hamile olmak isteyenler ve olma şüphesi olanlar buraya :)

Günaydın kızlar. Önce Zafer Bayramımız kutlu olsun. Sonra da bel ağrılarım bi gidiyo bi geliyo hamilelikle ilişkisi yoktur herhalde
Ama dün gece bir rüya gördüm, tabirinde kadında hamileliğe işarettir diyor diye sebepsiz yere umutlanmaya başladım. Size bir de sorum var. Normalde her ay akımtım olur ve ben yumurtlamamı anlarım. Bu ay o kadar yalandan oldu ki akıntı. Acaba nedendir?

Bende de durum aynı. İlk denememizdi, üzerinden de daha bir hafta geçti sadece :18: Bel ve kasık ağrılarım başladı. Psikolojik mi regl hazırlığı mı hamilelik belirtisi mi bilemedim :18:

Biz ilk defa geçen ay denedik. Sadece reglim başlamdan hemen önce oldu ki 4 gün erken oldum normaline göre. Bu ay ilk ilişkiye girdiimizin bir hafta sınrasında başlayınca nasıl umutlandığımı anlatamam😳 ama bî gidiyo bi geliyo ağrılar, değildir diye düşünmeye başladım. Allahım sana ilk denemede kucağına almayı nasip eder inşallah😊

Amin amin tüm isteyenlere inşallah. 3 gün daha geçsin de hemen test yaptırıcam. Düşünmemeye çalışıyorum ama nafile. Sonucu erkenden öğrenelimde stres çekmeyelim bari :)

hah şöyle olumlu ol ya ümitsizlik sana hiç yakışmıyo. hem çok erken yapmışsın testi tatlım bekle az

seninde zafer bayramın kutlu olsun canım. hayırlı cumalar. belkide hamileliktendir bilemeyiz benimde sırtım çok ağrıyo

İyi aksamlar kislaaar ya hem adet olucam galiba ya bu ayki calismalardan umutluydum istedigim icinde sanirim en icimde bi umut varya adet olucam diyede korkuyorum benim gibi ayni durumda olan varmi?

aynı durumdayım canım. ilişkinin üzerinden 1 hafta geçti daha. Erken gebelik testi yapsam mı diyorum ama korkuyorum da çıkmazsa üzülürüm diye. Doğru sonuç vermeyebilir de diyolar malum. Karın ve kasık ağrısı oluyo ara ara. Regl tarihime de 1 hafta var. korkuyorum :18:

Sagolasin canim İnsaallah olmam ya cok istiyoruz 1 hafta once beta 2 cikti neden bilmiyorum ben yinede umitleniyorum insaallah olmam bidaha testde yapamiyorum uzulurum diye
olsun sen yinede yap bende cesaret edemiyordum burdaki üyecanlar beni zorladılar yap yap diye ikinci çizgiyi gördüm. inşallah sende görürsün:)

canım ben seni takip ediyorum sürekli sende kendimi görüyorum çünkü çok heveslisin çok isteklisin eşinde öyle. inşallah Rabbim o duyguyu yaşatır size bütün sorunlarınız kalkar gider

inşallah hamileliktendir canım bekletseydin az testi iyiydi senin haberini bekliyorum

inşallah gelmezde göbüşün daha çok şişerr

öyle göbüşe can kurban yalnız günlerdir ağrı çekiyorum bugünde belim koçak gibi kasıklarımda öyle bukadar ağrının üstüne bide kırmızılar gelirse daha çoooooook üzülürüm bat en geç yarın bakalım artık..

hah şöyle olumlu ol ya ümitsizlik sana hiç yakışmıyo. hem çok erken yapmışsın testi tatlım bekle az
Doğru diyosun saol canım ..kafamı dağıtayım ben..ev dip köşe temizlenecek..sebzeler özenle doğranıp kızartılacak(evet sağlıksız ama tadı müthişşş)üzerine sos hazırlanacak koca sevmiyo diye kabak ayrı konulup üzeri sarımsaklı yoğurtla ayrı bi güzelliğe bürünecek tabi patates başı çekecek(bir kızartma tekniği öğrenmişim hepsi çıtırr mübareklerin)
böyle işte gün kısa benim iş uzun

Canım ya beklemek kadar kötü bişey yok ya geçsin şu günler artıkda kırmızıları gormeden bebiş haberlerimizi alalım.en ufak seyden umutlanıpda üzulmekten korkuyorum

hcg beta testimi soyledigin. ınsallah dediklerin cikar. Suanda bile kasiklarim adet olcakmisim gibi cok agrio goguslerime dokunamiorum bile:

sanırım o test. Adını tam bilmiyorum ama çıkıyor benim de eltim daha adetine 4 gün varken öğrendi kan testiyle başka amaçla kan aldırmıştı sonucunu öğrenmeye gitti gebe oldugunu öğrendi..

seninde zafer bayramın kutlu olsun canım. hayırlı cumalar. belkide hamileliktendir bilemeyiz benimde sırtım çok ağrıyo

Canim cok sevindim tebrik ederim allah'im sag salim kucagina almayi nasip etsin.. darisi bize..
insallah..

Son düzenleme:
bende şuanda aynı ağrıyı çekiyorum ama hamişim heran herşey olabilir

öyle şeylerle uğraş işte kafanı dağıt hep ona odaklanma bizimle konuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…