- 25 Ağustos 2013
- 2.283
- 1.925
- 448
- Konu Sahibi lion mother
-
tabikide olabilirsin canım günün geçince hemen bi test yap haberlerini bekliyoruz
inşallahh canım oluyorr öyle belirtiler tabi adet belirtileriyle çok benziyor o yüzden en iyisi kan testi. inşallah bebişin gelirrrinşallah dua edin çift çizgiyi görmek istiyorum bu ayy rabbim nasip eder inşallah.... böyle belirtiler oluyo mu ki ???:79:
canımmm hayırlı uğurlu olsun Rabbim sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip etsinbendede aynısı oldu. ben dün doktora gittim ve doğruladım çok şükür
amin canım inşallah Allahım sanada tüm isteyenlerede küçük elli meleklerini versin. ben gebeliğimi sadece sizlerle paylaştım bide eşim ve annem biliyo o kadarben henüz doktora gidemedım salı günü inş. cok merak ediyorum ya nasıl sabredıcem bilmiyorum henuz hiç kımseye bişey söyleyemedım bile :) inş. Rabbım isteyen herkese nasıp etsın sağlıkla ve huzurla büyütelim ayyy küçücük elleri olsun :)
amin canım inşallah Allahım sanada tüm isteyenlerede küçük elli meleklerini versin. ben gebeliğimi sadece sizlerle paylaştım bide eşim ve annem biliyo o kadar
hiç belli olmazki canım o bazılarında hiç belirti bile olmuyomuş. Allahın izniyle bebişin vardır inşallah sağlıklı sıhhatli bi şekilde kucağına alırsınnyanlız benım hiç bi şikayetım yok ne bas donmesı ne de mide bulantısı normal mı acaba kendimi de gayet ıyı hıssedıyorum sadece ara sıra sankı hasta olacagım zaman ki gibi kasığımda batma oluyo acaba diğer belirtiler için daha vakıt var mı? ne kadarlık oldugu bellı degıl sonuçta
Helal olsun canım sana çözmüşsün olayı
kızlarrrr dün hastaneye gittim kan verdim sonucum 2116. Normal mi düşükmü? doktor 4-5 haftaık gebesin dedi sonuca göre..
Allahım hepinize nasip etsin .
sizde bana dua edin sağlıklı bi şekilde kucağıma alayım aynı şeyleri yaşamayım inşallahh
çok tatlısın yaaaCanım ne yapacan düşüğüm oldu sonra 8 aydır beklyorum.ilk zamanlarda böyle değildim sonra böyle olmaz diyip devam ettim önüme bakıyorum.Biliyorum ki bi olacak önünü alamayacaz oyuncağını kıranlarevde yuvarlanıp kafasını burnunu kıranlar
mutfakta bi türlü doymayanlarkafa bırakmayanlar çıldırtanlar
olacak elbet zamanı var henüz
bende ilk bebeğimi 2 aylıkken kaybettim aslında ama hiç hatırlamıyorum değerleri. ben 3 gün geçtikten sonra yaptım bu sonuç çıktı acaba ikizmiBen 2 gün geçtiğinde gittiğimde 1012 idi.1500'ü aşmışsın zaten normal canım sadece kendine dikkat et.ev işine dalıp gitme.yukarıdan bi şey kaldırma tabak,perde... gibi ilk 3 ay sıkı bak kendine soğuk almamaya çalış...İnş sağlıklı bi şekilde kucağına alırsın
çok tatlısın yaaavalla tebrik ediyorum seniii Rabbim en kısa zamanda seni bebişine kavuştursunnn
nasıl bi spor canım hani şu kas yapmak için kullaılan ağırlık kaldırma hareketlerimi? peki göğüs dokusu oluştumu bende sıfır erkek çocuğu gibiyim çok üzülüyorum allahım bi çare. bide şu geliyo aklıma acaba hormon ilaçlarının büyütme etkisi olurmu östrojen verdiği için
Kızlar hamile olmak isteyenler ve adet gününü bekleyenler yazsın ve sonuçlarını birbirimize bildirelim. Hem birbirimiz için dua edelim hemde hamile olanların sevincini paylaşalım :) benim adet günüm 28inde biraz şüphelerim var ne olacak bakalım :) hadi sizde yazın :)
6 aydır korunmuyoruz 2. çocuk denememiz bi yumurtalığım alındı polikistik overim var ilk çocuktada doğal yoldan olmaz dediler ama rabbim nasip edince hepsi laf son adet tarihim 16 ağustos siklus sürem 35 beklenen adet tarihim 20 eylül
İnanın çok sevindim yeni hamileler var aramızda. Benim yarın adet olmam gerekiyo. az önce test yaptım negatif. Anlaşılan hamile değilim. Anlamadım ki neden olmuyorçok üzgünüm kendi adıma..
canım üzülme sinir stres yapma. vardır Rabbimin bildiği Allahım bana hayırlı sağlıklı evlat ver diye dua et hepİnanın çok sevindim yeni hamileler var aramızda. Benim yarın adet olmam gerekiyo. az önce test yaptım negatif. Anlaşılan hamile değilim. Anlamadım ki neden olmuyorçok üzgünüm kendi adıma..
hayırlı haberlerini bekliyoruz canım.inşallah bebişin sana gelirrrMerhaba kızlar.Ben de hamile kalmak istiyorum.Bu ay denemeye başladık.Yalnız adetlerim düzensiz.Dr a gittim su an için bir sorun olmadıgını söyledi.Ne zaman adet olacagım belli değl.gelişmeleri haber veririm :)
Allahım öbür çocuğunu sana bağışlasın. ne güzel çözmüşsün olayı Rabbim ol deyince olur o yüzden hiç bişeyi takma kafana hayırlı haberlerle gel inşallahhKızlar hamile olmak isteyenler ve adet gününü bekleyenler yazsın ve sonuçlarını birbirimize bildirelim. Hem birbirimiz için dua edelim hemde hamile olanların sevincini paylaşalım :) benim adet günüm 28inde biraz şüphelerim var ne olacak bakalım :) hadi sizde yazın :)
6 aydır korunmuyoruz 2. çocuk denememiz bi yumurtalığım alındı polikistik overim var ilk çocuktada doğal yoldan olmaz dediler ama rabbim nasip edince hepsi laf son adet tarihim 16 ağustos siklus sürem 35 beklenen adet tarihim 20 eylül
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?