hamile olmak isteyenler ve olma şüphesi olanlar buraya :)

Dusuk olali 1,5 sene oldu ya ins hamileyimdir. Arkadim yaniliosun o testin altindaki boya dio. 2 testtedemi boya olur . Cizgi cok az belirgin . Esimde farketti. Ama korkuyorum. 2. Cizginin yeri islandi diemi oyle cikti die . Kafam karisti off

Dusuk olali 1,5 sene oldu ya ins hamileyimdir. Arkadim yaniliosun o testin altindaki boya dio. 2 testtedemi boya olur . Cizgi cok az belirgin . Esimde farketti. Ama korkuyorum. 2. Cizginin yeri islandi diemi oyle cikti die . Kafam karisti off

Resim nasıl yüklenir bilmiyorum ama benim testimin bir fotosu halen duruyor cok silikti ilk bat tarihimde yapmıştım hemde ilk gun adetim gelmeyince hemen sabah sabah yapmıştım. Umutlandirip üzmek istemem ama ne boya si yaa oyle bir şey mı olur ben idrar damlatmadan affedersin testin üzerine cisımi yapmıştım hem benim icime doğuyor sen hamilesin gii hissediyorum bence yarın kan testi yaptir bu arada bat ne zaman?

Adet gunume 1 hafta var daha esimedr soyledim ya sonuc degisirse ne olcak yarin kanda gebelige baktircam ins sonuc degismez

Bi test var hastanede yapıyorlar gebeliğin isterse 1 günlük olsun çıkıyor gene kanla bakıyorlar zaten alim olan doktor biliyor. Hadi hayırlısı güzel haberlerini bekliyorum bana nedense oldu bu is gibi geliyor müjdemi isterim sonrasında :) bence Pazartesi ya da yarın kanına baktir kimseye söyleme ne olur ne olmaz sürpriz olsun hem

Insallah canim ayin 4unde hastalanmam gerekio bakalim. Yarin gitcem kanda gebelige baktircam bu gece gecmio. Sen hamilemisin simdi. Sendemi hastalanmadan once yapmistin testini

Hcg beta testimi soyledigin. Insallah dediklerin cikar. Suanda bile kasiklarim adet olcakmisim gibi cok agrio goguslerime dokunamiorum bile:

pazartesi gideceğim ona büyük ihtimalle bugün kaynımın sözü var. inşallah ayağımı sürterek gelirim size hepinizin hamiş haberlerini alrızz . eşinin içine doğmuştur inşallah benim hep eşimin içine doğuyo

canım yaa çok sevindim zaten gecikme yeni olduğu için ondan silik çıkmıştır bence kanda nezaman baktırcaksın ayyyy darısı başımıza
Allah razı olsun tatlımmm inşallah doğrudur test inşallah sizinde en kısa zamanda haberlerinizi alırım çok daha mutlu olurum Rabbim herkese versin kimsenin kucağını boş bırakmasınnn

Allah razı olsun darısı hepinize olsunnn sinir stres yapma canım lütfenn ondanda oluyo yinede bi hastaneye git

oy oy bitanem olumsuz düşünme ne olur üzülmek yok Allaha dua edeceğiz sadece. hiç belirtide olmadan olabiliyo ama birsürü kişi var burda öyle sen yeterki sinir stres yapma bize ne güzel morel veriyodun

Ben hastalandim ya kizlar bugund r doktr demisti adet olcgna dair belirti yok umtlanmistim uzgnm simdi ya
sizi elime geçirsem cimciklerim ha üzülmek yok diyorum dua edeceğiz inancağız sabredeceğiz hayırlısını isteyeceğizz öbür aya olur inşallah sağlıklı olsunda geç olsun

İyi aksamlar kislaaar ya hem adet olucam galiba ya bu ayki calismalardan umutluydum istedigim icinde sanirim en icimde bi umut varya adet olucam diyede korkuyorum benim gibi ayni durumda olan varmi?
canım inşallah olmazsın Allahın izniyle dua et hayırlısıysa olma bebişin gelsinn

oy oy bitanem olumsuz düşünme ne olur üzülmek yok Allaha dua edeceğiz sadece. hiç belirtide olmadan olabiliyo ama birsürü kişi var burda öyle sen yeterki sinir stres yapma bize ne güzel morel veriyodun
dayanamadım dün akşam test yaptım(test yapmak bile heyecanlıymışş ama tek çizgiyle bakıştık durdukkk..ne gelen var ne giden..tamam idrara geçmeyebilir erken olabilir ama sizlerin sözünü dinliycem oluruna bırakıyorum hadi hayırlısı bakalım belliki yaradanın benle ilgili başka planları var...

bende cok ıstıyorumm bır bebek goreyım ıcın gıdıo gozlerım doluyo allahım banada ve tum ısteyenlere nasıp etsınn esıme bakıyorum baba olmaktan bahsedınce gozlerının ıcı guluyo allahım en yakın zamanda saglıklı bır sekılde nasıp etsın

benım sorunum gec yumurtlamak ayın 19-20 gıvbı yumurtluom ıltıhapda vardı ılac kulladım bakalım gıdıcem doktora ne olur artık bılemem:S

amiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnn............ inş kısa zamanda isteyen herkese naip etsin....bende cok istiyorum bakalım miiniğimiz ne zaman gelicek.......

İnsaallah gecmisdir canim Fabbim kimseyi yoksun bırakmasın isteyen herkeze saglikli bebisler versin

ben dün test yaptım negatif gerçi beklenmesi gerekiomş 5 dakika ama hemen çıkar gebelik olsa die biliodum ben.attım testi beklemedim.bgnde gelmedi hala bakalımm.gerçi bu aralar mevsim değişikliği olduğu için gecikmesi normal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…