- 2 Temmuz 2013
- 1.952
- 2.416
- 133
- Konu Sahibi lion mother
-
gerçekten hep görmüş geçirmiş ablalarımız burda Allah razı olsun çok yardımları oluyo. aynı benim kocişde öyle çok oturma felan diyo ama kendi hiç kalkmıyoBekarken okuyucuydum severdim mesela bişeyle ilgili yorum çıksa google da ben kk seçerdim güveniyorum bu bilmiş kızlara..evlenince yazmayada başladım ortak nokta çok çünkü..geçen akşam koci diyo ne yazıyon yaa bu kadar ne yazıyon diyokendi girince biz bişi diyoz sanki hihi beni netle paylaşamıyo galübaa
ben varım canım. umarım psikolojik değildir. içini ferah tut dua et sinir stres yapma Rabbim hayırlısyla nasip etsin inşallahmerhaba canlarım. uzun zamandır bu topikleri okuyorum üye olmak henüz kısmet oldu. her ay pskljk hamılelık yasamaktan inanın yoruldum bu ay göğüslerim adetten hemen sonra şişti adetime daha 1 hafta var ama sancılarım kasıklarm şimdiden başladı böyle olup hamıle oldugunu öğrenen var mı aranızda
inşallahhh canım haberlerini bekliyoruzzzmerhabalar.... benimde 3 gün adetim gecikti yarın test yapıcam umarım beklediğim gibi olurr:18:
merhaba canım Allah razı olsun darısı başınıza inşallah tez zamanda. göğüslerimde hafif şişlik ve ağrı vardı başım aşırı derecede dönüyodu hala öyle sürekli acıkıyorum hiç yemek yemeyen ben.. onu da denedim canım vardı hamiş değilim dedim ama hala var bence alakasız canım. Ne olursa olsun Rabbim ol deyince oluyo ama inşallah bu sefer sağlıklı olur bebişim beni yanlız bırakmaz duacınızım sizde dua edinZeynep meraba öncelikle bebeğin hayırlı olsun inşallah sağlıklı şekilde kucağına alırsın darısı başıma inşallah...sana sormak istediğim şeyler var mesela belirti var mıydı varsa nelerdi bide o malum bölgede yumuşaklık varmı hani Bi test varmış orda eline sertlik gelirse hamile değilmiş oluyormuş onu çok merak ediyorum
canımmmm tebrik ederimmmm dikkatli ol. Rabbim bebişini sana bağışlasın inşallahh..Canim bugun doktora gittim ultrasonda cikmadi bebis kan testi yaptik beta hcg 38.88 cikti. Doktor gebelik var ama daha erken döllenme gec olusmus . Dusuk tehlikem varmis hap verdi bide folik asit verdi dewamli dinlencem agir is yapmicam dusuk olmasin diye kanama olursa gel dedi. Ya cok mutluyum rabbim olmayanlarada nasip etsin
evet canım olabilirsin git bi kan ver haberlerini bizede verrarkadaşlar sizce hamilemiyimmmm?
Eki Görüntüle 790387
inşallahh canım daha çok var adetine umutsuzluğa düşme Rabbime bırak olacak inşallah bi tane olduysa 2.de olur korunmayı bıraktın ya rahim alışmaya çalışıyodur benceBende cok istiyorum 9 yasindaki kizimda kardesimmm olsun diyor ama malesef 5-6 aydir Tik yok regl olmama 8-9 gunüm var ama dün aksam bas dönmesi ve migde bulantisi vardi bugün yine ayni acaba diyorum piskolojikmi ama duyduguma Göre regl olmadanda belirtiler oluyormus mesela benim annemde öyle olusmus kafam cok Karisik insallah hastalanmam kizlar ;(
yapma arkadaşım ben sabırsz davrandım yaptım beta hgv 3.64 çıktı.adetime daha 1 hafta vardı yaptırdıgımda.şimdi acaba deger yükselcekmi diye tereddütle bekliyorum.sabret en güzeli
sizi elime geçirsem cimciklerim haüzülmek yok diyorum dua edeceğiz inancağız sabredeceğiz hayırlısını isteyeceğizz öbür aya olur inşallah sağlıklı olsunda geç olsun
o bebiş gelecek inşallahhh bu göbüşler dolacakkakısına bıraktım artık gelmesse kendı bılır
bende çoğu zaman o netteyken yanına sıvışırım bıdı bıdı konuşurumgerçekten hep görmüş geçirmiş ablalarımız burda Allah razı olsun çok yardımları oluyo. aynı benim kocişde öyle çok oturma felan diyo ama kendi hiç kalkmıyofilm açıyo beraber izleyelimde ben tek başında oturmuyum diye
aynı ben arkadaşımmm
aynen hatta arada bi cilve yaparım dikkatini dağıtırımbende çoğu zaman o netteyken yanına sıvışırım bıdı bıdı konuşurum.yorum yaparız..sonuçta birlikte vakit geçirmek hihihiii
hala var canım içinde et bile
amin inşallah canım darısı size tez zamanda :) vajinanın girişine parmağını sokuyomuşsun et parçası varsa değilmişsn yoksa hamişmişsinÖncelikle hayırlı olsun. Allah sağlıkla sıhhatle kucağına almayı da nasip etsin
Bir de şu vajinaya nasıl bakıyoruz, neresine bakıyoruz?
o bebiş gelecek inşallahhh bu göbüşler dolacakk
hala var canım içinde et bile
yok canım henüz yaptırmadım. şuan teste baktımda baya belirginleşmişsenın ne oldu sılık cıkmıstı cızgı yaptırdın mı kan testi falan
amin inşallah canım darısı size tez zamanda :) vajinanın girişine parmağını sokuyomuşsun et parçası varsa değilmişsn yoksa hamişmişsinÖncelikle hayırlı olsun. Allah sağlıkla sıhhatle kucağına almayı da nasip etsin
Bir de şu vajinaya nasıl bakıyoruz, neresine bakıyoruz?
yok canım henüz yaptırmadım. şuan teste baktımda baya belirginleşmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?