hamile olmak isteyenler ve olma şüphesi olanlar buraya :)

teşekkür ederim lütfen dua edin. Korunmuyorum ama hamile kalamamaktan ve kalırsam aynı şeyleri yaşamaktan çok korkuyorum. Allahım çok büyük o ne derse o olur tabii.
sen Rabbime bırak... Allahım aynı şeyleri yaşatmasın sağlıklı bi bebiş nasip etsinn cümlemize ikizde olabilir duacınım sende bize dua et canımm

umutsuzluğa düşmek yok canım allah varken umutsuzluk olurmu hiç... 3 ay normal bi süreç inşallah bu son ayınız olur ve hayırlı haberleri verirsin bize sinir stres yapma ne olur üzülmee

kaç bedendi sorunun neydi canım senin küçükmüydü ve ameliyatı nasıl biraz anlatırmısın

canım 80 bedendi çokta ayrıktı 90 b cup damla protez yaptırdım ist. alman hast. yaklaşık 3 sene oldu emzirmeyi falan etkilemiyor söylemedğim müddetçe kimse anlamadı bu zamana kadar herhangi bir sarkma vs. de olmadı.

test yaptımda az önce silik çizgi çıktı:18: ay çok kötüyüm heyecanlıyım ne olur dua edinn

hadi hayırlısı canım silikte olsa çıktıysa büyük olasılıkla hamişsin inşallahta öyledir çok sevindim zeynep kan testi yaptırsana benimde 3 günüm kaldı reglime eşimde çok heycanlı dün test yap dedi yapmadım nedense bu ay içimden test yapmak gelmedi hakkımızda hayırlısı

Canim benimde yumurtlama gunumden sonra kasiklarim cok agrio ve lekelenmem oldu . Bugun test yaptim tam belirgin olmasada 2.cizgiyi gordum 2 tane test yaptim ikisindede ayni sonuc cikti. Ama halen emin degilim yanilmak istemiorum. Insallah allah gonlune gore werir umudun tukenmesin

Bukili benim regl gunume 8 gun var bugun 2 tane test yaptim ikisindede 2. Cizgi silik cikti acaba gercekten hamilemiyim

uuu çok erken çıkmış idrar testlerinin yanılma payı var ama iki tane yapmışsın silikte olsa hamile olduğunu gösteriyo ama sen yinede emin olmak için en yakın zamanda kan testi yaptır bence hadi hayırlısı :)

Belirtilerim cok olunca erken gebelik testi aldim iliskiye girdikten 5 gun sonra cikiomus olup olmadigi . Daha oncedende suphelenip yapmistim bu testen o zamn cikmamisti. Oglumdan sonra 2 tane dusugum oldu oglum 6 yasinda artik bi kardesi olsun istiorum. Umarim testte bende yanilmamisizdir cok uzulurum yoksa:

inşallah canım ama bence yanılmıyosun :) hemencecik yarın falan git test yaptır.olmasa bile pes etmek yok allah oğluna sağlık sıhhat versin.benimde 2 gün kaldı beklemedeyim ptesi direkt kandan baktırcam

sen Rabbime bırak... Allahım aynı şeyleri yaşatmasın sağlıklı bi bebiş nasip etsinn cümlemize ikizde olabilir duacınım sende bize dua et canımm

Zeynep hayırlı olsun bebeğin :) çok sevindim bugün adet olmam gereken 31. Gündü adet oldum ama gündüzden beri çok az kanadı birde kanama suyla karışık oluyo yoksa düşük mü yapıyorum yardım!!!

Kız sen kesin hamilesin benden demesi :) hadi gözün Aydın kesin kan testi yaptir beni de ilk testte silik çizgi çıkmıştı sonra kan testinde yüzde yüz çıktı :) cok sevindim senin adına düşükten ne kadar zaman geçmişti senin bu arada

çatladım resmen dayanamadım hamilelik testi yaptım az önce ikinci çizgi hayallerde şuan acaba erkenmi daha 6 gün var adete..bitanede yeden test aldım bakalımm yaa pencerinin önüne koydum püfür püfür ama yok gelen giden yok benim minik nohutum daha gelmemişşşş

İyi aksamlar kislaaar ya hem adet olucam galiba ya bu ayki calismalardan umutluydum istedigim icinde sanirim en icimde bi umut varya adet olucam diyede korkuyorum benim gibi ayni durumda olan varmi?

Adet gunume 1 hafta var daha esimedr soyledim ya sonuc degisirse ne olcak yarin kanda gebelige baktircam ins sonuc degismez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…