hamile olmak isteyenler ve olma şüphesi olanlar buraya :)

bak sana durumumu anlatım.ben salı günü kan testi yaptırdım yumurtlamamın 9. günü deger 3.64 çıktı.erken yaptırdıgım için acaba yükselcekmi endişesindeyim şimdi.dün rahat durmadım idrar testi aldım yaptım negatif daha 3 gün önce kanda çıkmamış idrarda hiç çıkmaz bende biliyorum ama sabırsızlık işte :) adetim pazartesi olması lazım o zaman kadar artık bişey yapmaya niyetim yok.senin adet ne zaman.sabret arkadaşım benim gibi yapma

arkadaşlar merhaba. adet günüm 2 gün gecikti ama adet olacakmış gibi hissediyorum kasıklarımda haffif devamlı bir ağrı var adet olacak gibi. ama herkesin bahsetetttiği göğüslerde acı hiç yok koyu halka falan da yok. test almadım daha. sizce nedir durum hamile olabilir miyim? hissettiğim belirtiler şunlar : şu adetim 2 gün gecikti, ve kasıklarda ağrı, bide akıntım yoğunlaştı. ne demek acaba?

Şuan ne durumdasın canım peki?
Mesela ben adet oldum ama hic bi adet belirtisi yok ve cok acik renkde kırmızı geldi ya bu ay adet şeklim değişdi yada baska bisey:) bilemiyorum yani :)

bak sana durumumu anlatım.ben salı günü kan testi yaptırdım yumurtlamamın 9. günü deger 3.64 çıktı.erken yaptırdıgım için acaba yükselcekmi endişesindeyim şimdi.dün rahat durmadım idrar testi aldım yaptım negatif daha 3 gün önce kanda çıkmamış idrarda hiç çıkmaz bende biliyorum ama sabırsızlık işte :) adetim pazartesi.bende hamilelik belirtileri çok yüksek.göğüslerimin ucu çok acıyo bişeye degdiğinde.kasık agrılarım var son 1 haftadır ve bugün oldukça belirgin sürekli agrıyo.bir de bi ateş basıyo beni anlatamam.yandım kavruldum bir haftadır döktüğüm terleri içtiğim suları ben bilirim.ama adet olcam diye şartladım kendimi.işin garibi bende adete yakın hiç bir belirti olmaz.adet olcagım gün karnım kasıklarım agrır o kadar.hala bi yandan şüphelerim var bu kadar belirtiden sonra ama bi yandan da olmama ihtimaline göre kendimi ayarlıyorum.kısmet artık cnaım napalım beklicez :)

inşallahh canım inşallahhh duacınızım sizde dua edin.. inşallah hamiş kalırsın hemen haberini alırız senindee en iyisini yapmışsın

canım bunu biz burdan bilemeyizki gidip bi kan ver sen en iyisi inşallah hamişsindirrrr

şu an hiçbişey yok leke bile yok. neredeyse 1 yıldır çok düzenli oluyorum yani hiç gün şaşmazdı 2 gün gecilkti bu kez leke dahi yok ama olcak gibi ağrım var??????????

düzenli adet olan birisiysen adet gecikmesi en büyük belirti.akıntı da öyle.trest yaptır için rahat etsin :) özel hastanelerde kan testi 20-30 lira bugun açıktır.pazartesaiyi beklerim dersen devlet hastanelerinde bedava

şu an hiçbişey yok leke bile yok. neredeyse 1 yıldır çok düzenli oluyorum yani hiç gün şaşmazdı 2 gün gecilkti bu kez leke dahi yok ama olcak gibi ağrım var??????????

bende adet olcakmış gibi agrı son 1 haftadır var bu da hamilelik belirtisi ama belli olmaz bende bekliyorum daha günüm geçmedi

hayırlısı canım sağlıklı olsunda geç olsun diyoruz hep oda bekliyodur zamanını önümüzdeki ay bebiş haberini alırık inşallahh

yaaa aslında nasıl oldu söleim.yaptım testi çok açık 2. çizgi vardı hatta ben kafayı yedim bu çocuk yznden dedim öle grmeye başladm dedim.eşim geldi banyodaydı bak bakayım ben kafayı yedm iice 2.çzgi görüorum dedm.baktı evet bnde görüorum dedi.1 saat sonra reglim geldi.öle çok açık olunca çzgi geçen gn bi arkadaşın başına gelmiş bu sitede konşmştk dr yarım kalmş tamamlayamamış demiş.ölee oldu bnmde herhlde.bende o kdr açık görünce anladm snuçta yumurtlamamın üzernden 14 gün geçti açıkta olsa rengi belli ederdi:)papağanımda öldü bgn herşey üst üste anlıcağınız:)güldüüme bakma çok fena yas var bgn bzm evde.arkadaşın düğünü var her şey hazır oraya bile gtmicem.ayıp olucak ama hayatta hazırlanamam

canım takma kafana hiç bişeyi herşey olacağına varır yaprak bile Allahın emriyle dalından kopuyosa bize ne düşerki şükürden başka. canını sıkma hep gülümse hayırlısıyla ver Rabbim de. bende duacınım

içim rahatladı valla :) belirti üstüne belirti ekleniyo bende bugünde bacak agrım olmaya başladı.tam diyorum adet olurum hamile değilimdir üstüne bi belirti daha geliyo
ay inşallah bebiş geliyodur çok merak ettim bi test yap lütfennn

ay inşallah bebiş geliyodur çok merak ettim bi test yap lütfennn

aaahh ahh canımt test deme bana salı günü yaptırdım 3.64 çıktı çok erken yaptırdım daha yumurtlamamın 9. günüydü.adet döngüm 32 gün yani uzun sürüyo.hayır 0 da çıkmadı umudumu da kaybedemiyorum.pazartesi adet olmazsam salı günü tekrar kan testi vericem.hayırlısı canım burdan haber vericem inşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…