hamile olmak isteyenler ve olma şüphesi olanlar buraya :)

çok iyi dedin de olmuyor işte insan düşünüyr bazı şeyleri :) ama istıyrumda karar veremedm yani...brde ben sennknin tarhnde yani maysta olsun istyrdum o yuzden kaçrdım tarihi :))))))
inşallah bebiş seni dinlemezde gelirr hıhh benimkinin tarihi ne canım anlamadım

Amin canim cok cok sansliymissin tatlim ya Allah büyük işte. Saglikla al bebisini kucagina inşallah

gelsin canm rabbmn istedgi zaman olur zaten ama benmde kabul görur sebplerm var :) ama onlara ragmnde istiyrum eşimde biraz daha istese yaptm gitti :))) yaani maysta dogsun isterdm :)
hmmm anladım canımm Tab. en iyisini siz bilirsiniz. Allahım ne zaman istersen o zaman versin :)

bende hic bilmiyodum.. ama bu ay herseyi ogrendim.. hic hisetmedigim agrilari hisetim..
ve suan acayip gogus ucu agrisi var sancilar var..

bilmiyorum yumurtlama 18.gun olursa o zaman adete gec oluyo mu ?? (cunku normalde 28 gunde bir adet olan biri 14.gun yumurtluyo ben 18.gun oldum yaa ??)

Hayirlisi allah'im insallah benide sevindirir..

amin inşallahh Rabbim tez zamanda versin bebişini inşallahhh. o akıntı yumurtlama günlerindemi oluyor canım?? bence öyle değil bende sürekli oluyor o zamn ben hergün yumurtluyorum

amin inşallahh Rabbim tez zamanda versin bebişini inşallahhh. o akıntı yumurtlama günlerindemi oluyor canım?? bence öyle değil bende sürekli oluyor o zamn ben hergün yumurtluyorum

ayy iyi guldum vallah tavuklarida gectin sen o zaman..
evet oyleymis canim..

Arkadaşlar sonucumu aldım. Referans aralığı 0.0 - 5.0 benim değer ise 0.5. Aile Dr referans aralığına göre düşük dedi ama sen yinede adet gününü bekle ilaç falan içme dedi. Eczacıya gösterdim gebe değilsin denemez ama gebesinde denemez dedi. Cuma cmrtsi Doktrunun randevusu dolu Pazartesi'ye aldım net sonuç o zaman inş. Ablama sordum ablamın ki 0.4 çıkmış doktundada ultrasona girmiş gebesin denmiş. Değeri böyle çıkan var mı? Adet günümden 7 gün geçti ama ben ilk iki gün kanama gördüm 3. Günü kesildi. Normalde hiç böyle adet görmezdim düzenli ve tam 7. Günü biterdi

kızlaaaaaaaaaaaar benim de bata 5 gün kaldı heyecandan ölüyorum bu ay. kasıklarımda ağrı var bu ay. tabi psikolojik de olabilir bu. ama çok istiyorum olsun püfteeeeeeeeeeeeeeen

zbtzbt_ canım sende yerleşme kanaması oldumu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…