- Konu Sahibi lion mother
-
kızlar bende gecen hafta klomen kullandım tedavıye gıtıım kntrole bugun 3 tane yumurtam varmıs 10 mm civarında adetimin 10,gunu bugun pazartesı tekrar gıdecem doktor dedı artık baslıcaz cok heyecanlıyım ya ınsallah hayırlısı olur beklemek gercekten zooor.
daha önce siz hiç böyle birşey gördünüz mü yada duydunuz mu bu 2. pazartesi doktoruma gidicem bugün ve yarın dolu olduğu için gidemedim aradım hemde birazdaha zaman geçer dedi pazartesi gidicem inş. bir öncekini pazartesi yapmıştım sadece kırmızı çizgi çıkmıştı bi tane.test bozuk sanırım canm tekrarla bence. inşallah hamişsindir
daha önce siz hiç böyle birşey gördünüz mü yada duydunuz mu bu 2. pazartesi doktoruma gidicem bugün ve yarın dolu olduğu için gidemedim aradım hemde birazdaha zaman geçer dedi pazartesi gidicem inş. bir öncekini pazartesi yapmıştım sadece kırmızı çizgi çıkmıştı bi tane.
çok erken yapmışsın canım biraz bekle. Ben adetime 8 gün kala yaptım kanda çıkmadı düşün yani. Inşallah vardır bebişşş adetin geçince tekrarla testi
canım sanki bir başka başlıkta görmüştüm ordaki yorumlarda testin bozuk olduğuna dairdi..inşallah bebeğin seninledir canım:)
merhabalar aslında birşey öğrenmek istiyorum 2 aydır korunuyorum ve hamile kalamıyorum ovülasyon günlerind e48 saat arayla deniyoruz ama nedense 2 aydır hamile kalamıyorum. 37 yaşındayım acaba artık yumurtalarda problemmi olmaya başladı. 5 ay önce karnımda 5,5 aylık bebeğim öldü kürtaş oldum acaba onunda etkisi varmı. Kafam çok karışık çalışınca öyle sürekli birlikte de olamıyorsun eşinle . Acaba ovülasyon günlerinde hergünmü denemek lazım. Teşekkürler
Yaa inş lütfen dua edin pazartesi net cvp alabileyim sağlıklı bir bebiş için
inşallah canım sağlıklı güzel bir bebiş haberi alırsın alamasanda sıkın üzülme inan her işte vardır bir hayır biz bunu şimdi anlamasakta zamanı gelince anlarız:)
ben ilk defa görüyorum canım böyle bişey. bencede doktorunla görüş en kesini kan testidaha önce siz hiç böyle birşey gördünüz mü yada duydunuz mu bu 2. pazartesi doktoruma gidicem bugün ve yarın dolu olduğu için gidemedim aradım hemde birazdaha zaman geçer dedi pazartesi gidicem inş. bir öncekini pazartesi yapmıştım sadece kırmızı çizgi çıkmıştı bi tane.
ben ovulasyondan felan hiç anlamıyorummerhabalar aslında birşey öğrenmek istiyorum 2 aydır korunuyorum ve hamile kalamıyorum ovülasyon günlerind e48 saat arayla deniyoruz ama nedense 2 aydır hamile kalamıyorum. 37 yaşındayım acaba artık yumurtalarda problemmi olmaya başladı. 5 ay önce karnımda 5,5 aylık bebeğim öldü kürtaş oldum acaba onunda etkisi varmı. Kafam çok karışık çalışınca öyle sürekli birlikte de olamıyorsun eşinle . Acaba ovülasyon günlerinde hergünmü denemek lazım. Teşekkürler
kan testi yaptırdım dün aldım sonuç 0.5 referans aralığı ise 0.0 - 5.0 aile dr düşük dedi gebelik yok. ama ablamın ki 0.4 dü ultrasona girdi gebelik var dendi. ayrıca 0.1 çıkanlar bile bunu diyor. anlamadım gitti. pazartesiye kadar beklicem artık yapıcak bişey yok. merakla bekliyorumben ilk defa görüyorum canım böyle bişey. bencede doktorunla görüş en kesini kan testi
çok ilginç bence o makinanın bozukluğundan kaynaklanıyordur. 5.0 ve üzeri hamilelik hatta doktorlar 10 dyor. yinede inşallah dediğin gibi olur bebiş vardırrkan testi yaptırdım dün aldım sonuç 0.5 referans aralığı ise 0.0 - 5.0 aile dr düşük dedi gebelik yok. ama ablamın ki 0.4 dü ultrasona girdi gebelik var dendi. ayrıca 0.1 çıkanlar bile bunu diyor. anlamadım gitti. pazartesiye kadar beklicem artık yapıcak bişey yok. merakla bekliyorum
çok ilginç bence o makinanın bozukluğundan kaynaklanıyordur. 5.0 ve üzeri hamilelik hatta doktorlar 10 dyor. yinede inşallah dediğin gibi olur bebiş vardırr
bakalım artık pazartesi ola hayır ola
Amîn cnm inş Rabbim isteyen herkesi sevindirsin inşhadi bakalım hayırlısı canım, rabb,m hepimizin yüzünü güldürsün inşallah
amin canım inşallahh haberlerini bekliyoruzMerhabalar,
Ben de hamile kalmak istiyorum. Calismalar baslandi. Insallah en kisa zamanda hamile kalirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?