hamile olmak isteyenler ve olma şüphesi olanlar buraya :)

İnşallah tatlim ama bizim eşimle birlikte olduğumuz zamanlar sayili ilk baslarda bende bebis var diye düşünüyordum ama zamanla nedense umudumu yitirdim ilk denemede basaran nerdeyse yok gibi inşallah hamileyimdir

ben ilk denemede başarmıştım umut olsun sana :) gerçi 9.haftada bebeğimi kaybettim ( birbirimze dua edelim en hayrlı zamanda olur inşallah canım

İnşallah tatlim ama bizim eşimle birlikte olduğumuz zamanlar sayili ilk baslarda bende bebis var diye düşünüyordum ama zamanla nedense umudumu yitirdim ilk denemede basaran nerdeyse yok gibi inşallah hamileyimdir

güzelim umudunu kaybetme tabiki ilk denemede olacak diye birşey yok ama şöyle söyliim bizim ilk denememizde başarmıştık ama 6.haftada kaybettim neyse sonra ara verdik derken yine karar verdik ve yine ilk denemede oldu çok şükür 18.haftanın içindeyim rabbim sağ salim kucağıma almamı nasip etsin....yani benim skorum 2 de 2:)))))))

canımm ne kadar sonra karar verdnz ikinciye. bende aynı durumu yaşadım da merak ediyorum. bu arada düşük müydü kürtajmı oldun

canımm ne kadar sonra karar verdnz ikinciye. bende aynı durumu yaşadım da merak ediyorum. bu arada düşük müydü kürtajmı oldun

düşük oldu canım ama şükür ki kürtaj olmadım kendiliğinden düştü herşeyi...sonra kist var dediler adet ol kendiliğinden düşermi diye bakacaz dediler ve adet oldum kendiliğinden düştü...sonra birtakım tahliller yaptılar yok tsh,yok fsh cart curt derken prolaktinim yüksek çıkmış hemen ilaç verdiler ve korun dediler malum ilaç ta 2,5 aylık bir ilaç derken böylece 4 aya yakın bir süre geçmiş oldu haa bu arada namaza başladım her vakitin ardından hz.zekeriyanın duasını ve her yatsıdan sonra da yasini okuyordum belki etkiledi belki etkilemedi ama içimi rahatlattı çünkü bu prolaktini yıllarca ilaç içmesine rağmen düşüremeyenler var öyle bet bir hormon ve ayrıca yumurtlamaya da engel....neyse ilacım bitince gitmedim doktora ya yüksekse dedim birdaha ilaç vercek bekleyemem o kadar dedim denedik ve oldu:)))) Allahıma binlerce şükürler olsun:)

Allah kucağına da almayı nasib etsin canım. benmki daha çok yeni ilk adetten sonra bi kontrole gdip sorun yok derse denemek istiyorum ama bakalıım artık. bu arada bana da dua et :))

Mrb arkadaşlar;
Saat geçmek bilmiyor bugün 4 de kan tahlili sonucumu alıcam dua edin lütfen inş güzel haber verilir. Göğüsleriimdeki şişkinliğe bakılırsa inş istediğim sonucu alabilirmiş gibi. 29 ağstsda adet görüyorum fakat 2 gün oda açık renk ve sulu bir şekilde ayrıca 3. Gün kesiliyor normalde 7 gün sürer. Ve regli olduğum ilk gün göğüsleriimdeki şişlik gider bunlar sizcede gebelik belirtileri değil mi? İnş ya çok istiyorum ilk denememiz ilk ayımız..

:) psikolojik mi bazı şeyler anlayamıyoruz ki, çok az kaldı hadi bakalım hayırlısııı

bende 5 ay önce 5,5 aylık bebeğimi kaybettim ve 2 aydır tekrar denemey başladık ama gecen ay olmadı , bu ayda denemelere devam ediyoruz ama çok korkuyorum hamile kalırda aynı şeyleri yaşarım diye. Bende 4444 duasına başladım bu ay hergün toplam 200 tane okuyorum namazlarımdan sonra. Duaların etkisi olmazmı allah kulunun hiçbir isteğini geri çevirmezmiş olmuyorsa bizim için olmamaması hayırlıymış . O isterse herşey anında olur sadece hayırlısını istemeyi bilelim. Bu ay bende hamile olmayı çok istiyorum ve hamile kalırsam inşalah aynı şeyleri yaşamam diye dua ediyorum. Allah kimseye o acıyı yaşatmasın. Yaşım 37 bilmiyorum belkide geç kaldım .

moralimizi yüksek tutmak zorundayız güzelim....ben de önceden bir bebek 12 haftadan önce düşmezse birdaha birşey olmaz zannediyordum şimdi doğurana kadar rahat edemicemi biliyorum çünkü bebeğin ne zaman düşeceği belli olmuyormuş...belki 4 aylık hamile olabilirim ama ohh bunu kesin doğuracam diye rahat olamıyorum bu yüzden seni çok iyi anlıyorum...sadece dua edebiliyorum elimden ne gelirkii((

2 de 2 cok cok iyi ya masallah tatlim Allah saglikcakla kucagina almayi nasip etsin insallah.

2 de 2 cok cok iyi ya masallah tatlim Allah saglikcakla kucagina almayi nasip etsin insallah.

amin canım cümlemizin haa şunu da ekleyeyim doktorlar bana senin çocuğun olmaz hemen yumurtalıkların tembel görünüyor bu yüzden acele etme demişlerdi:))) yani Allah dilerse oluyor güzelim...tabi doğurana kadar içim rahat etmeyecek neler var neler rabbim sağlıkla kucağıma almayı nasip etsin ve kimseyi evlatla imtihan etmesin...

merhabalar 1 haftadan fazladır mide bulantısı çekiyorum halsizim başım ağrıyor falan adetime 1 hafta falan var test yaptım ama negatif çıktı şmdi adet günümü bekliyorum inşallah olmam ve sonucum pozitif çıkar

İnş cnm banada olmuştu onlar. Hatta o kadar çabuk belirtiler anlaşılabilir mi diye tepkiler bile aldım kimisi beklediğin için psikolojik olarakda olabilir dedi ama sanmıyorum ilk kez ağstsda korunmayı bıraktıktan sonra ilk kez bu ay bu şeyleri yaşadım

Sanki net sonuç almış gibiyim yahu sın 3 saat kaldı sonucu öğrenmeme ama içindeki his gebeymişim gibi inş ya inşaALLAH çok istiyorum çooook Rabbim isteyen herkesi sevindirsin inş

arkadaşlar duphaston kullandım bu ay kasıklarımda ağrı gögüslerde şişlik falan oldu ama beyaz akıntı da ilaçtan mı bu ilacı kullananlar hiç böyle beyaz akıntı oldu mu acaba? inş hamileliktendir inş

arkadaşlar bende 2 ay önce 11 haftalık ikizlerimi kaybettim doktorum 2 ay korunun ondan sonra çalışmalara devam dedi özellikle hamile olan arkadaşlar dualarınızı bekliyoruz rabbim inş en kısa zamanda bize de nasip eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…