hamile olmak isteyenler ve olma şüphesi olanlar buraya :)

inşallah:)ama inan yani 1 gram ümidim yok yaaa:)))çok değişik gidip test almıom gelicek nasıl olsa die:))
kızıyorum amaa ümitsizlik yokk inşallah olmazsın inşallah gelme sende dediklerinden pişman olursun hıhh

inşallah:)ama inan yani 1 gram ümidim yok yaaa:)))çok değişik gidip test almıom gelicek nasıl olsa die:))
kızıyorum amaa ümitsizlik yokk inşallah olmazsın inşallah gelmez sende dediklerinden pişman olursun hıhh

Kızlaaar gecenlerde gögüslerime ve uclarina dokunamıyodum asla ve goz kararmam oluyodu 2 gunden beride karnimda agrida diil tuhaf bisey var gecen hafta beta 2 cikti kendimi sanki hamileymisim gibi hissediyorum yada çok istedigim icinmi bole oluyo ama çok istiyorum ya idrar yollarimda enfeksiyon vardi bu zamana kadar ondan olmamisdir dediler fitil kullandim cok sukur hic bi problem cikmadi ama artik bebisim olsunda istiyorum bu kadar ümitlenmeden sonra kirmizi gormekten cok korkuyorum benim durumumda olan olmus varmi kizlar ya

kızlar ben de 3 ay kadar sonra falan bebek düşünüyorum. tabi nasipse inş. önce vücudumda bi sorun var mı yok mu diye kan tahlili yaptırmak istiyorum. nelere dikkat etmem gerekiyor, folikasit almaya başlayayım mı diye bir uzmanla görüşmek istiyorum. salı gününe randevu aldım. ben şimdi kan tahlili için aç karına mı gideyim hastaneye siz bilirsiniz? bi de başka bi test falan yapıyorlar mı?

İnşallah senin de ağrıların hamileliktendir.
Yalnız birbirimize ne güzel dualar ediyoruz. İnşallah miden bulanır, inşallah belin ağrır
edin edin ne güzel beddua öyle ben test yaptım canım çift çizgi çıktı ama henüz hastaneye gitmedim

bence git hemen test yap canım bendede aynı belirtiler vardı adetten 8 gün önce test yaptım 1.2 çıktı şimdi yaptım çift çizgiyi gördüm. inşallah sanada öyle olurr

öyle şeylerle uğraş işte kafanı dağıt hep ona odaklanma bizimle konuş
Bekarken okuyucuydum severdim mesela bişeyle ilgili yorum çıksa google da ben kk seçerdim güveniyorum bu bilmiş kızlara..evlenince yazmayada başladım ortak nokta çok çünkü..geçen akşam koci diyo ne yazıyon yaa bu kadar ne yazıyon diyo kendi girince biz bişi diyoz sanki hihi beni netle paylaşamıyo galübaa

şaşırdım yaaa bakaym akşama kdr olmazsm predictor aldıraym eşimede bakayım.biraz önce sağlık ocağına gittim ama 30 ağustos nedeniyle kapalı.yrnda cumatesi kapalı olur herhalde
bencede yaptır bi canım merak ettim

merhaba canlarım. uzun zamandır bu topikleri okuyorum üye olmak henüz kısmet oldu. her ay pskljk hamılelık yasamaktan inanın yoruldum bu ay göğüslerim adetten hemen sonra şişti adetime daha 1 hafta var ama sancılarım kasıklarm şimdiden başladı böyle olup hamıle oldugunu öğrenen var mı aranızda

merhaba canım sende mı hamılelık ıstıyosun

merhaba canlarım. uzun zamandır bu topikleri okuyorum üye olmak henüz kısmet oldu. her ay pskljk hamılelık yasamaktan inanın yoruldum bu ay göğüslerim adetten hemen sonra şişti adetime daha 1 hafta var ama sancılarım kasıklarm şimdiden başladı böyle olup hamıle oldugunu öğrenen var mı aranızda

merhabalar.... benimde 3 gün adetim gecikti yarın test yapıcam umarım beklediğim gibi olurr:18:

Zeynep meraba öncelikle bebeğin hayırlı olsun inşallah sağlıklı şekilde kucağına alırsın darısı başıma inşallah...sana sormak istediğim şeyler var mesela belirti var mıydı varsa nelerdi bide o malum bölgede yumuşaklık varmı hani Bi test varmış orda eline sertlik gelirse hamile değilmiş oluyormuş onu çok merak ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…