- 2 Temmuz 2013
- 1.952
- 2.416
- 133
- Konu Sahibi lion mother
-
döllenme erken olduysa çıkar ama çok zor çıkması canım. sen adet günün 2 gün felan geçince tekrarla . inşallah hamişsindiradetime 4 gün var idrar testi yaptım çıkarmı gebelik varsa
inşallah kavuşursn bebişine tez zamanda canım duacınım sende bize dua etMerhaba arkadaslar oncelikle bebisi olanlara rabbim hayirlisiyla kucagina almayi nasp eylesn. Biz bu eylulde 1 yillik ewli olacagiz esime bu ay bebis mujdesi wermeyi cok isterdm fakat gecen ay ovulasyon donemini kacrdimnasip bu ay ins hamişimdir. Bat im 18 eylül dua edin arkadaslar bi an önce göbişimde hissetmek istiyorum eşimde cokk istiyo
Helal olsun canım sana çözmüşsün olayıİdrar testine güvenmemek lazım katılıyorum.Kandan emin olunur ancak.en İYİSİ paniklememek ve beklemek.Ben belirtilere de ihtimal vermiyorum artık her ay belirti var bebek yok.Takılmayın rahat olun keyfinize bakın gelir elbet alır yuvarlarız kucakta onu
amin inşallahhh Allahım razı olsun sizede tez zamanda nasip etsin inşallahhhMerhaba bayanlar bende 2 yıldır bebek özlemi içerisindeyim geçen ay HGS çektirdim çok şükür bir sorun yok.Bu ay 28 Ağustos da adet olmam gerekiyordu henüz olmadım.2 haftadır ateşim yüksek avuç içlerim yanıyor hafif miğde bulantılarım var henüz test yapmadım. Pazarertesiyi bekleyeceğim avuç içi yanması hamilelik belirtisimidir sizce ?Zeynep seninle aynı gün adet günümüz kaç günde bir adet görüyorsun ?Bebeğin hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Kızlar biz bebek istiyoruz bu ay için umitlenmisdim ama adet oldum bugun
Ama ümidim bidaha ki aya sizden ricam bi doktora yada ne yapmam gerek bana fikirlerinizi sunarmisiniZ :S
1 senelik evliyim birazda bu konuda bilgisizim hic denilecek kadar bilgim yok YARDIM
aynen canım katılıyorum çok güzel açıklamış ve olayı çözmüş. öncelikle rahat ol sonra devamı gelecek yeterki sinir stres yapmaCanım
1.öncelikle bebek isteğiyle yanıp tutuştuğunu gösterme hem kendine hem eşine rahat ol
2.Eşinle sadece mutlu olmak için beraber ol
3.Adet düzensizliğin varsa ya da başka hastalık kontrol etttir ve iyileştiğinden emin ol
4.Yumurtalık takibi için doktora git ya da ovulasyon testlerinden al
5.Ruhen ve zihnen rahat olduktan sonra İlişki esnası ve sonrası belinin altına yastık kat ve ayağa kalkıp wc'ye gitme en az 1 saat ayağa kalkma!!!!!!!
