- Konu Sahibi lion mother
-
arkadaşlar yeniyim bana yardımcı olurmsnz 11 aylk evlym bebiş istiyoruz en son 31 temmuzda adet oldm 24 temmuzda lekelenme oldu kahve rengi şeklde çok az oldu daha adet olmadm dün idrar testi yaptm tek çizgi bebiş olablrmi parmakla kontrol şeklinde yazılar okudum yatarak yaptm boşluk vardı elime bişi gelmedi.. çok merak ediyorum tedirginim..
canım en iyisi bi kan testi yaptır. inşallah vardır bebişin bizide haberdar ettarkadaşlar yeniyim bana yardımcı olurmsnz 11 aylk evlym bebiş istiyoruz en son 31 temmuzda adet oldm 24 temmuzda lekelenme oldu kahve rengi şeklde çok az oldu daha adet olmadm dün idrar testi yaptm tek çizgi bebiş olablrmi parmakla kontrol şeklinde yazılar okudum yatarak yaptm boşluk vardı elime bişi gelmedi.. çok merak ediyorum tedirginim..
Allahım öbür çocuğunu sana bağışlasın. ne güzel çözmüşsün olayı Rabbim ol deyince olur o yüzden hiç bişeyi takma kafana hayırlı haberlerle gel inşallahh
amin hepimiz inşallah
canım en iyisi bi kan testi yaptır. inşallah vardır bebişin bizide haberdar ett
inşallah bişey çıkmaz canım hiç bişeye gerek kalmadan pat diye hamile kalırsın inşallahhhaslında perşembe günü özel e doktora gittim altan muayene yaptı bişi demedi doktor hoşuma gitmedi en son çıkarken gebelk hormonuna bakalım dedi bende doktora kızdm yaptırmadm kendim ettim kendm buldum..inşallah yaptırcmda ilçedeym hastane yok sağlk ocağnda yapmıyolar idrarlla yapıyolr..
bence git hemen test yap canım bendede aynı belirtiler vardı adetten 8 gün önce test yaptım 1.2 çıktı şimdi yaptım çift çizgiyi gördüm. inşallah sanada öyle olurr
amin inşallahhh Rabbim tez zamanda sizlerede nasip etsinnnCanım giremedm bikaçgündür yeni gördüm çok sevindim Allah'm sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş darısı bizim başımıza artık
hayırlı haberlerini bekliyoruz canım.inşallah bebişin sana gelirrr
amiinn inşallahhh allah razı olsunnSaol canım inşallah.Sen de bebeğini hayırlısıyla kucağına alırsın
bana cevap yok muuu ?
öncelkle bebeği olanlar yeni hamile kalanlar hayırlı olsun ben haziran 10 temmuz 7 ağustos 4 te adet oldum şimdi benim ne zman olmam gerekiyor yardım hesaplamayı blmiyorum
öncelkle bebeği olanlar yeni hamile kalanlar hayırlı olsun ben haziran 10 temmuz 7 ağustos 4 te adet oldum şimdi benim ne zman olmam gerekiyor yardım hesaplamayı blmiyorum
inşallahh canım oluyorr öyle belirtiler tabi adet belirtileriyle çok benziyor o yüzden en iyisi kan testi. inşallah bebişin gelirrr
Adet oldum kızlar 31 aguatosdane zaman calismalara baslamamiz gerekiyo ve bu yumurtalama testi almalimiyim lutfen yardim
Daha adet gunume 5 gun olmasina ragmen dayanamadim gebelik testi yaptim evde. Sonuc tabi ki negatif. Moralim bozuldu
öncelikle siklüs süren önemli yani bir önceki adetinin birinci gününden bir sonraki adetinin 1. gününe kadar geçen süre o süreden 14 ü çıkarıyosun o gün senin yumurtlama ihtimalinin en yüksek oluğu gün günden 2 gün önce başlıyosun ve 48 saatte bir çalışmaları gerçekleştiriyosun ovulasyon testine gelince ben almaya karar verdim bu ay b ile başlayan bi marka tükürükten ovülasyon testi ömürlük alıyosun ve başka bi çubuk v.s. gerektirmeden ömür boyu kullanıyosun hemde idrarla yapılanlara göre çok daha ekonomik ve rahat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?