hamile olmak isteyenler ve olma şüphesi olanlar buraya :)

inşallah kavuşursn bebişine tez zamanda canım duacınım sende bize dua et

inşallah hamilesindir... bu duyguyu tatmak hepimize nasip olsun inşallah....

Helal olsun canım sana çözmüşsün olayı

amin inşallahhh Allahım razı olsun sizede tez zamanda nasip etsin inşallahhh ben 30 günde bir adet oluyorum ama hiç yumurtlama gününü felan takip etmem ilkindede öyle oldu şimdide öyle oldu hiç takılmadım öyle şeylere. benimde ateşim var bütün vucudumda sabahları bulantı gün boyu baş dönmem var. İnşallah tez zamana hayırlı haberlerini alırız. sizde bana dua edin ne olur

aynen canım katılıyorum çok güzel açıklamış ve olayı çözmüş. öncelikle rahat ol sonra devamı gelecek yeterki sinir stres yapma

heheheh napalım ya burada bizim kaynak yerimiz üzülüyoruzda seviniyoruzda çoşuyoruzda
inanmayacan dün akşam yine test yaptım neyse evde test bitti rahatladım..ya tuhaf bi duygu sanki ya belli olursada ben geç öğrenirsen gibi oluyor artık adetimin geçmesini beklicem ne yalan söyliyim hamilelik hissetmiyorum kabullendim gibi
bu arada sana bişey sorayım şimdi ben iş başvurularımı yaptım baya yüksek ihtimalde olacak işaallah hamile olmam işe alınmamda etkenmidir yani çalışmaya başladıktan sonra hamile kalmam olağan onu kabullenirler de ilk girişte ne düşünürler bide ben iş güvenliği uzmanıyım yani aktif bi işim var ? yani bebiş bu ay gelmediyse ara vermeyi düşünüyorum bkaç ay :26:

bekle dua et inan ve sabret canım hiç kafana takma stres yapma Rabbim hayırlısıyla bebişlerinizi verir inşallahhh

bence öyle düşünme canım kesinlikle ara verme bebişin herşeyden önemli tam rahim kendini alıştırmaya çalışırken tekrar ara vereceksin ve yine rahimin alışmasını bekleyeceksin. bence ara verme işinide yap belki pat diye olur sen kafanı işinle meşgul ederken

canımmm hayırlı uğurlu olsun Rabbim sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip etsin bendede aynısı oldu. ben dün doktora gittim ve doğruladım çok şükür

kızlarrrr dün hastaneye gittim kan verdim sonucum 2116. Normal mi düşükmü? doktor 4-5 haftaık gebesin dedi sonuca göre..
Allahım hepinize nasip etsin .

sizde bana dua edin sağlıklı bi şekilde kucağıma alayım aynı şeyleri yaşamayım inşallahh

bende hamileleik beklyenden biriyim bu ay kasıklarımda batmalar sancılar oluyo... ateş basmaları dararmalarım.. halsizlk ve uyku hali.. sizce hamile olabilir miyim? yoksa başka şeyler midr istiyorum inşalah bebeğim merhaba diyecek diye bekliyorum umtla...

benim işiminde tam dönemi çünkü bu konuda oturduğum bölgede pek iş yok bikaç firma var oldu oldu yoksa o kadar emeğim boşa gidecek hem tek maaşla geçinmekte inan zor..ne biliym aslında boşuna konuşuyoruz ölüm saati doğum saati şaşarmı hiç bebeciğimin geleceği zaman şaşmayacakki işaallah

aynen öyle canım. o yüzden hiç kafanı takma olacağına bırak

tabikide olabilirsin canım günün geçince hemen bi test yap haberlerini bekliyoruz

Kızlar birsey soracağım size. iki defa gebelik testi yaptım ilk testte var ile yok arasında bir çizgi çıktı ikinci gebelik testimde yine silik çizgi ama ilk teste göre daha belirgin. bunun dısında beyaz akıntım ve bel ağrım var hala da adet olmadım. benımle aynı durumu yaşayan var mı ya da bunlar hamilelik belirtisi mi ?

canım konunada cewap werdim büyük ihtimalle hamişsin

Zeynep hangi hastaneye gidiyorsun ve hangi hastaneye başlamayı düşünüyorsun
ben etimesgutta oturuyorum canım. ilk gebeliğimde etimesgut devlete ve sincan nafiz köreze gidiyordum sürekli sürekli bulantılı ve kusmalı bi gebelikti hiç bişey yemiyordum o yüzden sürekli gidiyordum hasateneye. onlardan iyi sonuç almadım kaybettim bebeğimi. dün atatürk hastanesinin acilinde kan verdim. ya oraya devam edeceğim yada zübeyde hanım veya büyük doğuma gideceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…