hamile olmak isteyenler ve olma şüphesi olanlar buraya :)

kızlaaaaaaaaaaaar benim de bata 5 gün kaldı heyecandan ölüyorum bu ay. kasıklarımda ağrı var bu ay. tabi psikolojik de olabilir bu. ama çok istiyorum olsun püfteeeeeeeeeeeeeeen
inşallah olur canım haberlerini bekliyoruzzz

kızlaaaaaaaaaaaar benim de bata 5 gün kaldı heyecandan ölüyorum bu ay. kasıklarımda ağrı var bu ay. tabi psikolojik de olabilir bu. ama çok istiyorum olsun püfteeeeeeeeeeeeeeen

benimde 5 gün kaldı hadi bakalım inşallah olur tatlım, Allah yardımcımız olsun

oldu canım. bugünde 2 damla kadar kanamam oldu düşük tehlikem var sanırım doktor bol bol dinlen dedi. ne olur dua edin

yorumların hep iiyi niyetli sevdim seni inşllah hayırlısıyla bebeğini kucağına alırsın bol bol dinlen ALLAHIM bizede hayırlı bebişler nasipeder inş

yorumların hep iiyi niyetli sevdim seni inşllah hayırlısıyla bebeğini kucağına alırsın bol bol dinlen ALLAHIM bizede hayırlı bebişler nasipeder inş
Allah razı olsunn.. Rabbim tez zamanda sizleride sevindirsin hayırlı sağlıklı evlatlar versin kucaklarınızı boş bırakmasın her duamdasınız ne olur sizde bana dua edinn

Allah razı olsunn.. Rabbim tez zamanda sizleride sevindirsin hayırlı sağlıklı evlatlar versin kucaklarınızı boş bırakmasın her duamdasınız ne olur sizde bana dua edinn

üzülüp sıkıntı yapma biliyosun bir çok kadın yaşıyo bu durumu kanaması olabiliyor bazı kadınlar hassas oluyolar vücuden yapacak birşey yok gerekirse yani 9 ay boyunca yatman gerekiyosa yat hiç dert etme evin kirlendimi takma boşver bebişini düşün kendine dikkat et

iyiki sizler varsınızzz Allah yokluğunuzu göstermesin çok seviyorum sizlerii moral kaynaklarım benim yaşama sevincimsinizzz

Arkadaşlar benimle aynı dileği paylaşan insanlarla dolu bu platforma girmekten inanılmaz huzur buluyorum.. Sabırsızlıklarımız, umutlarımız aynı:) ben 3 aydır hamile kalmak istiyorum ama adetim dkontrol hapını bıraktığım icin düzenli değil.. Yumurta takibi yaptırıldığını okuyorum ama bu nasıl oluyo, kendim gidip yaptırabiliyormuyum yoksa doktorun kararına bağlı bişeymi bu. Yardımlarınızı bekliyorum

Selam canim yumurtlama gununu bilmen icin
Doktorda olur bunun icin cok vaktin yoksa ovulasyon
Testi var eczanelerde satiliyor, bunu galiba adet ortasinda yapacaksin
Ayni gebelik testi gibi iki cizgi oluyor, ikiside kirmizi olursa o gun
Yumurtlama gununuzdesin canim ins yardimci olmusummdur.
Hersey gonlunce olsun

Teşekkür ederim iyi dileklerin için.. Bu ay ovulasyon testiyle başlıyım ozaman, yakalamazsam bidahaki ay doktora giderim..

Arkadaşlar mrb yine ben :)) bu sabah idrar testi yaptım kırmızı kısa bir çizgi çıktı boyuna. birde enine uzun silik kırmızı çizgi çıktı ablamla paylaştım ilk kez duydum dedi :)) bir önceki testte ise öyle bi çizgide yoktu. Sizlerde ilk kez mi duydunuz:)) Pazartesi'ye kadar beklemedeyim

Kızlar bu gece 3 te kasık ağrısına uyandım benim gibi olan var mi ya aşırı ağrıyor. Akinti da artti ve merak ediyorum gogus ucun koyulasiyor ya nasil fark ediyorsunuz cok afedersiniz ama sanki benim hep ayni:)))

canım inşallah hamişsindir. fotoğrafını atarmısın testin

Kızlar bu gece 3 te kasık ağrısına uyandım benim gibi olan var mi ya aşırı ağrıyor. Akinti da artti ve merak ediyorum gogus ucun koyulasiyor ya nasil fark ediyorsunuz cok afedersiniz ama sanki benim hep ayni:)))
normalde pembemsi oluyo ya hamilelikte koyulaşıyo rengi ve büyüyo ucuda. inşallah vardır bebiş canım hayırlı haberlerini bekliyoruz:)

kızlar bende gecen hafta klomen kullandım tedavıye gıtıım kntrole bugun 3 tane yumurtam varmıs 10 mm civarında adetimin 10,gunu bugun pazartesı tekrar gıdecem doktor dedı artık baslıcaz cok heyecanlıyım ya ınsallah hayırlısı olur beklemek gercekten zooor.

inşallah olur canım Allahın izniyle Rabbim büyük dua et sürekli. hayırlı haberlerini bekliyoruzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…