- Konu Sahibi lion mother
-
Yok valla tüm çabalarıma rağmen yapamadım test3 eczane gezdim yol üstümdeki 30 Ağustos dolayısıyla kapalıydı. Tıp merkezi var iş yerimin karşısında o da kapalıydı. Yapamadım yani iyi oldu ama sanırım Bugün yarın da yazlıkta olucaz anne baba tüm aile. Alamam gene. En erken pazartesiye kaldı
Şuan ne durumdasın canım peki?
Mesela ben adet oldum ama hic bi adet belirtisi yok ve cok acik renkde kırmızı geldi ya bu ay adet şeklim değişdi yada baska bisey:) bilemiyorum yani :)
inşallahh canım inşallahhh duacınızım sizde dua edin.. inşallah hamiş kalırsın hemen haberini alırız senindee en iyisini yapmışsınallahım hayırlısıyla en guzel sekılde nasıp etsın ınsallah bızdede senın gıbı kelebekler ucusurbende doktora gıttım muayne amaçlı klomen verdı cuma gel yumurta takıbıne bakalım dedı ıslemı hızlandırmak ıcın hayırlısı bakalım ıcımde bısey kalmasın dedım en azından yaptırayım cıksın
inşallah test yanlıştır o zaman
canım bunu biz burdan bilemeyizki gidip bi kan ver sen en iyisi inşallah hamişsindirrrrarkadaşlar merhaba. adet günüm 2 gün gecikti ama adet olacakmış gibi hissediyorum kasıklarımda haffif devamlı bir ağrı var adet olacak gibi. ama herkesin bahsetetttiği göğüslerde acı hiç yok koyu halka falan da yok. test almadım daha. sizce nedir durum hamile olabilir miyim? hissettiğim belirtiler şunlar : şu adetim 2 gün gecikti, ve kasıklarda ağrı, bide akıntım yoğunlaştı. ne demek acaba?
hayırlısı canım sağlıklı olsunda geç olsun diyoruz hep oda bekliyodur zamanını önümüzdeki ay bebiş haberini alırık inşallahhgeldi cnm bnmki testi yaptıktn 1 saat sonra:)
arkadaşlar merhaba. adet günüm 2 gün gecikti ama adet olacakmış gibi hissediyorum kasıklarımda haffif devamlı bir ağrı var adet olacak gibi. ama herkesin bahsetetttiği göğüslerde acı hiç yok koyu halka falan da yok. test almadım daha. sizce nedir durum hamile olabilir miyim? hissettiğim belirtiler şunlar : şu adetim 2 gün gecikti, ve kasıklarda ağrı, bide akıntım yoğunlaştı. ne demek acaba?
şu an hiçbişey yok leke bile yok. neredeyse 1 yıldır çok düzenli oluyorum yani hiç gün şaşmazdı 2 gün gecilkti bu kez leke dahi yok ama olcak gibi ağrım var??????????
amin inşallah canım darısı size tez zamanda :) vajinanın girişine parmağını sokuyomuşsun et parçası varsa değilmişsn yoksa hamişmişsin
inşallahh canım inşallahhh duacınızım sizde dua edin.. inşallah hamiş kalırsın hemen haberini alırız senindee en iyisini yapmışsın
hayırlısı canım sağlıklı olsunda geç olsun diyoruz hep oda bekliyodur zamanını önümüzdeki ay bebiş haberini alırık inşallahh
yok canım bende olmadı öyle bişeybu doğrumu ya ? sende de oldumu bu canım
yaaa aslında nasıl oldu söleim.yaptım testi çok açık 2. çizgi vardı hatta ben kafayı yedim bu çocuk yznden dedim öle grmeye başladm dedim.eşim geldi banyodaydı bak bakayım ben kafayı yedm iice 2.çzgi görüorum dedm.baktı evet bnde görüorum dedi.1 saat sonra reglim geldi.öle çok açık olunca çzgi geçen gn bi arkadaşın başına gelmiş bu sitede konşmştk dr yarım kalmş tamamlayamamış demiş.ölee oldu bnmde herhlde.bende o kdr açık görünce anladm snuçta yumurtlamamın üzernden 14 gün geçti açıkta olsa rengi belli ederdi:)papağanımda öldü bgn herşey üst üste anlıcağınız:)güldüüme bakma çok fena yas var bgn bzm evde.arkadaşın düğünü var her şey hazır oraya bile gtmicem.ayıp olucak ama hayatta hazırlanamam
yok canım bende olmadı öyle bişey
kafanı böyle şeylere takma canım benimkide et doluben denedim gayet elime bişeyler geliyo doğal olarak.vajina bu sonuçta içi et doluacaba ahmile değil miyim :26:
kafanı böyle şeylere takma canım benimkide et dolu
ay inşallah bebiş geliyodur çok merak ettim bi test yap lütfennniçim rahatladı valla :) belirti üstüne belirti ekleniyo bende bugünde bacak agrım olmaya başladı.tam diyorum adet olurum hamile değilimdir üstüne bi belirti daha geliyo
ay inşallah bebiş geliyodur çok merak ettim bi test yap lütfennn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?