- Konu Sahibi lion mother
-
- #1.581
Bende eşimle adet bitiminde korunmadık üzerinden 15 gün gecti ben dayanamadım test yaptım negatif çıktı atmadım ertesi gün baktım 2.cizgi silik çıkmış dayanamadım eczaneye sordum 5 dk dan sonra gecersizdir dedi bir test daha aldım oda aynı sekilde oldu kafam karıştı olabilir mi acaba
Bende eşimle adet bitiminde korunmadık üzerinden 15 gün gecti ben dayanamadım test yaptım negatif çıktı atmadım ertesi gün baktım 2.cizgi silik çıkmış dayanamadım eczaneye sordum 5 dk dan sonra gecersizdir dedi bir test daha aldım oda aynı sekilde oldu kafam karıştı olabilir mi acaba
Bence birkac gun sonra bir kan testi yaptir. Bu arada hamile olma ihtimaline karsi da, folik asit almaya basla, kafeini kes, bol su ic ve saglikli beslen derim.
adetim 1gun gecikti.bugun test ysptim ikinci cizgi silik cikti.hamile olabilir miyim?[/QU silik çıktıysa hamilesindir cnm hayırlı olsun hemen b kan tahlili yatır kesinleştir
Herkese merhaba, benim adet olmama daha 4 gun var , yumurtlamanin ustunden de 10 gun gecti. Bugun idrar testi yaptim, ikinci cizgi biraz silik olmakla beraber pozitif cikti. 3 defa tekrarladim testi, ucunde de ayni sonucu aldim. Hemen cikip kan testi yaptirdim, negatif dediler, adetin geciktikten sonra bir daha gel dediler. Bu durumla karsilasan var mi daha once? Sevineyim mi uzuleyim mi bilemedim. Esime bile soyleyemedim henuz..
Arkadaşlar Merhaba,
Yumurtlama dönemimde eşimle 2 kez birlikte olduk ve yumurtlama dönemimde başlayan ve hala devam eden karnımda bir şişiklik ve gaz sorunum var bazen sancılarım artıyor adet günüme dokuz gün var göğüslerim şişti fakat ağrı yok bir de merdiven çıktığımda yada biraz yürüdüğümde karnım ağrıyor sizce hamile olma olasılığım nedir?
teşekkürler.
Herkese merhaba, benim adet olmama daha 4 gun var , yumurtlamanin ustunden de 10 gun gecti. Bugun idrar testi yaptim, ikinci cizgi biraz silik olmakla beraber pozitif cikti. 3 defa tekrarladim testi, ucunde de ayni sonucu aldim. Hemen cikip kan testi yaptirdim, negatif dediler, adetin geciktikten sonra bir daha gel dediler. Bu durumla karsilasan var mi daha once? Sevineyim mi uzuleyim mi bilemedim. Esime bile soyleyemedim henuz..
Arkadaşlar Merhaba,
Yumurtlama dönemimde eşimle 2 kez birlikte olduk ve yumurtlama dönemimde başlayan ve hala devam eden karnımda bir şişiklik ve gaz sorunum var bazen sancılarım artıyor adet günüme dokuz gün var göğüslerim şişti fakat ağrı yok bir de merdiven çıktığımda yada biraz yürüdüğümde karnım ağrıyor sizce hamile olma olasılığım nedir?
teşekkürler.
Canım testin negatif çıkması durumunda hata payı yüksek oluyor ama pozitif çıkıp da sonra hamile olmayan ben duymadım. Ha çok aşırı umutlanmayıp bikaç gün daha bekle, adet olmazsan tekrar kan testi yaptır. İnşallah güzel haberler alırsın
Bu arada ben de doktora gittim bu ay temizlenince. kontrol sırasında doktor rahim duvarımın ince olduğunu ve hamile kalmamın zor olacağını söyledi. Bu iki ay deneyin olmazsa tedaviye başlayalım dedi.
Denedik denemesine de en verimli günümde gripten yorgan döşek yattığım için bir işe yaradı mı bilmem, ama yumurtlama dönemim bitti 5 gün önce ama kasığımda bir batma ve bel ağrım var dün akşam hafifti şimdi baya hissettiriyor. Doktor öyle dediği için umutlanmak istemiyorum da olabilir mi sizce kızlar?
evet cnm hamile olma olasılığın çok yüksek hadi hayırlısı git bi dr bence ama kan tahlilini nasıl anlamadılar bende onu anlamadım nasıl açıklayamadılar?nerde yaptınki kan tahlilini?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?