hamile olmak isteyenler ve olma şüphesi olanlar buraya :)

Yumurtlama çoğu kişide 2 adetin tam orta gününde gerçekleşir. Ama nadiren de olsa adet bitiminde olabilir tabi. Ama malesef 5 dkdan sonra geçersizdir. Benimde 1 saat sonra 2. çizgi çıkmış ama benim zaten daha çok erkendi test için. Umudunuzu kırmak istemem ama sanmıyorum..

Son adet tarihim 2 eylüldü, ovulasyon testi 18inin yumurtlama günüm olduğunu söyledi. Yani adet olmayı ayın 1sinde mi beklemeliyim yardımcı olur musunuz?

Herkese merhaba, benim adet olmama daha 4 gun var , yumurtlamanin ustunden de 10 gun gecti. Bugun idrar testi yaptim, ikinci cizgi biraz silik olmakla beraber pozitif cikti. 3 defa tekrarladim testi, ucunde de ayni sonucu aldim. Hemen cikip kan testi yaptirdim, negatif dediler, adetin geciktikten sonra bir daha gel dediler. Bu durumla karsilasan var mi daha once? Sevineyim mi uzuleyim mi bilemedim. Esime bile soyleyemedim henuz..

Bence birkac gun sonra bir kan testi yaptir. Bu arada hamile olma ihtimaline karsi da, folik asit almaya basla, kafeini kes, bol su ic ve saglikli beslen derim.

Son düzenleme:

İdrar testi bazen yanıltıcı olabiliyor.Bende benzeri bı durum yasadım.kan testı daha guvenılır.Adetının gecıkmesı sart degıl ayrıca kan testı ıcın.Gebelik olusmaya basladıktan hemen sonra cok az da olsa kanda betahcg hormonu goruluyor.İnsallah ıstedıgın bı sonucla karsılasırsın...

bizimde ilk denememızde bende benzerı sorunlar yasamıstım.karnımda ınanılmaz bır sancı olusmustu.adetımde 15 gun gecıkmıstı baya umutlandık ama sonuc tum belırtılere ragmen negatıf cıkmıstı.bı kac gun sonra bı kan testı yaptır ıstersen.Sonuc ıstedıgın gıbı olur ınsallah..

Bizimde ilk denememiz bu. Bugün adet günüm. Yarım saatte bir tuvalete gidiyorum regl oldum mu diye :18: Hastalanacakmışım gibi karın ağrım var, akıntım var, ateşim yüksek ellerim buz gibi de olsa vucut sıcak. Gögüslerimde şişme falan yok. Bide alakası var mı bilmiyorum ama 2 gündür çok diş ağrım var. Diş etlerim sızlıyor. Birde yüzümde sivilceler oldu :44: Umarım hamilelikten kaynaklanıyordur saydıklarım

Canım testin negatif çıkması durumunda hata payı yüksek oluyor ama pozitif çıkıp da sonra hamile olmayan ben duymadım. Ha çok aşırı umutlanmayıp bikaç gün daha bekle, adet olmazsan tekrar kan testi yaptır. İnşallah güzel haberler alırsın

Bu arada ben de doktora gittim bu ay temizlenince. kontrol sırasında doktor rahim duvarımın ince olduğunu ve hamile kalmamın zor olacağını söyledi. Bu iki ay deneyin olmazsa tedaviye başlayalım dedi.
Denedik denemesine de en verimli günümde gripten yorgan döşek yattığım için bir işe yaradı mı bilmem, ama yumurtlama dönemim bitti 5 gün önce ama kasığımda bir batma ve bel ağrım var dün akşam hafifti şimdi baya hissettiriyor. Doktor öyle dediği için umutlanmak istemiyorum da olabilir mi sizce kızlar?

Hamile olma olasiligin var bence. Bende de ayni semptomlar oldu. Agrim olmadi ama cok gazim vardi ve goguslerim sisti. Adet olmana bir iki gun kala test yaparsan cikabilir belki. Ama tabi cok umutlanmamak en iyisi.. Kahve ve cayi kesmeni oneririm.

Insallah canim ya, ben de umutlanmamaya calisiyorum ama insan elinde olmuyor. Bugun dayanamayip 2 test daha yaptim, onlar da pozitif cikti. Bir de, yillardir her gun bindigim metroya binememeye basladim, burnuma kotu kokmaya basladi. Hatta bu insanlar bu kokudan nasil rahatsiz olmuyorlar diye dusunuyorum iki sabahtir :)
Allah isteyen herkese saglikli evlatlar nasip etsin.

Kasikta batma onemli bir belirti. Bir de goguslerin hassaslasir, yorgunluk halsizlik hissedersen o zaman tamamdir bu is. Insallah hamilesindir, 6 gun daha bekle ve test yap bence :)

Merhaba arkadaşlaaar :) Var mı yeni haberler, nasılsınız ? Benim dün ve bugün regl olmam lazımdı henüz gelen giden yok 3 tane gebelik testi yaptım 3ündede silikte olsa çizgi vardı. Bir tane daha aldım predictor erken gebelik testi. Bakalım onu da bugün deneyeceğim. Regl olmazsam yarın kan testi yaptırıcam

evet cnm hamile olma olasılığın çok yüksek hadi hayırlısı git bi dr bence ama kan tahlilini nasıl anlamadılar bende onu anlamadım nasıl açıklayamadılar?nerde yaptınki kan tahlilini?

Canım Beylikdüzü medilife a yaptırdımdı o an ama ınanınkı cok ılgısızler bastan sağma bakıyor ve yolluyorlar şuan herşey yolunda başka bir yere baktırdım 5 hafta 6 günlğk hemileyim :) Allahım herkese nasip etsin :)))) iyi bir doktor hamilelikte cok önemli bunu anladım

arkadaşlar 2 gün geçti adetimi genelde çok düzenlidir gebelik testi de yaptırdım negatik silik falan çizgi bile yok ama acaba hamile miyim?

slm arkadaşlar bi sorum olcak en son adetimi 31 ağustos da gördüm. 1 hafta önce belirtiler vardı göğüs şişliği acıması,bel ağrısı adet olucak gibi. ama su an azaldılar bu belirtiler.şimdi ise baş dönmesi akıntı hafif mide bulantısı eklendi.adet döngüm genelde 28-30 arası.ağustos dan önceki adet dönemlerimi hatırlamamıyorum maalesef.şimdi ben adet mi olucam olucaksam ne zmana denk gelir acaba yanlışmı hesap yapıyorum kafam çorbaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…