- Konu Sahibi lion mother
-
Kızlar biz bebek istiyoruz bu ay için umitlenmisdim ama adet oldum bugun
Ama ümidim bidaha ki aya sizden ricam bi doktora yada ne yapmam gerek bana fikirlerinizi sunarmisiniZ :S
1 senelik evliyim birazda bu konuda bilgisizim hic denilecek kadar bilgim yok YARDIM
Merhaba bayanlar bende 2 yıldır bebek özlemi içerisindeyim geçen ay HGS çektirdim çok şükür bir sorun yok.Bu ay 28 Ağustos da adet olmam gerekiyordu henüz olmadım.2 haftadır ateşim yüksek avuç içlerim yanıyor hafif miğde bulantılarım var henüz test yapmadım. Pazarertesiyi bekleyeceğim avuç içi yanması hamilelik belirtisimidir sizce ?Zeynep seninle aynı gün adet günümüz kaç günde bir adet görüyorsun ?Bebeğin hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Canım neden testini yapmadın.olsa çıkar tabi 3 gün geçti sonuçta.Avuç içinde ateş yaşamadım canım açıkçası yaşayanların cevaplandırması daha doğru olur.Fakat yaptır test belirsizlik kaybolur en azından
Merhaba bayanlar bende 2 yıldır bebek özlemi içerisindeyim geçen ay HGS çektirdim çok şükür bir sorun yok.Bu ay 28 Ağustos da adet olmam gerekiyordu henüz olmadım.2 haftadır ateşim yüksek avuç içlerim yanıyor hafif miğde bulantılarım var henüz test yapmadım. Pazarertesiyi bekleyeceğim avuç içi yanması hamilelik belirtisimidir sizce ?Zeynep seninle aynı gün adet günümüz kaç günde bir adet görüyorsun ?Bebeğin hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
hihiii ne fenayızz..yaw herşeyimiz ortaktır eşimle şifreler vss..ama buradaki nickimi bilip okumasını istemem yani biliyoda bilmese yani ne biimm cozutuyom burdaaynen hatta arada bi cilve yaparım dikkatini dağıtırım
bu konuyu bende çok merak ediyorum canım yaa bizde korunmayı bırakalı 10 gün oldu ellerimde acayip bir yanma var karnımın alt tarafında sancı oluyo acayip akıntım var daha erken teste yaptırmadım bekliyorum bakalım beklemek çok kötü
Bendede akıntı var bakalım yarın ne gösterecek tahlilim sonucu yazarım.Vücut sıcaklığımda 37 lerde seyrediyor 2 haftadır .
acele etmiyorum negatifi görmekten bıktım sanırım beklemeyi öğrenmeliyim kendimi terbiye ediyorum ))Senin bebeğin kaç aylık.
hayırlısı hepimiz için senin bat ne zaman
Canım benm şu an yok beklemedeyim doktorların tabiriyle vücudum toparlanacak sonra olacak.Cuma yaptım negatifti.adet olacak gibiyim yani
28 Agustosda olmam lazımdı geçti günüm.
hanımlarr cok heyecanlıyım gercekten 1.5 yıldır çocuk ıstıyorum bugün test yaptım adetım tam 16 gün geciktı garantıye almak istedım hemen yapmadım veeee idrar testınde pek silik denemeyecek gibi bi çizgi daha cıktı ama ben hala ınanamıyorummmm gercekten bebişim olacak mı acaba baska bı kötu süprızle karsılasmam inş.
hanımlarr cok heyecanlıyım gercekten 1.5 yıldır çocuk ıstıyorum bugün test yaptım adetım tam 16 gün geciktı garantıye almak istedım hemen yapmadım veeee idrar testınde pek silik denemeyecek gibi bi çizgi daha cıktı ama ben hala ınanamıyorummmm gercekten bebişim olacak mı acaba baska bı kötu süprızle karsılasmam inş.
hımm hadi bakalım benimde adetim bir geçse hemen test yapıcam ama daha erken beklemekte piskolojikmen çok yorucu:18:
Canım
1.öncelikle bebek isteğiyle yanıp tutuştuğunu gösterme hem kendine hem eşine rahat ol
2.Eşinle sadece mutlu olmak için beraber ol
3.Adet düzensizliğin varsa ya da başka hastalık kontrol etttir ve iyileştiğinden emin ol
4.Yumurtalık takibi için doktora git ya da ovulasyon testlerinden al
5.Ruhen ve zihnen rahat olduktan sonra İlişki esnası ve sonrası belinin altına yastık kat ve ayağa kalkıp wc'ye gitme en az 1 saat ayağa kalkma!!!!!!!
Bunlardan sonra da olmazsa Takdir-i İlahi.o vereceği zamanı bilir vardır bir hayır
amiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnn............ inş kısa zamanda isteyen herkese naip etsin....bende cok istiyorum bakalım miiniğimiz ne zaman gelicek.......
heheheh napalım ya burada bizim kaynak yerimiz üzülüyoruzda seviniyoruzda çoşuyoruzdahihiii ne fenayızz..yaw herşeyimiz ortaktır eşimle şifreler vss..ama buradaki nickimi bilip okumasını istemem yani biliyoda bilmese yani ne biimm cozutuyom burda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?