- Konu Sahibi lion mother
-
oyy ne guzel bi hikaye. Asla umutsuzluga kapilmamak lazim yani. Gece gece moral verdin cok tesekkur ederim. Bebisinizle cok guzel uzun yillariniz olsun insallah. Darisi da basima :)canım kanda çıkar sadece beklenen adet tarihinden 5 gün önce moral bozmaya gerek yok belkide meleğin seninledir değilse bile üzülme benim yumurtalığımın biri alındı diğeride polikistik over eşiminde sperm sayısı 8.750.000 çıktı ve bize en iyi ihtimalle aşılamayla olur sizin doğal yoldan bebeğiniz olmaz demişlerdi ama meleğim şu an 3 yaşında ve doğal yoldan gebe kaldım
ay benmde başımaoyy ne guzel bi hikaye. Asla umutsuzluga kapilmamak lazim yani. Gece gece moral verdin cok tesekkur ederim. Bebisinizle cok guzel uzun yillariniz olsun insallah. Darisi da basima :)
oyy ne guzel bi hikaye. Asla umutsuzluga kapilmamak lazim yani. Gece gece moral verdin cok tesekkur ederim. Bebisinizle cok guzel uzun yillariniz olsun insallah. Darisi da basima :)
Bu sabah test yaptım gene negatif ama hala adet olmadım belkide erken diye idrar tahlilinde çıkmadı :) beklemedeyim..
ay benmde başımaşuan adet olmazsam 12ye kadar ümitlensemmi en son 4 eylülde oldumya hani ay çok heycanlıyım ya kızlar
.aynen umutsuzlar benim hikayemi düşünsüz her şey allahın ol demesine bağlı gerisi hikaye inşallah ikincide çok bekletmeden gelir beni 6 aydır yolunu gözlüyorum
.
İnşallah tez zamanda gelir ikinci bebişinde :) Tüm isteyenlere inşallah..
İnşallah canım benim beklen adet tarihim 20 eylül daha cok var yani
canım inşallah olursun en son 3 adet tarihin neydivalla çok varmış. Benim 5 eylül de gelmek bilmiyor :) gerçi malum ilk deneme. her ne kadar umutlu olsam da olmasa da sonraki ay inşallah. hayırlısı
yani adet olmazsın da bebişin olur :) cnmcanım inşallah olursun en son 3 adet tarihin neydi
canım inşallah olursun en son 3 adet tarihin neydi
ya bebişin var demek yada adetin gelicek demek okuduğuma göre yerleşme kanamasıymış kahve rengi akıntı bildiğim bu cnm geçen ay ne zman adet oldun 5 eylülmü en son olduğun 3 adet tarihini soruyorum
cnm ben hesapladım 6 eylül çıkıyor olman gereken tarih
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?