- 2 Temmuz 2013
- 1.952
- 2.416
- 133
- Konu Sahibi lion mother
-
kızıyorum amaa ümitsizlik yokkinşallah:)ama inan yani 1 gram ümidim yok yaaa:)))çok değişik gidip test almıom gelicek nasıl olsa die:))
kızıyorum amaa ümitsizlik yokkinşallah:)ama inan yani 1 gram ümidim yok yaaa:)))çok değişik gidip test almıom gelicek nasıl olsa die:))
amin inşallahh duacıyım herkeseCanim cok sevindim tebrik ederim allah'im sag salim kucagina almayi nasip etsin.. darisi bize..
insallah..
İnşallah senin de ağrıların hamileliktendir.
Yalnız birbirimize ne güzel dualar ediyoruz. İnşallah miden bulanır, inşallah belin ağrır
bence git hemen test yap canım bendede aynı belirtiler vardı adetten 8 gün önce test yaptım 1.2 çıktı şimdi yaptım çift çizgiyi gördüm. inşallah sanada öyle olurrKızlaaar gecenlerde gögüslerime ve uclarina dokunamıyodum asla ve goz kararmam oluyodu 2 gunden beride karnimda agrida diil tuhaf bisey var gecen hafta beta 2 cikti kendimi sanki hamileymisim gibi hissediyorum yada çok istedigim icinmi bole oluyo ama çok istiyorum ya idrar yollarimda enfeksiyon vardi bu zamana kadar ondan olmamisdir dediler fitil kullandim cok sukur hic bi problem cikmadi ama artik bebisim olsunda istiyorum bu kadar ümitlenmeden sonra kirmizi gormekten cok korkuyorum benim durumumda olan olmus varmi kizlar ya
kızıyorum amaa ümitsizlik yokkinşallah olmazsın inşallah gelmez sende dediklerinden pişman olursun hıhh
hala var canım içinde et bilecnm sende bakmştın demi parmakla vajinada serlik varmı yok mu
bence git hemen test yap canım bendede aynı belirtiler vardı adetten 8 gün önce test yaptım 1.2 çıktı şimdi yaptım çift çizgiyi gördüm. inşallah sanada öyle olurr
bence git hemen test yap canım bendede aynı belirtiler vardı adetten 8 gün önce test yaptım 1.2 çıktı şimdi yaptım çift çizgiyi gördüm. inşallah sanada öyle olurr
hala var canım içinde et bile
Bekarken okuyucuydum severdim mesela bişeyle ilgili yorum çıksa google da ben kk seçerdim güveniyorum bu bilmiş kızlara..evlenince yazmayada başladım ortak nokta çok çünkü..geçen akşam koci diyo ne yazıyon yaa bu kadar ne yazıyon diyoöyle şeylerle uğraş işte kafanı dağıt hep ona odaklanma bizimle konuş
hiç korkma Allah herşeyin en iyisini bilir . inşallah olacak yeterki inançlı olYapip yapmama konusunda kararsizim yıkılmaktan korkuyorum
bencede yaptır bi canım merak ettimşaşırdım yaaa bakaym akşama kdr olmazsm predictor aldıraym eşimede bakayım.biraz önce sağlık ocağına gittim ama 30 ağustos nedeniyle kapalı.yrnda cumatesi kapalı olur herhalde
Kızlaaar gecenlerde gögüslerime ve uclarina dokunamıyodum asla ve goz kararmam oluyodu 2 gunden beride karnimda agrida diil tuhaf bisey var gecen hafta beta 2 cikti kendimi sanki hamileymisim gibi hissediyorum yada çok istedigim icinmi bole oluyo ama çok istiyorum ya idrar yollarimda enfeksiyon vardi bu zamana kadar ondan olmamisdir dediler fitil kullandim cok sukur hic bi problem cikmadi ama artik bebisim olsunda istiyorum bu kadar ümitlenmeden sonra kirmizi gormekten cok korkuyorum benim durumumda olan olmus varmi kizlar ya
Bekarken okuyucuydum severdim mesela bişeyle ilgili yorum çıksa google da ben kk seçerdim güveniyorum bu bilmiş kızlara..evlenince yazmayada başladım ortak nokta çok çünkü..geçen akşam koci diyo ne yazıyon yaa bu kadar ne yazıyon diyokendi girince biz bişi diyoz sanki hihi beni netle paylaşamıyo galübaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?