- Konu Sahibi lion mother
-
Kız sen kesin hamilesin benden demesi :) hadi gözün Aydın kesin kan testi yaptir beni de ilk testte silik çizgi çıkmıştı sonra kan testinde yüzde yüz çıktı :) cok sevindim senin adına düşükten ne kadar zaman geçmişti senin bu arada
Dusuk olali 1,5 sene oldu ya ins hamileyimdir. Arkadim yaniliosun o testin altindaki boya dio. 2 testtedemi boya olur . Cizgi cok az belirgin . Esimde farketti. Ama korkuyorum. 2. Cizginin yeri islandi diemi oyle cikti die . Kafam karisti off
Adet gunume 1 hafta var daha esimedr soyledim ya sonuc degisirse ne olcak yarin kanda gebelige baktircam ins sonuc degismez
Resim nasıl yüklenir bilmiyorum ama benim testimin bir fotosu halen duruyor cok silikti ilk bat tarihimde yapmıştım hemde ilk gun adetim gelmeyince hemen sabah sabah yapmıştım. Umutlandirip üzmek istemem ama ne boya si yaa oyle bir şey mı olur ben idrar damlatmadan affedersin testin üzerine cisımi yapmıştım hem benim icime doğuyor sen hamilesin gii hissediyorum bence yarın kan testi yaptir bu arada bat ne zaman?
Bi test var hastanede yapıyorlar gebeliğin isterse 1 günlük olsun çıkıyor gene kanla bakıyorlar zaten alim olan doktor biliyor. Hadi hayırlısı güzel haberlerini bekliyorum bana nedense oldu bu is gibi geliyor müjdemi isterim sonrasında :) bence Pazartesi ya da yarın kanına baktir kimseye söyleme ne olur ne olmaz sürpriz olsun hem
pazartesi gideceğim ona büyük ihtimalle bugün kaynımın sözü var. inşallah ayağımı sürterek gelirim size hepinizin hamiş haberlerini alrızz . eşinin içine doğmuştur inşallah benim hep eşimin içine doğuyohadi hayırlısı canım silikte olsa çıktıysa büyük olasılıkla hamişsin inşallahta öyledir çok sevindim zeynep kan testi yaptırsana benimde 3 günüm kaldı reglime eşimde çok heycanlı dün test yap dedi yapmadım nedense bu ay içimden test yapmak gelmedi hakkımızda hayırlısı
Allah razı olsun tatlımmmcanım yaa çok sevindim zaten gecikme yeni olduğu için ondan silik çıkmıştır bence kanda nezaman baktırcaksın ayyyy darısı başımıza
Allah razı olsun darısı hepinize olsunnn
Zeynep hayırlı olsun bebeğin :) çok sevindim bugün adet olmam gereken 31. Gündü adet oldum ama gündüzden beri çok az kanadı birde kanama suyla karışık oluyo yoksa düşük mü yapıyorum yardım!!!
ne olur stres yapma canım yapmayın böyleeebenimde bugün acayip ağrım var üfffff olmayım lüften yaaagecikirsede zaten bu gidişle stresten gecikcek
Ya ben de bi belirti falan yok(adetim 4 ünde) çok üzülüyorum bi yerleşme kanaması olsun gögüs ucu acıması vs..hamile değilim galiba Allah tan hayırlısı ama gönülde istiyorr dertlendim kendimi çokta hazırlamıştım psikolojik olarak..kociyede dedim az önce hissedemiyorum değilim iştee dedimmmm yaaaaaaaaa
sizi elime geçirsem cimciklerim haBen hastalandim ya kizlar bugund r doktr demisti adet olcgna dair belirti yok umtlanmistim uzgnm simdi ya
canım inşallah olmazsın Allahın izniyle dua et hayırlısıysa olma bebişin gelsinnİyi aksamlar kislaaar ya hem adet olucam galiba ya bu ayki calismalardan umutluydum istedigim icinde sanirim en icimde bi umut varya adet olucam diyede korkuyorum benim gibi ayni durumda olan varmi?
gelmez inşallahh bak belli olmuyomuşçok sevindim cnmmmm hadi bakalımmmmm:))benimde gelmedi daha ama geldi gelecek yani
oy oy bitanem olumsuz düşünme ne olur üzülmek yok Allaha dua edeceğiz sadece. hiç belirtide olmadan olabiliyo ama birsürü kişi var burda öylesen yeterki sinir stres yapma bize ne güzel morel veriyodun
canım inşallah olmazsın Allahın izniyle dua et hayırlısıysa olma bebişin gelsinn
bende cok ıstıyorumm bır bebek goreyım ıcın gıdıo gozlerım doluyo allahım banada ve tum ısteyenlere nasıp etsınn esıme bakıyorum baba olmaktan bahsedınce gozlerının ıcı guluyo allahım en yakın zamanda saglıklı bır sekılde nasıp etsın
benım sorunum gec yumurtlamak ayın 19-20 gıvbı yumurtluomıltıhapda vardı ılac kulladım bakalım gıdıcem doktora ne olur artık bılemem:S
bende cok ıstıyorumm bır bebek goreyım ıcın gıdıo gozlerım doluyo allahım banada ve tum ısteyenlere nasıp etsınn esıme bakıyorum baba olmaktan bahsedınce gozlerının ıcı guluyo allahım en yakın zamanda saglıklı bır sekılde nasıp etsın
benım sorunum gec yumurtlamak ayın 19-20 gıvbı yumurtluomıltıhapda vardı ılac kulladım bakalım gıdıcem doktora ne olur artık bılemem:S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?