hamile olmak isteyenler ve olma şüphesi olanlar buraya :)

Of kızlar ya ben ne yapayım adetım 3 gun gectı test yaptım dun negatif normalde duzenli adet gorurum ama hala olmadım ce gecıktım testte de cıkmıyor ne yapsamki pazartesi doktora gıdecegım ya kadın doguma

Hayırlı olsunnnnn nasıldı Anlatsana biraz

Tatlim benim oyle guzel hikayem yok gecen sene 1 ekimde dogumuma 10 gun kala bebegimi kaybettim.kalbi durdu.sonrasinda hep dua ettim alanda verende allah bikacgun once icimden bebegimin 1 senesi doldu derken rabbim yerini doldurdu tesellisini verdi.

Adetim 6 gungecti hergun kan testinde kapidan dondum bugun kan testi yapmadan dr girdim usg de gordu dr kalbi olusmamis henuz gec dollenme olabilir dedi ama ben ebeyim gec dollenme olmadigini biliyorum yumurtlama gununden sonra esim is seyehatine gitti dedim oda cuma gunu gel dedi

Alkol sigara cips kahve gibi seyler yok bol bol dinlen gel dedi okadar

Be ek bekleyen arkadaslarr esinize turk kahvesi icirin spermlerihareketlendiriyor ben her iki hamileligimdede denedim dogru cikti tavsiye ederim.

Maşallah sana ve bebeğine şimdiden . İnşallah sağ salim kucağına alırsın bebişini. Akşama kahve yapayım ben

Cokkkk sevindimmm :)) kucagına almayı sağsalim nasip etsin Allahımm..bizlerede dua et cnm,yarın kırmızılar gidio benim çalışmalara start vericezzz

Çok üzgünüm kanda gebelik gözükmesine rağmen bu gün adet oldum sanırım kimyasal gebelik yaşamışım. Bebeğim olacağı düşüncesine alışmışken şimdi bu kanama beni çok üzdü

merhaba kizlar araniza yeni katildim.azerbaycandan..ben 4aylik evliyim..adetime 3gun var.1hafta onceden adet olucakmisim gibi agrilarim basladi.yuzumde sivilceler cikti.idrara sik cikmaya basladim.ayaklarim agriyor ve buz gibi.usuyorum.sizce bu hamilelik belirtisimi?ama hic bulantim goguslerde hassasiyet akinti falan yok

Merhaba arkadaşlar
Bende yeni aranıza katıldım.

Bende 10 aydır evliyim ve çok mutluyum eşimle . Artık kucağımızda ağlayan aramızda parmağını ağazına tıkıp Şapur'dan bi yavrumuz olsun istiyoruz. Ben ıkı ay önce si ne kadar d. Kontrol hapı kullanıyordum. Bıraktım ve eşimle sık sık birlikte oluyoruz.

Bu ayda dikkat ettik yumurtlama dönemine denk gelmesine. Bir hafta sonra adet olmam gerekir. Olmamayı istiyorum ama korkuyorumda bana korkumu paylaşa bile cekim kimse varmı?

rabbim gönlüne göre versin inşş bizde çok istiyoruz 3 ay önce ikizlerimin kalbinin durması sonucu kürtaj oldum bu ay tekrar çalışmalara başladık ve su anda mide bulantım var yumurtlama haftasını takiben kasıklarımda agrı oldu bende cumartesiyi bekliyorum niş hamileyimdir rabbim isteyen herkese nasip etsin inş

Gebelik testi yapmıstım o an negatıfdı ertesı gun baktım ıkıncı cızgı cıkmıs baya bırde belli sızce ne olabılır

Canım iki çizgi net görünüyor ise hamilesin. Yanıltmaz seni çünkü idrara varmasa o hcg hormonları görünme şansı olmazdı. Ancak negatif yani tek çizgi çıkmış ise kessin bir sonuç demek değildir.

Iki çizgi çıktıysa doktoruna danışman gerekir. Sevındımmm

bende yaşayanlara sorayım ben ilk hamileliğimde hamilelik belirtileri tam olarak yaşadım (ama klomen kullanmıştım) yani şiddetli göğüs ve kasık ağrısı

ama simdide yemeklerden sonra mide bulantısı yaşıyorum kasık ağrılarımda var ama hafif göğüslerimde de agrı var ama çok az hamilemiyim diye düşünüyorum

bide acaba ilk hamileliğimde hem klomen kullandığımdan hemde ikiz olduğu için mi bu kadar yoğun yaşadım benim durumumda olan varmı yoksa(hiç düşünmek bile istemiyorum çünkü bayramda eşime müjde vermek istiyorum) ben hamile değilmiyim ((((((((((

İnşallah canım âmin . Fazla düşünmek istemiyorum aslında Çünki sorunların başında gelen piskolojik sebepler yanıi gebeliği engelleyen. Oyalanıyorum oyunlar oynuyorum gezıyorum.

Ben çok halsizim yani uyuşuk gibi karnımın alt bölgesi ağrıyo iki gündür sancım var ama daha bir çok hastalıklarım olduğundan dolayı kestıremıyoım nedenını

Kıslar merhaba bu sayfayı okudum ve genelde gögüs sızlaması ağrısı falan olanlar hamile çıkmış genelde bu ağrılar ne zaman başladı adet geçincemi yoksa ilişkiden 10 gün sonra falan mı?şimdiden teşekkürler

bence adet gecikmesinden 10 gün sonra :) yada lütfen öle olsun bende bebiş isteyenlerdenim göğüslerimde sızı var ama ilk hamileliğime göre çok az kasık ağrım yine az

RABBİM İSTEYEN HERKESİN KUCAĞINI DOLDURSUN İNŞALLLLLLAAAAAAHHHHHHHHHH

Ama bugun yaptıgım testte negatıf cıktı canım gercı 1 saatlik idarımdı yanı tuvaletımı yaptım o ara test aldım 1 saat sonrakı ıdrarım o yanılttı mı acaba dıyorum

Arkadaşlar Merhaba,

Yumurtlama dönemimde eşimle 2 kez birlikte olduk ve yumurtlama dönemimde başlayan ve hala devam eden karnımda bir şişiklik ve gaz sorunum var bazen sancılarım artıyor adet günüme dokuz gün var göğüslerim şişti fakat ağrı yok bir de merdiven çıktığımda yada biraz yürüdüğümde karnım ağrıyor sizce hamile olma olasılığım nedir?

teşekkürler.

Bende eşimle adet bitiminde korunmadık üzerinden 15 gün gecti ben dayanamadım test yaptım negatif çıktı atmadım ertesi gün baktım 2.cizgi silik çıkmış dayanamadım eczaneye sordum 5 dk dan sonra gecersizdir dedi bir test daha aldım oda aynı sekilde oldu kafam karıştı olabilir mi acaba

Bende eşimle adet bitiminde korunmadık üzerinden 15 gün gecti ben dayanamadım test yaptım negatif çıktı atmadım ertesi gün baktım 2.cizgi silik çıkmış dayanamadım eczaneye sordum 5 dk dan sonra gecersizdir dedi bir test daha aldım oda aynı sekilde oldu kafam karıştı olabilir mi acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…