- 30 Ekim 2010
- 1.256
- 726
- 323
- Konu Sahibi lion mother
-
ayy yandıkk..bizim aklımızdanda çıkmıyoo ki mıncırıkkdoğrudur amma işte bu munzur şey kafaya tkıp istiyorum dediğin anda olmuooooorr :)bende de kardeşimdede aynı şey oldu istedik istedik olmadı aylarca tam "amaaannn olmazsa olmasın keyfime bakarım bende " dedik o ay oldu.. Birde genelde tatillerde yada tatil dönüşlerinde olma ihtimali yükseliyor tabii herhangi başka bir engel yoksa
slm canım ;
Bende bebek istiyorum inş. nasip olur herkese. Ben okurum sana 20 tane 5 eylüldemi başlıcaksn nezamana kadar okunucak. söle bende okiyim..
amin canım.5 eylülde başlıcaz okumaya..ekledm seni haber veririm sana cnm çok saol şimdiden
Oyleymıs ya bende bugun ogrendım işte
canım benimde bitti çok şükür yardımcı olmamı istersen özelden adını yaz bana sana yardım edeyimmm Rabbim dualarını kabul etsin inşşş
bende iyi bir doktora görünsem iyi olacak. 6 aydır olmuyor. iyice morallerim bozulmaya başladı.
inşallah sende kalırsın tez zamanda hayırlı haberlerini bekliyoruz. ben hiç anlamıyorum o testi
allahım sabrını versin inşallah. Rabbim en hayırlısını versin. Hayırlısı buymuş demekten başka çaremiz yok. Allah bidaha yaşatmasın . Ama pes etmek yok ne olur hiç korunma 45 yaşında bile anne olanlar var senin yaşın hiç bişey dularım seninlee
Hiç bozma mırallerını bozma canım ya gercekten bak dr gıt tabı en azından ilaç verır normal tahlıllerını yaptır hormonlarına baktır tatlım
canım benim ya Allah razı olsun hepinizden inşallah hepimiz hamiş oluruz bebişlerimize kavuşuruz iyiki varsınızzz
Allah kabul etsin canım. düşündüğün için sağol tatlım .şu anda iyice kaptırdım okuyorum. okumakta iyi geliyor insanın kendisinede. .
amin canım.5 eylülde başlıcaz okumaya..ekledm seni haber veririm sana cnm çok saol şimdiden
tamam canım haber verirsen okurum bekliyorum..
Ben hastalandim ya kizlar bugund r doktr demisti adet olcgna dair belirti yok umtlanmistim uzgnm simdi ya
Bende de durum aynı. İlk denememizdi, üzerinden de daha bir hafta geçti sadece :18: Bel ve kasık ağrılarım başladı. Psikolojik mi regl hazırlığı mı hamilelik belirtisi mi bilemedim :18:Günaydın hanımlar, bel ağtılarım artmaya başladı. Ya vücudum bu hazırlık işini çok ciddiye aldı ya da bu ayki ilk denememizden hamile kaldım. Hangisi olacaksa artık
Kızlar hamile olmak isteyenler ve adet gününü bekleyenler yazsın ve sonuçlarını birbirimize bildirelim. Hem birbirimiz için dua edelim hemde hamile olanların sevincini paylaşalım :) benim adet günüm 28inde biraz şüphelerim var ne olacak bakalım :) hadi sizde yazın :)
evet ya kendin yaptınmı hem daha iyi oluyo şüphede kalmıyosun bide dediğin gibi insanı rahatlatıyo Rabbim dualarını kabul olunan dualardn eylesin canımm
BENDE 5,5 AYLIK BEBEĞİMİ KAYBETTİM.
SONRA TESTLERİMİ YAPTIRDIM ŞUNDAN DOLAYI BEBEĞİN ÖLMÜŞ DİYEN YOK
YAŞIMDAN DOLAYO DOWN SENDROMU RİSKİ ÇIKTIĞI İÇİN KARNIMDAN SU ALDIRMIŞTIM . SONUÇLARIM TEMİZ ÇIKTI FAKAT SU KAYBI OLMUŞ BEBEĞİMDE . ŞU AN 4 AY GEÇTİ O KADAR ÜZGÜNÜMKİ ŞİMDİ YAŞASAYDI BU HAFTA DOĞACAKTI. YAŞIM 37'Yİ GEÇİYOR BİR DAHA HAMİLE KALIRMIYIM , HAMİLE KALIRSAM AYNI ŞEYLERİ YAŞARMIYIM YAŞAMAZMIYIM BİLMİYORUM. SADECE ALLAHIMA HAYIRLSINI VER DİYE DUA EDİYORUM. ve sürekli keşke böyle olmasaydı diye söylenip ortalarda dolaşıyorum. gecen ay denedik ama olmadı
inşallah önümüzdeki ay. sabırsızlıkla bekliyoruz ama hayırlısı demekten başka çare yok :44: benim daha regl tarihime 1 hafta var, yumurtlama dönemimdende 1 hafta geçti. ama 2 gündür karın ağrım var bende hastalanırsam diye korkuyorum :18:
test yaptımda az önce silik çizgi çıktıZeynep bence bugün îdrar testi değil sağlık ocağında kan testi yaptır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?