hamile olmak isteyenler ve olma şüphesi olanlar buraya :)

Kızlar biz bebek istiyoruz bu ay için umitlenmisdim ama adet oldum bugun
Ama ümidim bidaha ki aya sizden ricam bi doktora yada ne yapmam gerek bana fikirlerinizi sunarmisiniZ :S
1 senelik evliyim birazda bu konuda bilgisizim hic denilecek kadar bilgim yok YARDIM

Canım
1.öncelikle bebek isteğiyle yanıp tutuştuğunu gösterme hem kendine hem eşine rahat ol
2.Eşinle sadece mutlu olmak için beraber ol
3.Adet düzensizliğin varsa ya da başka hastalık kontrol etttir ve iyileştiğinden emin ol
4.Yumurtalık takibi için doktora git ya da ovulasyon testlerinden al
5.Ruhen ve zihnen rahat olduktan sonra İlişki esnası ve sonrası belinin altına yastık kat ve ayağa kalkıp wc'ye gitme en az 1 saat ayağa kalkma!!!!!!!

Bunlardan sonra da olmazsa Takdir-i İlahi.o vereceği zamanı bilir vardır bir hayır

Canım neden testini yapmadın.olsa çıkar tabi 3 gün geçti sonuçta.Avuç içinde ateş yaşamadım canım açıkçası yaşayanların cevaplandırması daha doğru olur.Fakat yaptır test belirsizlik kaybolur en azından

acele etmiyorum negatifi görmekten bıktım sanırım beklemeyi öğrenmeliyim kendimi terbiye ediyorum ))Senin bebeğin kaç aylık.

bu konuyu bende çok merak ediyorum canım yaa bizde korunmayı bırakalı 10 gün oldu ellerimde acayip bir yanma var karnımın alt tarafında sancı oluyo acayip akıntım var daha erken teste yaptırmadım bekliyorum bakalım beklemek çok kötü

aynen hatta arada bi cilve yaparım dikkatini dağıtırım
hihiii ne fenayızz..yaw herşeyimiz ortaktır eşimle şifreler vss..ama buradaki nickimi bilip okumasını istemem yani biliyoda bilmese yani ne biimm cozutuyom burda

Bendede akıntı var bakalım yarın ne gösterecek tahlilim sonucu yazarım.Vücut sıcaklığımda 37 lerde seyrediyor 2 haftadır .

Canım benm şu an yok beklemedeyim doktorların tabiriyle vücudum toparlanacak sonra olacak.Cuma yaptım negatifti.adet olacak gibiyim yani

Senin bir sebebin var en azından bekliyorsun.Hakkımızda hayırlısı olsun bende adet olacağım sanki o yüzden yapmıyorum testi :) bir dahaki ay kullanırım belki.)

hanımlarr cok heyecanlıyım gercekten 1.5 yıldır çocuk ıstıyorum bugün test yaptım adetım tam 16 gün geciktı garantıye almak istedım hemen yapmadım veeee idrar testınde pek silik denemeyecek gibi bi çizgi daha cıktı ama ben hala ınanamıyorummmm gercekten bebişim olacak mı acaba baska bı kötu süprızle karsılasmam inş.

aklına kötü şeyler getirme canım inşallah herşeyin hayırlısı olur ve sende sağlıcakla kucağına alırsın

merhaba canım 16 gün çok iyi bir zaman bence hamilesin hayırlı uğurlu olsun şimdiden

Tesekkur ederim canim bunlari denicem cok sagol uygulcm mutlak

inş dilediğin gibi gönlünce olur.Allah herkese nasib etsin sabretmişsin ne güzel

hihiii ne fenayızz..yaw herşeyimiz ortaktır eşimle şifreler vss..ama buradaki nickimi bilip okumasını istemem yani biliyoda bilmese yani ne biimm cozutuyom burda
heheheh napalım ya burada bizim kaynak yerimiz üzülüyoruzda seviniyoruzda çoşuyoruzda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…