hamile olmak isteyenler ve olma şüphesi olanlar buraya :)

gerçekten hep görmüş geçirmiş ablalarımız burda Allah razı olsun çok yardımları oluyo. aynı benim kocişde öyle çok oturma felan diyo ama kendi hiç kalkmıyo film açıyo beraber izleyelimde ben tek başında oturmuyum diye

ben varım canım. umarım psikolojik değildir. içini ferah tut dua et sinir stres yapma Rabbim hayırlısyla nasip etsin inşallah

merhaba canım Allah razı olsun darısı başınıza inşallah tez zamanda. göğüslerimde hafif şişlik ve ağrı vardı başım aşırı derecede dönüyodu hala öyle sürekli acıkıyorum hiç yemek yemeyen ben.. onu da denedim canım vardı hamiş değilim dedim ama hala var bence alakasız canım. Ne olursa olsun Rabbim ol deyince oluyo ama inşallah bu sefer sağlıklı olur bebişim beni yanlız bırakmaz duacınızım sizde dua edin

canımmmm tebrik ederimmmm dikkatli ol. Rabbim bebişini sana bağışlasın inşallahh..

inşallahh canım daha çok var adetine umutsuzluğa düşme Rabbime bırak olacak inşallah bi tane olduysa 2.de olur korunmayı bıraktın ya rahim alışmaya çalışıyodur bence

yapma arkadaşım ben sabırsz davrandım yaptım beta hgv 3.64 çıktı.adetime daha 1 hafta vardı yaptırdıgımda.şimdi acaba deger yükselcekmi diye tereddütle bekliyorum.sabret en güzeli

Yok valla tüm çabalarıma rağmen yapamadım test 3 eczane gezdim yol üstümdeki 30 Ağustos dolayısıyla kapalıydı. Tıp merkezi var iş yerimin karşısında o da kapalıydı. Yapamadım yani iyi oldu ama sanırım Bugün yarın da yazlıkta olucaz anne baba tüm aile. Alamam gene. En erken pazartesiye kaldı

bende çoğu zaman o netteyken yanına sıvışırım bıdı bıdı konuşurum.yorum yaparız..sonuçta birlikte vakit geçirmek hihihiii

Öncelikle hayırlı olsun. Allah sağlıkla sıhhatle kucağına almayı da nasip etsin
Bir de şu vajinaya nasıl bakıyoruz, neresine bakıyoruz?
amin inşallah canım darısı size tez zamanda :) vajinanın girişine parmağını sokuyomuşsun et parçası varsa değilmişsn yoksa hamişmişsin

Öncelikle hayırlı olsun. Allah sağlıkla sıhhatle kucağına almayı da nasip etsin
Bir de şu vajinaya nasıl bakıyoruz, neresine bakıyoruz?
amin inşallah canım darısı size tez zamanda :) vajinanın girişine parmağını sokuyomuşsun et parçası varsa değilmişsn yoksa hamişmişsin

yok canım henüz yaptırmadım. şuan teste baktımda baya belirginleşmiş

allahım hayırlısıyla en guzel sekılde nasıp etsın ınsallah bızdede senın gıbı kelebekler ucusur bende doktora gıttım muayne amaçlı klomen verdı cuma gel yumurta takıbıne bakalım dedı ıslemı hızlandırmak ıcın hayırlısı bakalım ıcımde bısey kalmasın dedım en azından yaptırayım cıksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…