hamile olmak isteyenler ve olma şüphesi olanlar buraya :)

senin yine varmış göğüs dokusu ben dümdüzüm millet anlamasın diye mecbur sütyen takıyorum halbuki içi boş ergenliğe giren kızar gibi hani göğüs yeni çıkmaya başlayınca uçları belirirya sadece o şekilde işte ve uçları içe çökük bi bayan görünümünde değil çok üzülüyorum ama yapacak bişeyim yok ameliyata cesaret ededmem zaten ailem asla kabul etmez keşke başka çaresi olsa

Canim bugun doktora gittim ultrasonda cikmadi bebis kan testi yaptik beta hcg 38.88 cikti. Doktor gebelik var ama daha erken döllenme gec olusmus . Dusuk tehlikem varmis hap verdi bide folik asit verdi dewamli dinlencem agir is yapmicam dusuk olmasin diye kanama olursa gel dedi. Ya cok mutluyum rabbim olmayanlarada nasip etsin

benim feci içime doğdu ama gözün aydın keşke daha önceden folik asite başlasaydın ben bekarlığımdan beri kullanıyorum çünkü et yiyemiyorum vitamin eksikliği olduğu için alıyorum her gün.. kendim için de doğur ama bu aylar değil benim gebe kalmam.. aileden gelen bi 6. his muhabbeti işte :) Allah'ım kucağına almayı nasip etsin hergün çağır bebeğini sev.. kocan da sende çağırın bol bol sevilmediğini hissederse durmazmış bebek öyle söyler hep ananem..
çok sevindim müjdene bu arada çocuk sevindirsene hayır yap ufağından gözden kazadan bebeğini korusun
ya çok bi şeyler söylüyorum ama Nihat Hatipoğlu hamile kadınlar için dedi ki 'Allahım sen beni bebeğimi gözle görünen görünmeyen kazadan sözden nazardan kötülüklerden koru' günlük söyle bilmiyorum inançlı biri misin? umarım sağ sağlım gelir dünyaya bebiş.. bu arada sakın fazla hareket etme uzanma çamaşır asmak için üzülme kafana bir şey takma strese de girme amaaaaan de şöyle uzat bacaklarını keyif yap :)

bi kere daha okudum sen bi başka doktora da gitsene kuşum çünkü daha adet zamanına bile gelinmedi tabii ki görünmücek kese illa kese görünmedi diye düşük tehlikesi olmaz bulundugun zamanda ancak kan testiyle çıkar... kese 5. haftada görünüyor kalp atışı 8e kadar yolu var.. ilaç progestan mı? oyle iyi bir ilaç

merhaba hanımlar nasılsınız .4 ağustos s.a.t ,23 ağustos günü kasık ağrım dolayısıyla doktora gittim acile karnımdan yapılan ultrasın görüntülemede yaklaşık 5 haftalık gebesin dedi .şok oldum eşim beta hcg istedi gerek yok dedi.ardından 2 gün geçti 25 ağustosta tekrar ilaç yazırmaya acile gittim başka doktor muane ettin gebelik yok dedi kan verdim gene yok dedi ama adet tarihim geçmemişti ..tekrar karnımdan yaptığı ultrasonda muanesinde yuvarlakça toplanmış kan birikintisi görüyorum teste göre gebelik yok dedi .kendiside şaşırdı.....şuan kasık ağrım var rahime batma var ve göğüslerde şişlik vr bana ne öneririsiniz hanımlar ,sizce hamile miyim?bu teste güvenmelimiyim..bir doktor gebesin diyor diğeri değilsin diyor ...çok üzücü bir durum yani mutsuzum..bu arada 15 aylık oğlum var .hanımlar siz olsanız napardınız nette araştırdım adet geçmeden yapılan beta hcg doğruluk payı yok diyor geç döllenmeden ötürü..of kafam allak bullak.

Anladım canım benim yakın arkadaşımda seninle aynı durumdaydı spora gitti ağırlıklı göğüs çalıştı ve şuan gayet diri ve büyük göğüsleri var buda bi çare sana

kan da çıkmadıysa buyuk ıhtımal hamıle degılsındır. ama ne olur ne olmaz sen ilaç kullanma dikkat et. adetının 1 hafta geçmesıne bekle ozamana kadar sabret kan testi kesın sonuç verir

yapma arkadaşım ben sabırsz davrandım yaptım beta hgv 3.64 çıktı.adetime daha 1 hafta vardı yaptırdıgımda.şimdi acaba deger yükselcekmi diye tereddütle bekliyorum.sabret en güzeli

ah ah aynı durum ben de de var sabret arkadaşım adet günün bekle en temizi...

Ecrinsimay Cook sevindim canimm Allah saglikla kucağına almayı nasip etsin cok dikkat et kendine cok ciddiyim bu konuda hic bi is yapma su tehlikeli dönemini atlatana kadar en azından ohhh ohhh sefam olsun de :) darısı basımıza artık bizimde inşallah âmin canım kac haftaliksın simdi ultrasonda çıkmadı demişsin ?

Cok tsk ederim. Bebis daha 2 haftalikmis gec yerlesiomus. Rabbim herkesin gonlune gore versin.

Zeyneppp çoook sevindim canimmm Allah saglikla kucağına almayı nasip etsin. Darısı basımıza ins ne zaman Dr gidicen gelişmeleri yazarsın bizee :)
Allah razı olsun.. sizdende hemen haberleri bekliyorum . duacınızım sizde bana dua edin ne olur.. tabikide yazacağım bi gideydim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…