- 4 Eylül 2013
- 6.078
- 2.922
- 248
- Konu Sahibi lion mother
-
İnşallah tatlim ama bizim eşimle birlikte olduğumuz zamanlar sayili ilk baslarda bende bebis var diye düşünüyordum ama zamanla nedense umudumu yitirdim ilk denemede basaran nerdeyse yok gibiinşallah hamileyimdir
İnşallah tatlim ama bizim eşimle birlikte olduğumuz zamanlar sayili ilk baslarda bende bebis var diye düşünüyordum ama zamanla nedense umudumu yitirdim ilk denemede basaran nerdeyse yok gibiinşallah hamileyimdir
güzelim umudunu kaybetme tabiki ilk denemede olacak diye birşey yok ama şöyle söyliim bizim ilk denememizde başarmıştık ama 6.haftada kaybettim neyse sonra ara verdik derken yine karar verdik ve yine ilk denemede oldu çok şükür 18.haftanın içindeyim rabbim sağ salim kucağıma almamı nasip etsin....yani benim skorum 2 de 2:)))))))
canımm ne kadar sonra karar verdnz ikinciye. bende aynı durumu yaşadım da merak ediyorum. bu arada düşük müydü kürtajmı oldun
düşük oldu canım ama şükür ki kürtaj olmadım kendiliğinden düştü herşeyi...sonra kist var dediler adet ol kendiliğinden düşermi diye bakacaz dediler ve adet oldum kendiliğinden düştü...sonra birtakım tahliller yaptılar yok tsh,yok fsh cart curt derken prolaktinim yüksek çıkmış hemen ilaç verdiler ve korun dediler malum ilaç ta 2,5 aylık bir ilaç derken böylece 4 aya yakın bir süre geçmiş oldu haa bu arada namaza başladım her vakitin ardından hz.zekeriyanın duasını ve her yatsıdan sonra da yasini okuyordum belki etkiledi belki etkilemedi ama içimi rahatlattı çünkü bu prolaktini yıllarca ilaç içmesine rağmen düşüremeyenler var öyle bet bir hormon ve ayrıca yumurtlamaya da engel....neyse ilacım bitince gitmedim doktora ya yüksekse dedim birdaha ilaç vercek bekleyemem o kadar dedim denedik ve oldu:)))) Allahıma binlerce şükürler olsun:)
Tatlim benim şişkinlik hafif var ama acikcasi ona yormak istemiyorum sadece uçları cok fazla acıyor ve sanki batiyor gibikasik ağrılarımda hic geçmedi ve akintida var bende üşüme ve uyku sikintisida var utanmasam kazakla dolascam ve 12 den once yatmayan ben 10 da tavuk gbi tünüyorum:)
düşük oldu canım ama şükür ki kürtaj olmadım kendiliğinden düştü herşeyi...sonra kist var dediler adet ol kendiliğinden düşermi diye bakacaz dediler ve adet oldum kendiliğinden düştü...sonra birtakım tahliller yaptılar yok tsh,yok fsh cart curt derken prolaktinim yüksek çıkmış hemen ilaç verdiler ve korun dediler malum ilaç ta 2,5 aylık bir ilaç derken böylece 4 aya yakın bir süre geçmiş oldu haa bu arada namaza başladım her vakitin ardından hz.zekeriyanın duasını ve her yatsıdan sonra da yasini okuyordum belki etkiledi belki etkilemedi ama içimi rahatlattı çünkü bu prolaktini yıllarca ilaç içmesine rağmen düşüremeyenler var öyle bet bir hormon ve ayrıca yumurtlamaya da engel....neyse ilacım bitince gitmedim doktora ya yüksekse dedim birdaha ilaç vercek bekleyemem o kadar dedim denedik ve oldu:)))) allahıma binlerce şükürler olsun:)
bende 5 ay önce 5,5 aylık bebeğimi kaybettim ve 2 aydır tekrar denemey başladık ama gecen ay olmadı , bu ayda denemelere devam ediyoruz ama çok korkuyorum hamile kalırda aynı şeyleri yaşarım diye. Bende 4444 duasına başladım bu ay hergün toplam 200 tane okuyorum namazlarımdan sonra. Duaların etkisi olmazmı allah kulunun hiçbir isteğini geri çevirmezmiş olmuyorsa bizim için olmamaması hayırlıymış . O isterse herşey anında olur sadece hayırlısını istemeyi bilelim. Bu ay bende hamile olmayı çok istiyorum ve hamile kalırsam inşalah aynı şeyleri yaşamam diye dua ediyorum. Allah kimseye o acıyı yaşatmasın. Yaşım 37 bilmiyorum belkide geç kaldım .
Ne kadar sanslisin tatlim ya heveslenmek istemiyorum cok Allah insallah bir an once bebislerimize kavusturur biziben ilk denemede başarmıştım umut olsun sana :) gerçi 9.haftada bebeğimi kaybettim( birbirimze dua edelim en hayrlı zamanda olur inşallah canım
2 de 2 cok cok iyi ya masallah tatlim Allah saglikcakla kucagina almayi nasip etsin insallah.güzelim umudunu kaybetme tabiki ilk denemede olacak diye birşey yok ama şöyle söyliim bizim ilk denememizde başarmıştık ama 6.haftada kaybettim neyse sonra ara verdik derken yine karar verdik ve yine ilk denemede oldu çok şükür 18.haftanın içindeyim rabbim sağ salim kucağıma almamı nasip etsin....yani benim skorum 2 de 2:)))))))
:) psikolojik mi bazı şeyler anlayamıyoruz ki, çok az kaldı hadi bakalım hayırlısııı
2 de 2 cok cok iyi ya masallah tatlim Allah saglikcakla kucagina almayi nasip etsin insallah.
Gün geçmiyor yalniz kafamdan atayim diyorum bir bakiyorum yine sizlerle konusuyorum :))) hemen regl gunum gelse keske :)
arkadaşlar sizce hamilemiyimmmm?
Eki Görüntüle 790387
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?