- 2 Temmuz 2013
- 1.952
- 2.416
- 133
- Konu Sahibi lion mother
-
sen Rabbime bırak... Allahım aynı şeyleri yaşatmasın sağlıklı bi bebiş nasip etsinn cümlemize ikizde olabilirteşekkür ederim lütfen dua edin. Korunmuyorum ama hamile kalamamaktan ve kalırsam aynı şeyleri yaşamaktan çok korkuyorum. Allahım çok büyük o ne derse o olur tabii.
test yaptımda az önce silik çizgi çıktıson durum nedir bir ki bir kiiii:)))
ay abla kriz geçircem sanırım her yerim titriyoo:18:Canımmm nerelerdesin. Bugün 29 u senden haber bekliyoruzz
umutsuzluğa düşmek yok canım allah varken umutsuzluk olurmu hiç... 3 ay normal bi süreç inşallah bu son ayınız olur ve hayırlı haberleri verirsin bize sinir stres yapma ne olur üzülmeebenm de son adet tarihim 3 ağustostu. şüphem var fakat umutsuzluk kaplıyor aklımı. 3 aydır deniyoruz birşey yok.. 5-6 gün var daha. dün kandan baktırdım negatif. bugün evde test yaptm negatifkarnımda hafif seğirmeler var bilmiyorum ki.. bu ay da geçti mi acaba yoksa hamile olabilir miyim???
kaç bedendi sorunun neydi canım senin küçükmüydü ve ameliyatı nasıl biraz anlatırmısın
test yaptımda az önce silik çizgi çıktı:18: ay çok kötüyüm heyecanlıyım ne olur dua edinn
test yaptımda az önce silik çizgi çıktı:18: ay çok kötüyüm heyecanlıyım ne olur dua edinn
Doktorun korunmana gerek yok mu dedi ben kurtajdan sonra 2 operasyon daha geçirdim kanal tıkandı onu actılar kan birikmiş hep içeriye diye. Âmin inşallah hepimiz alırız bebisleri kucağımıza :) benim bitmek tükenmek bilmeyen bir umudum var. Ve kasıklarım ağrıyor su an bile ama lekelerine falan yok hayırlısı bakalim
canım yaa çok sevindim zaten gecikme yeni olduğu için ondan silik çıkmıştır bence kanda nezaman baktırcaksın ayyyy darısı başımıza
Bukili benim regl gunume 8 gun var bugun 2 tane test yaptim ikisindede 2. Cizgi silik cikti acaba gercekten hamilemiyim
uuu çok erken çıkmış idrar testlerinin yanılma payı var ama iki tane yapmışsın silikte olsa hamile olduğunu gösteriyo ama sen yinede emin olmak için en yakın zamanda kan testi yaptır bencehadi hayırlısı :)
inşallah canım ama bence yanılmıyosun :) hemencecik yarın falan git test yaptır.olmasa bile pes etmek yok allah oğluna sağlık sıhhat versin.benimde 2 gün kaldı beklemedeyim ptesi direkt kandan baktırcamBelirtilerim cok olunca erken gebelik testi aldim iliskiye girdikten 5 gun sonra cikiomus olup olmadigi . Daha oncedende suphelenip yapmistim bu testen o zamn cikmamisti. Oglumdan sonra 2 tane dusugum oldu oglum 6 yasinda artik bi kardesi olsun istiorum. Umarim testte bende yanilmamisizdir cok uzulurum yoksa:
sen Rabbime bırak... Allahım aynı şeyleri yaşatmasın sağlıklı bi bebiş nasip etsinn cümlemize ikizde olabilirduacınım sende bize dua et canımm
Canim benimde yumurtlama gunumden sonra kasiklarim cok agrio ve lekelenmem oldu . Bugun test yaptim tam belirgin olmasada 2.cizgiyi gordum 2 tane test yaptim ikisindede ayni sonuc cikti. Ama halen emin degilim yanilmak istemiorum. Insallah allah gonlune gore werir umudun tukenmesin
Zeynep hayırlı olsun bebeğin :) çok sevindim bugün adet olmam gereken 31. Gündü adet oldum ama gündüzden beri çok az kanadı birde kanama suyla karışık oluyo yoksa düşük mü yapıyorum yardım!!!
Kız sen kesin hamilesin benden demesi :) hadi gözün Aydın kesin kan testi yaptir beni de ilk testte silik çizgi çıkmıştı sonra kan testinde yüzde yüz çıktı :) cok sevindim senin adına düşükten ne kadar zaman geçmişti senin bu arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?