Bunlardan sonra da olmazsa Takdir-i İlahi.o vereceği zamanı bilir vardır bir hayır
inanmayacan dün akşam yine test yaptımheheheh napalım ya burada bizim kaynak yerimiz üzülüyoruzda seviniyoruzda çoşuyoruzda
bekle dua et inan ve sabret canım hiç kafana takma stres yapma Rabbim hayırlısıyla bebişlerinizi verir inşallahhhbu konuyu bende çok merak ediyorum canım yaa bizde korunmayı bırakalı 10 gün oldu ellerimde acayip bir yanma var karnımın alt tarafında sancı oluyo acayip akıntım var daha erken teste yaptırmadım bekliyorum bakalım beklemek çok kötü
bence öyle düşünme canım kesinlikle ara verme bebişin herşeyden önemli tam rahim kendini alıştırmaya çalışırken tekrar ara vereceksin ve yine rahimin alışmasını bekleyeceksin. bence ara verme işinide yap belki pat diye olur sen kafanı işinle meşgul ederkeninanmayacan dün akşam yine test yaptımneyse evde test bitti rahatladım..ya tuhaf bi duygu sanki ya belli olursada ben geç öğrenirsen gibi oluyor artık adetimin geçmesini beklicem ne yalan söyliyim hamilelik hissetmiyorum kabullendim gibi
bu arada sana bişey sorayım şimdi ben iş başvurularımı yaptım baya yüksek ihtimalde olacak işaallah hamile olmam işe alınmamda etkenmidir yani çalışmaya başladıktan sonra hamile kalmam olağan onu kabullenirler de ilk girişte ne düşünürler bide ben iş güvenliği uzmanıyım yani aktif bi işim var ? yani bebiş bu ay gelmediyse ara vermeyi düşünüyorum bkaç ay :26:
canımmm hayırlı uğurlu olsun Rabbim sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip etsinhanımlarr cok heyecanlıyım gercekten 1.5 yıldır çocuk ıstıyorum bugün test yaptım adetım tam 16 gün geciktı garantıye almak istedım hemen yapmadım veeee idrar testınde pek silik denemeyecek gibi bi çizgi daha cıktı ama ben hala ınanamıyorummmm gercekten bebişim olacak mı acaba baska bı kötu süprızle karsılasmam inş.
benim işiminde tam dönemi çünkü bu konuda oturduğum bölgede pek iş yok bikaç firma var oldu oldu yoksa o kadar emeğim boşa gidecek hem tek maaşla geçinmekte inan zor..ne biliym aslında boşuna konuşuyoruz ölüm saati doğum saati şaşarmı hiç bebeciğimin geleceği zaman şaşmayacakki işaallahbence öyle düşünme canım kesinlikle ara verme bebişin herşeyden önemli tam rahim kendini alıştırmaya çalışırken tekrar ara vereceksin ve yine rahimin alışmasını bekleyeceksin. bence ara verme işinide yap belki pat diye olur sen kafanı işinle meşgul ederken
aynen öyle canım. o yüzden hiç kafanı takma olacağına bırakbenim işiminde tam dönemi çünkü bu konuda oturduğum bölgede pek iş yok bikaç firma var oldu oldu yoksa o kadar emeğim boşa gidecek hem tek maaşla geçinmekte inan zor..ne biliym aslında boşuna konuşuyoruz ölüm saati doğum saati şaşarmı hiç bebeciğimin geleceği zaman şaşmayacakki işaallah
tabikide olabilirsin canım günün geçince hemen bi test yap haberlerini bekliyoruzbende hamileleik beklyenden biriyim bu ay kasıklarımda batmalar sancılar oluyo... ateş basmaları dararmalarım.. halsizlk ve uyku hali.. sizce hamile olabilir miyim? yoksa başka şeyler midr istiyorum inşalah bebeğim merhaba diyecek diye bekliyorum umtla...
canım konunada cewap werdim büyük ihtimalle hamişsinKızlar birsey soracağım size. iki defa gebelik testi yaptım ilk testte var ile yok arasında bir çizgi çıktı ikinci gebelik testimde yine silik çizgi ama ilk teste göre daha belirgin. bunun dısında beyaz akıntım ve bel ağrım var hala da adet olmadım. benımle aynı durumu yaşayan var mı ya da bunlar hamilelik belirtisi mi ?
canım konunada cewap werdim büyük ihtimalle hamişsin
ben etimesgutta oturuyorum canım. ilk gebeliğimde etimesgut devlete ve sincan nafiz köreze gidiyordum sürekli sürekli bulantılı ve kusmalı bi gebelikti hiç bişey yemiyordum o yüzden sürekli gidiyordum hasateneye. onlardan iyi sonuç almadım kaybettim bebeğimi. dün atatürk hastanesinin acilinde kan verdim. ya oraya devam edeceğim yada zübeyde hanım veya büyük doğuma gideceğimZeynep hangi hastaneye gidiyorsun ve hangi hastaneye başlamayı düşünüyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?