- 2 Temmuz 2013
- 1.952
- 2.416
- 133
- Konu Sahibi lion mother
-
çok erken yapmışsın canım. evet biraz bekle. inşallah vardır bebişin hayırlı haberlerini bekliyorum burayı hamişlerle doldurcaz hadi bağalımmmaaahh ahh canımt test deme banasalı günü yaptırdım 3.64 çıktı çok erken yaptırdım daha yumurtlamamın 9. günüydü.adet döngüm 32 gün yani uzun sürüyo.hayır 0 da çıkmadı umudumu da kaybedemiyorum.pazartesi adet olmazsam salı günü tekrar kan testi vericem.hayırlısı canım burdan haber vericem inşallah :)
Allahım sabır versin inşallah. şefaatçin olsub öbür dünyada meleğin. bnde 2 aylıkken kaybettim meleğimiMerhaba arkadaşlar
Yaklaşık 8ay önce 30haftalık bebeğimi kaybettimilkti ve hemen olmuştu.belirtilerime gelince 25.ci gün lekelenmem olmuştu adet oldum sandım sonra kesildi.aşırı yorgunluğum ve adet olcakmışım gibi ağrım vardı.adetim bir hafta gecikince test yaptm ve hamile olduğumu öğrendim ama malesef kızım beni bıraktı ve melek oldu.şimdi 2.gebelik için uğraşıyorm ama 5aydır olmuyr.bu ayda pek umudum yok.beklenenn adetim 4eylül
Cok tsk ederim. Bebis daha 2 haftalikmis gec yerlesiomus. Rabbim herkesin gonlune gore versin.
Allahım sabır versin inşallah. şefaatçin olsub öbür dünyada meleğin. bnde 2 aylıkken kaybettim meleğimiama üzülmek yok sabret Allahım sen iyisini bilirsin de Rabbim en kısa zamanda yeni bir melek gönderir sana inşallahhh
Allah razı olsun.. sizdende hemen haberleri bekliyorum . duacınızım sizde bana dua edin ne olur.. tabikide yazacağım bi gideydim
Allah razı olsun.. sizdende hemen haberleri bekliyorum . duacınızım sizde bana dua edin ne olur.. tabikide yazacağım bi gideydim
AMİN CANIM İNŞALLAHH.. BEN TEST YAPTIM 2 GÜN ÖNCE 2. ÇİZGİYİ GÖRDÜM ŞÜKÜR ALLAHIMA.. rABBİM HERKESE NASİP ETSİN. BENİM BELİRTİM PEK YOKTU BU SEFER SADECE AŞIRI BAŞ DÖNMESİ VARDIAmin canım sana da.zor zamanlar geçirdim ama atlatmaya çalışıyorm inş tez zamanda yavrularımıza kavuşuruz.bakalım bekliyorm pek bi belirti yok.gerçi adet belirtilerine çok benziyor.bence adet gecikince asıl belirtiler oluyo.birde bende acaip yorgunluk olmuştu.beklemek çok kötü.inşsonu güzel olur
ALLAH RAZI OLSUNN .. Rabbim sizede nasip etsin en kısa zamanda.. kucağıma alınca fotomu paylaşıcamTabi ki ederim seve seve Allah sağlıklı bi evlat nasip etsin sana inşallah hayirlisiyla kucağına aldığın gunu de görürüz zeynepcim
AMİN CANIM İNŞALLAHH.. BEN TEST YAPTIM 2 GÜN ÖNCE 2. ÇİZGİYİ GÖRDÜM ŞÜKÜR ALLAHIMA.. rABBİM HERKESE NASİP ETSİN. BENİM BELİRTİM PEK YOKTU BU SEFER SADECE AŞIRI BAŞ DÖNMESİ VARDI
amin inşallahh darısı başınaçok sevindim canım hayırlı olsun sağlıklı ve hayırlı bir evlat olur inşaallah.darısı bekleyen tüm hanımlara.ben doğum yaptıktan sonra yapım değişti.adet olmadan birkaç gün önce belim çok ağrıyor artık.belim ağrıyınca o ayki umutlarımda tükeniyor. acaba bel ağrısı çekip de hamile olan var mı? ilk gebeliğimde yaşamadığım için soruyorum.
amin inşallahh darısı başınabelim öyle bi ağrıyoki yatınca kalkamıyorum kalkınca yatamıyorum
canım benim görümcemde aynı böyle olmuş hatta o 40. haftasında olmuş ölü doğurmuş çocuğunu. sonra 1 yıl olmamış doktorlarda normal demiş anca toparlanır demiş. şimdi 2 tane oğlu var maşallahamin canım sağol.5 aydır olmayınca umudum pek kalmıyor.ilki böyle olmamıştı korunmayı bıraktığım ay hem de tek ilişkiyle hamile kaldım.acaba diyorum vücüdüm daha toplamadı mı kendini. zaten doğumdan sonra iki buçuk ay adet göremedim.nisandan beri korumuyorum. üstümde çok baskı var.kızımı ve yaşadıklarımı unutamıyorum. hastaneden eli boş çıkmak çok zor.rabbim kimseye yaşatmasın inş. bir de acaba akıntın fazlalaştı mı regli öncesi ve sonrası?
Anladım canım benim yakın arkadaşımda seninle aynı durumdaydı spora gitti ağırlıklı göğüs çalıştı ve şuan gayet diri ve büyük göğüsleri var buda bi çare sana
adetime 4 gün var idrar testi yaptım çıkarmı gebelik varsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?