hamile olmak isteyenler ve olma şüphesi olanlar buraya :)

ayy yandıkk..bizim aklımızdanda çıkmıyoo ki mıncırıkk

canım benimde bitti çok şükür yardımcı olmamı istersen özelden adını yaz bana sana yardım edeyimmm Rabbim dualarını kabul etsin inşşş

Allah kabul etsin canım. düşündüğün için sağol tatlım .şu anda iyice kaptırdım okuyorum. okumakta iyi geliyor insanın kendisinede. .

teşekkür ederim lütfen dua edin. Korunmuyorum ama hamile kalamamaktan ve kalırsam aynı şeyleri yaşamaktan çok korkuyorum. Allahım çok büyük o ne derse o olur tabii.

Hiç bozma mırallerını bozma canım ya gercekten bak dr gıt tabı en azından ilaç verır normal tahlıllerını yaptır hormonlarına baktır tatlım

doğru söylüyosun tatlım. şu ayda bi deneyelim :) olmazsa diğer adette gidip hormon tahlili falan yaptırmayı düşünüyorum.

Allah kabul etsin canım. düşündüğün için sağol tatlım .şu anda iyice kaptırdım okuyorum. okumakta iyi geliyor insanın kendisinede. .

evet ya kendin yaptınmı hem daha iyi oluyo şüphede kalmıyosun bide dediğin gibi insanı rahatlatıyo Rabbim dualarını kabul olunan dualardn eylesin canımm

Ben hastalandim ya kizlar bugund r doktr demisti adet olcgna dair belirti yok umtlanmistim uzgnm simdi ya

inşallah önümüzdeki ay. sabırsızlıkla bekliyoruz ama hayırlısı demekten başka çare yok :44: benim daha regl tarihime 1 hafta var, yumurtlama dönemimdende 1 hafta geçti. ama 2 gündür karın ağrım var bende hastalanırsam diye korkuyorum :18:

Günaydın hanımlar, bel ağtılarım artmaya başladı. Ya vücudum bu hazırlık işini çok ciddiye aldı ya da bu ayki ilk denememizden hamile kaldım. Hangisi olacaksa artık
Bende de durum aynı. İlk denememizdi, üzerinden de daha bir hafta geçti sadece :18: Bel ve kasık ağrılarım başladı. Psikolojik mi regl hazırlığı mı hamilelik belirtisi mi bilemedim :18:

Canımmm nerelerdesin. Bugün 29 u senden haber bekliyoruzz

Canım lütfen üzülme Allah sana sabır versin gercekten zor bir durum ama iyi duşun iyi olsun hem neden kalamayasin ki hic belli olmaz Rabbimin bir bildigi var elbet isyan etme sakın bol bol dua et çalısmalara devam ve sakın unutma umudu yitirmek yok İnan çünku inanmak başarmanın yarisidir..

benm de son adet tarihim 3 ağustostu. şüphem var fakat umutsuzluk kaplıyor aklımı. 3 aydır deniyoruz birşey yok.. 5-6 gün var daha. dün kandan baktırdım negatif. bugün evde test yaptm negatif karnımda hafif seğirmeler var bilmiyorum ki.. bu ay da geçti mi acaba yoksa hamile olabilir miyim???

ya hakkımızda hayırlısı olsun demekten baska care kalmıyor hep kendı kendımızı umıtlendırıyoruz ve daha cok hayal kırıklıgına ugruyoruz bu sebeble hıc dusunmemek lazım kafa dagıtmak lazım o zaman hemen oluyor zaten ama yapamıyoruz adete ıkı hafta kala baslıyoruz zaten hamılemıyız dıye bılmeden kendımızı yıpratıyoruz odaklanmamaya calısmalıyız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…