hamile olmak isteyenler ve olma şüphesi olanlar buraya :)

sagol canım ınsallah dua edıyorum ıcımde yıne uyuz bır umut:) devam edıyoruz ee sen ne yaptın gıttım mı doktra kntrole falab canım

Merhaba Kızlarrr

Bende sizdenim hamile olmak için yanıp tutuşan bir nefer:)ben iki ay önce denemeye başladım ama bende genital siğil vardı tekrarladı onun için doktora gittim ayrıca hamilelik düşündüğümü söledim genel muayene yaptı rahim yolunda tahriş çıktı derken bi sürü horman testi biri yüksek çıkınca bi başka test derken kendimi sürekli hastaneye giderken buldum..bu arada ben yurtdışındayım henüz tam olarak dilde bilmediğim için varın durumu siz düşünün eşimle gidiyorum sürekli ne dedi ne dedi durumundayım iyice sabırsız oldum derken son kontrollerde polip çıktı doktor belki adetle atılır atılmazsa alınacak dedi böyleyken böle kızlar ve bu süreçte çok yoruldum çok şükür Rabbime çözülmicek şeyler değil ama inanın insanın içi bunalıyor..İnşallah vakti zamanı geldiğinde Allah ım hepimize meleklerimizi yollar sizlerle burda olup konuşmak bana iyi gelicek inşallah benide aranıza alırsınız umarım

test bozuk sanırım canm tekrarla bence. inşallah hamişsindir
daha önce siz hiç böyle birşey gördünüz mü yada duydunuz mu bu 2. pazartesi doktoruma gidicem bugün ve yarın dolu olduğu için gidemedim aradım hemde birazdaha zaman geçer dedi pazartesi gidicem inş. bir öncekini pazartesi yapmıştım sadece kırmızı çizgi çıkmıştı bi tane.

canım sanki bir başka başlıkta görmüştüm ordaki yorumlarda testin bozuk olduğuna dairdi..inşallah bebeğin seninledir canım:)

çok erken yapmışsın canım biraz bekle. Ben adetime 8 gün kala yaptım kanda çıkmadı düşün yani. Inşallah vardır bebişşş adetin geçince tekrarla testi

merhabalar aslında birşey öğrenmek istiyorum 2 aydır korunuyorum ve hamile kalamıyorum ovülasyon günlerind e48 saat arayla deniyoruz ama nedense 2 aydır hamile kalamıyorum. 37 yaşındayım acaba artık yumurtalarda problemmi olmaya başladı. 5 ay önce karnımda 5,5 aylık bebeğim öldü kürtaş oldum acaba onunda etkisi varmı. Kafam çok karışık çalışınca öyle sürekli birlikte de olamıyorsun eşinle . Acaba ovülasyon günlerinde hergünmü denemek lazım. Teşekkürler

canım işini sağlama almak istiyorsan gün aşırı ilişkide bulun gerisi Allah ın takdirine kalmış..bende ovilasyon testi kullanayım dedim bu arada yumurta sayımınada gidiyorum doğruluğunu test etmek için koyu gördüm çizgileri ama hala yumurtamda çatlama olmadı bugün yine gidicem anlıyacağın en iyi doktor takibi ile anlaşıyor tam zamanı değil mi..istersen sende bir doktora git ve o ay için yumurta takibi yaptır en emin ve kesin yöntem..bu arada ben gidiyorum ama şu anda tedavi sürecinde olduğun için bebiş yapamıyorum sadece herşey yolunda mı die bakıyor doktor:)

inşallah canım sağlıklı güzel bir bebiş haberi alırsın alamasanda sıkın üzülme inan her işte vardır bir hayır biz bunu şimdi anlamasakta zamanı gelince anlarız:)

inş o güzel haberi alırım, alamasamda üzülmem desem yalan olur ama tabiki bende o yönden bakarım rabbim vermediyse bi bildiği vardır demek hakkımda hayırlı değil derim. dualarımda o yönde zaten. hayırlı ise ve sağlıklı olacak ise nasip olsun diyorum. hatta o kadar çok istiyorum ki gönlümdekileri sen hayırlı kıl rabbim diyorum

ben ilk defa görüyorum canım böyle bişey. bencede doktorunla görüş en kesini kan testi

ben ovulasyondan felan hiç anlamıyorum bence hemen hemen hergün beraber olmak en iyisi eşinde sorun yoksa tutması daha kesin. Allah sabır versin. inşallah bebişine kavuşursun geç değil daha

ben ilk defa görüyorum canım böyle bişey. bencede doktorunla görüş en kesini kan testi
kan testi yaptırdım dün aldım sonuç 0.5 referans aralığı ise 0.0 - 5.0 aile dr düşük dedi gebelik yok. ama ablamın ki 0.4 dü ultrasona girdi gebelik var dendi. ayrıca 0.1 çıkanlar bile bunu diyor. anlamadım gitti. pazartesiye kadar beklicem artık yapıcak bişey yok. merakla bekliyorum

çok ilginç bence o makinanın bozukluğundan kaynaklanıyordur. 5.0 ve üzeri hamilelik hatta doktorlar 10 dyor. yinede inşallah dediğin gibi olur bebiş vardırr

Allah herşeyin hayırlısını versin.inşallah tüm anne olmak isteyen herkez meleklerine kavuşurlar..rabbim kimsenin kucanı boş bırakmasın...melekleriniz size gelmek için sabırsızlanıyor sizde onlara kavusmak için sabırsızlanıyorsunuz.ama bi vakti zamanı oldugu için her iki tarafta beklemede:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…