hamile olmak isteyenler ve olma şüphesi olanlar buraya :)

çok erken yapmışsın canım. evet biraz bekle. inşallah vardır bebişin hayırlı haberlerini bekliyorum burayı hamişlerle doldurcaz hadi bağalımmm

Merhaba arkadaşlar
Yaklaşık 8ay önce 30haftalık bebeğimi kaybettim ilkti ve hemen olmuştu.belirtilerime gelince 25.ci gün lekelenmem olmuştu adet oldum sandım sonra kesildi.aşırı yorgunluğum ve adet olcakmışım gibi ağrım vardı.adetim bir hafta gecikince test yaptm ve hamile olduğumu öğrendim ama malesef kızım beni bıraktı ve melek oldu.şimdi 2.gebelik için uğraşıyorm ama 5aydır olmuyr.bu ayda pek umudum yok.beklenenn adetim 4eylül

Allahım sabır versin inşallah. şefaatçin olsub öbür dünyada meleğin. bnde 2 aylıkken kaybettim meleğimi ama üzülmek yok sabret Allahım sen iyisini bilirsin de Rabbim en kısa zamanda yeni bir melek gönderir sana inşallahhh

Amin canım sana da.zor zamanlar geçirdim ama atlatmaya çalışıyorm inş tez zamanda yavrularımıza kavuşuruz.bakalım bekliyorm pek bi belirti yok.gerçi adet belirtilerine çok benziyor.bence adet gecikince asıl belirtiler oluyo.birde bende acaip yorgunluk olmuştu.beklemek çok kötü.inşsonu güzel olur

AMİN CANIM İNŞALLAHH.. BEN TEST YAPTIM 2 GÜN ÖNCE 2. ÇİZGİYİ GÖRDÜM ŞÜKÜR ALLAHIMA.. rABBİM HERKESE NASİP ETSİN. BENİM BELİRTİM PEK YOKTU BU SEFER SADECE AŞIRI BAŞ DÖNMESİ VARDI

AMİN CANIM İNŞALLAHH.. BEN TEST YAPTIM 2 GÜN ÖNCE 2. ÇİZGİYİ GÖRDÜM ŞÜKÜR ALLAHIMA.. rABBİM HERKESE NASİP ETSİN. BENİM BELİRTİM PEK YOKTU BU SEFER SADECE AŞIRI BAŞ DÖNMESİ VARDI

çok sevindim canım hayırlı olsun sağlıklı ve hayırlı bir evlat olur inşaallah.darısı bekleyen tüm hanımlara.ben doğum yaptıktan sonra yapım değişti.adet olmadan birkaç gün önce belim çok ağrıyor artık.belim ağrıyınca o ayki umutlarımda tükeniyor. acaba bel ağrısı çekip de hamile olan var mı? ilk gebeliğimde yaşamadığım için soruyorum.

amin inşallahh darısı başına belim öyle bi ağrıyoki yatınca kalkamıyorum kalkınca yatamıyorum

amin inşallahh darısı başına belim öyle bi ağrıyoki yatınca kalkamıyorum kalkınca yatamıyorum

amin canım sağol.5 aydır olmayınca umudum pek kalmıyor.ilki böyle olmamıştı korunmayı bıraktığım ay hem de tek ilişkiyle hamile kaldım.acaba diyorum vücüdüm daha toplamadı mı kendini. zaten doğumdan sonra iki buçuk ay adet göremedim.nisandan beri korumuyorum. üstümde çok baskı var.kızımı ve yaşadıklarımı unutamıyorum. hastaneden eli boş çıkmak çok zor.rabbim kimseye yaşatmasın inş. bir de acaba akıntın fazlalaştı mı regli öncesi ve sonrası?

canım benim görümcemde aynı böyle olmuş hatta o 40. haftasında olmuş ölü doğurmuş çocuğunu. sonra 1 yıl olmamış doktorlarda normal demiş anca toparlanır demiş. şimdi 2 tane oğlu var maşallah kendini sinire strese sokma böyle akıntım hep vardı benim şimdide var

hanımlarrrrrrrrrrr biri baksın lütfen ben şimdi 4 ağustosta adet oldum...bilgisayarda geçmiş aylarda olduğunuz 3 adet tarihini yazınca benm bugün adet olmam gerekiyor olmazsam gebemiyim ben

Anladım canım benim yakın arkadaşımda seninle aynı durumdaydı spora gitti ağırlıklı göğüs çalıştı ve şuan gayet diri ve büyük göğüsleri var buda bi çare sana

nasıl bi spor canım hani şu kas yapmak için kullaılan ağırlık kaldırma hareketlerimi? peki göğüs dokusu oluştumu bende sıfır erkek çocuğu gibiyim çok üzülüyorum allahım bi çare. bide şu geliyo aklıma acaba hormon ilaçlarının büyütme etkisi olurmu östrojen verdiği için

Merhaba arkadaslar oncelikle bebisi olanlara rabbim hayirlisiyla kucagina almayi nasp eylesn. Biz bu eylulde 1 yillik ewli olacagiz esime bu ay bebis mujdesi wermeyi cok isterdm fakat gecen ay ovulasyon donemini kacrdim nasip bu ay ins hamişimdir. Bat im 18 eylül dua edin arkadaslar bi an önce göbişimde hissetmek istiyorum eşimde cokk istiyo

İdrar testine güvenmemek lazım katılıyorum.Kandan emin olunur ancak.en İYİSİ paniklememek ve beklemek.Ben belirtilere de ihtimal vermiyorum artık her ay belirti var bebek yok.Takılmayın rahat olun keyfinize bakın gelir elbet alır yuvarlarız kucakta onu

Merhaba bayanlar bende 2 yıldır bebek özlemi içerisindeyim geçen ay HGS çektirdim çok şükür bir sorun yok.Bu ay 28 Ağustos da adet olmam gerekiyordu henüz olmadım.2 haftadır ateşim yüksek avuç içlerim yanıyor hafif miğde bulantılarım var henüz test yapmadım. Pazarertesiyi bekleyeceğim avuç içi yanması hamilelik belirtisimidir sizce ?Zeynep seninle aynı gün adet günümüz kaç günde bir adet görüyorsun ?Bebeğin hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…