- 2 Temmuz 2013
- 1.952
- 2.416
- 133
- Konu Sahibi lion mother
-
inşallah bebiş seni dinlemezde gelirr hıhhçok iyi dedin de olmuyor işte insan düşünüyr bazı şeyleri :) ama istıyrumda karar veremedm yani...brde ben sennknin tarhnde yani maysta olsun istyrdum o yuzden kaçrdım tarihi :))))))
gelsin canm rabbmn istedgi zaman olur zaten ama benmde kabul görur sebplerm var :) ama onlara ragmnde istiyrum eşimde biraz daha istese yaptm gitti :))) yaani maysta dogsun isterdm :)inşallah bebiş seni dinlemezde gelirr hıhhbenimkinin tarihi ne canım anlamadım
amin canım cümlemizin haa şunu da ekleyeyim doktorlar bana senin çocuğun olmaz hemen yumurtalıkların tembel görünüyor bu yüzden acele etme demişlerdi:))) yani Allah dilerse oluyor güzelim...tabi doğurana kadar içim rahat etmeyecek neler var neler rabbim sağlıkla kucağıma almayı nasip etsin ve kimseyi evlatla imtihan etmesin...
hmmm anladım canımm Tab. en iyisini siz bilirsiniz. Allahım ne zaman istersen o zaman versin :)gelsin canm rabbmn istedgi zaman olur zaten ama benmde kabul görur sebplerm var :) ama onlara ragmnde istiyrum eşimde biraz daha istese yaptm gitti :))) yaani maysta dogsun isterdm :)
amiiin inş. yaa guzel bişey ols gerk rabbm herkse versn :) sizi gördkçe niyeti bozzasm geliyrhmmm anladım canımm Tab. en iyisini siz bilirsiniz. Allahım ne zaman istersen o zaman versin :)
inşallah bebişin gelir tatlımmm. bence yumurtlma gününe bakma olabildiğince ilişkiye girmeye çalış. ben hiç dikkat etmedim öyle şeylere ne zaman olduğunu bile bilmiyorum yumurtlamamın şuan bile öyle akıntı var bende
hadii bagalımmm bozman dileğiyleeeamiiin inş. yaa guzel bişey ols gerk rabbm herkse versn :) sizi gördkçe niyeti bozzasm geliyr
amin inşallahh Rabbim tez zamanda versin bebişini inşallahhh. o akıntı yumurtlama günlerindemi oluyor canım?? bence öyle değil bende sürekli oluyor o zamn ben hergün yumurtluyorumbende hic bilmiyodum.. ama bu ay herseyi ogrendim.. hic hisetmedigim agrilari hisetim..
ve suan acayip gogus ucu agrisi var sancilar var..
bilmiyorum yumurtlama 18.gun olursa o zaman adete gec oluyo mu ?? (cunku normalde 28 gunde bir adet olan biri 14.gun yumurtluyo ben 18.gun oldum yaa ??)
Hayirlisi allah'im insallah benide sevindirir..
amin inşallahh Rabbim tez zamanda versin bebişini inşallahhh. o akıntı yumurtlama günlerindemi oluyor canım?? bence öyle değil bende sürekli oluyor o zamn ben hergün yumurtluyorum
ayy iyi guldum vallah tavuklarida gectin sen o zaman..
evet oyleymis canim..
hay Allahım yaa bence yok öyle bişey sen hergün keyifle ilişkiye gir kafanada takma olur Allahın izniyle
raBBİM size de bebişlerinizi saglıklı bir şeklde dogmasını nasip etsn inş :)hadii bagalımmm bozman dileğiyleeedua et bizede canımm
amin inşallahh Allah razı olsun Rabbim cümlemize nasip etsinnraBBİM size de bebişlerinizi saglıklı bir şeklde dogmasını nasip etsn inş :)
Canım sanırım hamile değilsin.
bencede öyle canım bu değere göre deilsin. ne zaman adet günüt bekle az daha yine yaptr.Allah hayırlı sağlıklı bi şekilde nasip etsinSenin değerlerde mi böyleydi?
çok aralıklı değilki canım çok normal bence kafanı hiç takma oluruna bırak düzelir benimde kaydığı oluyodu bi kaç gün. olur inşallah günlerine göre hesapla. gerçi ben hiç hesap felanda yapmamıştım hamile kaldım öyle
oldu canım. bugünde 2 damla kadar kanamam oldu düşük tehlikem var sanırım doktor bol bol dinlen dedi. ne olur dua edinzbtzbt_ canım sende yerleşme kanaması oldumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?