hamile olmak isteyenler ve olma şüphesi olanlar buraya :)

bana cevap yok muuu ?

canım en iyisi bi kan testi yaptır. inşallah vardır bebişin bizide haberdar ett

canım en iyisi bi kan testi yaptır. inşallah vardır bebişin bizide haberdar ett

aslında perşembe günü özel e doktora gittim altan muayene yaptı bişi demedi doktor hoşuma gitmedi en son çıkarken gebelk hormonuna bakalım dedi bende doktora kızdm yaptırmadm kendim ettim kendm buldum..inşallah yaptırcmda ilçedeym hastane yok sağlk ocağnda yapmıyolar idrarlla yapıyolr..

Son düzenleme:
inşallah bişey çıkmaz canım hiç bişeye gerek kalmadan pat diye hamile kalırsın inşallahhh

bence git hemen test yap canım bendede aynı belirtiler vardı adetten 8 gün önce test yaptım 1.2 çıktı şimdi yaptım çift çizgiyi gördüm. inşallah sanada öyle olurr

Canım giremedm bikaçgündür yeni gördüm çok sevindim Allah'm sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş darısı bizim başımıza artık

öncelkle bebeği olanlar yeni hamile kalanlar hayırlı olsun ben haziran 10 temmuz 7 ağustos 4 te adet oldum şimdi benim ne zman olmam gerekiyor yardım hesaplamayı blmiyorum

öncelkle bebeği olanlar yeni hamile kalanlar hayırlı olsun ben haziran 10 temmuz 7 ağustos 4 te adet oldum şimdi benim ne zman olmam gerekiyor yardım hesaplamayı blmiyorum

senin siklus süren 28 gün yani adetinin 14. günü ovülasyon günün yumurtlama günün canım 12.14.16.18.20. günlerde deniceksin 48 saatte 1 sabah işe gitmeden önce eşin çünkü spermlerin en hızlı ve en çok olduğu saatler sabah saatleriymiş

inşallahh canım oluyorr öyle belirtiler tabi adet belirtileriyle çok benziyor o yüzden en iyisi kan testi. inşallah bebişin gelirrr

amin inşallah duayla umutla bekliyorum onu sizde dualarına ekleyin umarım meleğimin belirtileridir bunlarr inşallah..
,ğ0oı

Adet oldum kızlar 31 aguatosda ne zaman calismalara baslamamiz gerekiyo ve bu yumurtalama testi almalimiyim lutfen yardim

öncelikle siklüs süren önemli yani bir önceki adetinin birinci gününden bir sonraki adetinin 1. gününe kadar geçen süre o süreden 14 ü çıkarıyosun o gün senin yumurtlama ihtimalinin en yüksek oluğu gün günden 2 gün önce başlıyosun ve 48 saatte bir çalışmaları gerçekleştiriyosun ovulasyon testine gelince ben almaya karar verdim bu ay b ile başlayan bi marka tükürükten ovülasyon testi ömürlük alıyosun ve başka bi çubuk v.s. gerektirmeden ömür boyu kullanıyosun hemde idrarla yapılanlara göre çok daha ekonomik ve rahat

Daha adet gunume 5 gun olmasina ragmen dayanamadim gebelik testi yaptim evde. Sonuc tabi ki negatif. Moralim bozuldu

canım kanda çıkar sadece beklenen adet tarihinden 5 gün önce moral bozmaya gerek yok belkide meleğin seninledir değilse bile üzülme benim yumurtalığımın biri alındı diğeride polikistik over eşiminde sperm sayısı 8.750.000 çıktı ve bize en iyi ihtimalle aşılamayla olur sizin doğal yoldan bebeğiniz olmaz demişlerdi ama meleğim şu an 3 yaşında ve doğal yoldan gebe kaldım

kristalhalkalar cnm benm şimdi bugün olmammı lazım yoksa yarın sabahmı kasıklarımda ağrı var 20 tlye ben kıyarım ama bir bebişim var mama parası yazıktır :) şuan kasıklarımda btma var belirtisi adet belirtisimi sizce kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…