelene kadar eczaneler kapanıyo

Ovülasyon testi aldım yumurtlama gününü öğrenip ona göre ilişki ye giriliyor birçok kadın Allah'ın izniyle hemen hamile kalmış

İnşallah hayırlısıyla hamile olduğunu öğrenirsin sonucu bizede ya z benim kocam eczacı ben beş tane istiyosam testi o onbeş tane getiriyo bugün 30. Gün ve hala adet olmadım ama aşırı sancım var

Bugün büyük gün yani canımmm. Hadi hayırlı haberlerini bekliyoruz bakalım. Gelsin bomba haberler. Ne zaman test yapacaksın.

SLlar herkese benim bu ayda olmayacak heralde ya sistit oldum yada yine kum döküyorum.. idrarda kan var bu ara... kaldm yani öylece

canım benimde bitti çok şükür yardımcı olmamı istersen özelden adını yaz bana sana yardım edeyimmm Rabbim dualarını kabul etsin inşşş

Ya ben de bi belirti falan yok(adetim 4 ünde) çok üzülüyorum bi yerleşme kanaması olsun gögüs ucu acıması vs..hamile değilim galiba Allah tan hayırlısı ama gönülde istiyorr dertlendim kendimi çokta hazırlamıştım psikolojik olarak..kociyede dedim az önce hissedemiyorum değilim iştee dedimmmmyaaaaaaaaa

Son düzenleme:
Anladım canm bilmezmiyim ama şöyle düşün ve hareket et, en güzel şeyler ya da beklediğin herşey en beklemediğin anda aklında hc yokken gerçekleşir. Ben smdi öyle yapcam. Tatilde kafamı tamamen rahatlatcam. İnsallah rabbim dilediğini gerçekleştirir. Ama şöyle düşün sorun olmadıgı halde cocuk hep olur sen daha yeni evlisin, braz gez dolaş evliliğe alışltır kendni bak evliliğin ilk zamanlarnda nekadar tanısan da sesen de sıkıntılar yaşanıyor kafanı iyice alıştr kendni de sonra cocuk nasipse ki nasip olur insallah gelir bseklde

canım yaa daha 2 ay olmuş evleneli.. hiç bir sorunu olmayan çiftlerin dahi hamilelik şansı her periyotta sadece %25 miş hiiiç şimdiden acele edip strese girip dahada erteleme.. stres olacağı varsada engelliyor adetine yakın günlerde başka oyalayıcı şeyler bul kendine,bi kitaba başla,dikiş dik,yüzme kursuna git (denenmiş tavsiyeler:) kafanı meşgul tuttuğun anda bakmışsın olmuş

ya haklısın aslında daha 2 ay oldu ama eşimle 8 yıldır birliktelik yaşadık(maşaallah) evlenincede artık hemen bebiş istiyoruz sabırsızlığımız bundan

ya haklısın aslında daha 2 ay oldu ama eşimle 8 yıldır birliktelik yaşadık(maşaallah) evlenincede artık hemen bebiş istiyoruz sabırsızlığımız bundan

doğrudur amma işte bu munzur şey kafaya tkıp istiyorum dediğin anda olmuooooorr :)bende de kardeşimdede aynı şey oldu istedik istedik olmadı aylarca tam "amaaannn olmazsa olmasın keyfime bakarım bende " dedik o ay oldu.. birde genelde tatillerde yada tatil dönüşlerinde olma ihtimali yükseliyor tabii herhangi başka bir engel yoksa

Aynen canım dogru dıyorsun gercekten kafama takmıyorum daha yeni evliyim canım ben sadece korunmayınca merklndım acaba oldu mu dıye sanad tekrardn iyi tatıller

kızlar gecenay hamile kaldım 1 yıldır istiyorduk olmuyordu bende bi taktik uyguladım.oay hiç gebelik düşünmedim işime adepte oldum o ay sadece 2 kere ilişkiye girmiştik benim umudum yoktu hatta adet oldum. ama ben bilmedim doktora gittim ateşimvardı oda antibiyotik verdi 15 gün sonra düşük yaptım. 35 gündürde adet olmadım adet oldugumda doktora gittim 1.5 mm kist oldugunu onun için bana cyclo-progynova diye bir ilac verdi. bu aradada bana çocuk istiyorsan 6 ay kafanı başka seylerle ugraşacan çünkü çok çocuk isteyince beyine bir hormon salgılanıyormuş geç döllenmeye sebeb oluyomuş bu yüzden çocuk tutmuyomuş bilgilerinize takmayın takmadınız ay tutuyo taktigi yeni keşfettim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…