- Konu Sahibi lion mother
-
İnş cnm banada olmuştu onlar. Hatta o kadar çabuk belirtiler anlaşılabilir mi diye tepkiler bile aldım kimisi beklediğin için psikolojik olarakda olabilir dedi ama sanmıyorum ilk kez ağstsda korunmayı bıraktıktan sonra ilk kez bu ay bu şeyleri yaşadım
ben hiç korunmadım da istediğim için bana da öyle çok tepki verdiler bu kadar erken belirti olmaz işte psikolojiktir diye hatta test yaptım bi kere negatf çktı ama 1 haftadır ne çektiğimi bir ben biliyorum heyecanla adet günümü bekliyorum inşallah olumlu olur herşey :)
Sanırım bendede o oldu bnm de adetlerin çok düzenlidir ilk kez böyle oldu 3. Gün kesildi hatta ilk günkü kanamada dahi ümidimi kesmedim farklı geldi kesilince dahada çok ümit bağladım bakalım artık sonucu bekliyorum. Herşey gönlümüzce olsun inşmerhabalar arkadaşlar hepınıze duacıyım ınsallah ıstedımız olur ben 16 senelık evlıyım 32 yasındayım gecen nısan ayında tup bebek denedık tutmadı kafam cok karısık sımdı agustos 14 adet oldum agustsun 30 yıne adet oldum hiç adet duzensızlıgım olmazdı ılk kez boyle bırsey tadasım acaba yerlestırme kanaması dıye bır sey varmış olabılırmıkı şimdi benım adet gunlerım karıştı ılk defa anlamadım...
bende tamamen aynı şeyleri yaşadım canımmmkızlar mrb yaa bende cok garip bir haldeyim ne oldugumu bilmyrum :) göğüslerim şişti, koyulaştı ve iki haftadr karın ve kasık ve bel agrım var... ayrıca iştahım cok acıldı yiyorum doymuyrum sanki iki gundur de midem bi garip bulntı var sanki..ama gecn hafta idrar testm negatfti..adetime 5-6 gun var szce ne durumdayııım :) içimde aşırı bebek ve annelk hissi var bazen piskolojk mi acaba diyorum sonuç ne olacak cok merk ediyrum doktrada gtmedim :)
ben dun adet gördüm canımbende tamamen aynı şeyleri yaşadım canımmmve şuan hamileyim inşallah sende öylesindirrr. doymak bilmiyorum
olsun canım üzülme belki rahim kendini hazırlıyodur. ben aynı şeyleri yaşadım gerçekten. sinir stres yapma dua et inşallah olurben dun adet gördüm canım
olsun canım üzülme 16:
inşallah bebişin gelir tatlımmm. bence yumurtlma gününe bakma olabildiğince ilişkiye girmeye çalış. ben hiç dikkat etmedim öyle şeylere ne zaman olduğunu bile bilmiyorum yumurtlamamın şuan bile öyle akıntı var bendeSon 10 gun bana dua edin de gelmesinler...
bu arada benim 18.gunumde yumurta akintisi geldi yani dun
yaa ben sadece bir defa korunmadm o zaman olursa olcaktı yoksa deneme yapmadm daha hiç cocuk için o yuzdn cok uzulmuyrum ama olsydı guzel olurdu :) içime cok istek gelmşti ve halada var ama erkn oldugunu dusndugum için yapmyrumolsun canım üzülme belki rahim kendini hazırlıyodur. ben aynı şeyleri yaşadım gerçekten. sinir stres yapma dua et inşallah olur
sanki orda çok silik bi çizgi var canım benmi yanlış görüyorum:44:Eki Görüntüle 794480
ya bebiş gelmemişş yaaa bat ım dündü aynı adet olucak gibi oldum ama belirtiler kayboldu heyecanla test yaptım şimdiii bebecikkk
hiç öyle düşünme yapıver gitsinyaa ben sadece bir defa korunmadm o zaman olursa olcaktı yoksa deneme yapmadm daha hiç cocuk için o yuzdn cok uzulmuyrum ama olsydı guzel olurdu :) içime cok istek gelmşti ve halada var ama erkn oldugunu dusndugum için yapmyrum:)
çok erken yapmışsın canım biraz bekle. ben adetime 8 gün kala yaptım kanda çıkmadı düşün yani. inşallah vardır bebişşş adetin geçince tekrarla testiKizlar ayin 18 inde hastalandim. Yaklasik 4-5 gundur inanilmaz kasik ve bel agrisi çekiyorum. Test yaptim negatif cikti
Allah razı olsunnn sağolunn. hepinizin duacısıyım . lütfen sinir stres yapmayın üzülmeyin Allahım büyük hayırlı sağlıklı evlat isteyin Rabbim hepimize nasip etsin inşallahhhzeynepcim hayırlı uğurlu olsun darısı bizlerin başına Allah sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin...ben kırmızıyı gördümbu ayda bakalım kısmetse önümğzdeki aylara
hayy maşallahhhCanım çook şükür 8aydır sabırla ve ümitle bekliyordm çok şükür dün kan tahlili yaptırdım ve hamile olduğumu öğrendm.rabbim inşaallah cümlemize sağ salim kucağa almayı nasip eder.rabbim dileyene tez zamanda sağlıklı hayırlı evlatlar versin inşaallah.
çok iyi dedin de olmuyor işte insan düşünüyr bazı şeyleri :) ama istıyrumda karar veremedm yani...brde ben sennknin tarhnde yani maysta olsun istyrdum o yuzden kaçrdım tarihi :))))))hiç öyle düşünme yapıver gitsin
ay canım çok heyecanlandım haberini bekliyoruzz inşallahh hamişsindirrSanki net sonuç almış gibiyim yahu sın 3 saat kaldı sonucu öğrenmeme ama içindeki his gebeymişim gibi inş ya inşaALLAH çok istiyorum çooook Rabbim isteyen herkesi sevindirsin inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?