hamile olmak isteyenler ve olma şüphesi olanlar buraya :)

tabikide olabilirsin canım günün geçince hemen bi test yap haberlerini bekliyoruz

inşallah dua edin çift çizgiyi görmek istiyorum bu ayy rabbim nasip eder inşallah.... böyle belirtiler oluyo mu ki ???:79:

inşallah dua edin çift çizgiyi görmek istiyorum bu ayy rabbim nasip eder inşallah.... böyle belirtiler oluyo mu ki ???:79:
inşallahh canım oluyorr öyle belirtiler tabi adet belirtileriyle çok benziyor o yüzden en iyisi kan testi. inşallah bebişin gelirrr

canımmm hayırlı uğurlu olsun Rabbim sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip etsin bendede aynısı oldu. ben dün doktora gittim ve doğruladım çok şükür

ben henüz doktora gidemedım salı günü inş. cok merak ediyorum ya nasıl sabredıcem bilmiyorum henuz hiç kımseye bişey söyleyemedım bile :) inş. Rabbım isteyen herkese nasıp etsın sağlıkla ve huzurla büyütelim ayyy küçücük elleri olsun :)

amin canım inşallah Allahım sanada tüm isteyenlerede küçük elli meleklerini versin. ben gebeliğimi sadece sizlerle paylaştım bide eşim ve annem biliyo o kadar

amin canım inşallah Allahım sanada tüm isteyenlerede küçük elli meleklerini versin. ben gebeliğimi sadece sizlerle paylaştım bide eşim ve annem biliyo o kadar

yanlız benım hiç bi şikayetım yok ne bas donmesı ne de mide bulantısı normal mı acaba kendimi de gayet ıyı hıssedıyorum sadece ara sıra sankı hasta olacagım zaman ki gibi kasığımda batma oluyo acaba diğer belirtiler için daha vakıt var mı? ne kadarlık oldugu bellı degıl sonuçta

hiç belli olmazki canım o bazılarında hiç belirti bile olmuyomuş. Allahın izniyle bebişin vardır inşallah sağlıklı sıhhatli bi şekilde kucağına alırsınn

Helal olsun canım sana çözmüşsün olayı

Canım ne yapacan düşüğüm oldu sonra 8 aydır beklyorum.ilk zamanlarda böyle değildim sonra böyle olmaz diyip devam ettim önüme bakıyorum.Biliyorum ki bi olacak önünü alamayacaz oyuncağını kıranlar evde yuvarlanıp kafasını burnunu kıranlar
mutfakta bi türlü doymayanlar kafa bırakmayanlarçıldırtanlar
olacak elbet zamanı var henüz

Ben 2 gün geçtiğinde gittiğimde 1012 idi.1500'ü aşmışsın zaten normal canım sadece kendine dikkat et.ev işine dalıp gitme.yukarıdan bi şey kaldırma tabak,perde... gibi ilk 3 ay sıkı bak kendine soğuk almamaya çalış...İnş sağlıklı bi şekilde kucağına alırsın

çok tatlısın yaaa valla tebrik ediyorum seniii Rabbim en kısa zamanda seni bebişine kavuştursunnn

bende ilk bebeğimi 2 aylıkken kaybettim aslında ama hiç hatırlamıyorum değerleri. ben 3 gün geçtikten sonra yaptım bu sonuç çıktı acaba ikizmi dediklerini uygulamaya çalışacağım canımm Allah razı olsun. Rabbim sana sabrını vermiş ne güzel ne mutlu sana eminim sende en kısa sürede bebişine kavuşacaksın duacınımm

canım seni çok iyi anlıyorum bilinçsiz kesinlikle hormon falan alma bir spor salonuna git ve ordaki hocalardan destek al inan başka hiç bir fikrim yok

İnanın çok sevindim yeni hamileler var aramızda. Benim yarın adet olmam gerekiyo. az önce test yaptım negatif. Anlaşılan hamile değilim. Anlamadım ki neden olmuyor çok üzgünüm kendi adıma..

Merhaba kızlar.Ben de hamile kalmak istiyorum.Bu ay denemeye başladık.Yalnız adetlerim düzensiz.Dr a gittim su an için bir sorun olmadıgını söyledi.Ne zaman adet olacagım belli değl.gelişmeleri haber veririm :)

Son düzenleme:
arkadaşlar yeniyim bana yardımcı olurmsnz 11 aylk evlym bebiş istiyoruz en son 31 temmuzda adet oldm 24 temmuzda lekelenme oldu kahve rengi şeklde çok az oldu daha adet olmadm dün idrar testi yaptm tek çizgi bebiş olablrmi parmakla kontrol şeklinde yazılar okudum yatarak yaptm boşluk vardı elime bişi gelmedi.. çok merak ediyorum tedirginim..

İnanın çok sevindim yeni hamileler var aramızda. Benim yarın adet olmam gerekiyo. az önce test yaptım negatif. Anlaşılan hamile değilim. Anlamadım ki neden olmuyor çok üzgünüm kendi adıma..
canım üzülme sinir stres yapma. vardır Rabbimin bildiği Allahım bana hayırlı sağlıklı evlat ver diye dua et hep

Merhaba kızlar.Ben de hamile kalmak istiyorum.Bu ay denemeye başladık.Yalnız adetlerim düzensiz.Dr a gittim su an için bir sorun olmadıgını söyledi.Ne zaman adet olacagım belli değl.gelişmeleri haber veririm :)
hayırlı haberlerini bekliyoruz canım.inşallah bebişin sana gelirrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…