- 19 Ekim 2009
- 2.404
- 1.127
- 333
- 40
- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #2.001
günaydın clarita sadece ben varım canım
iyiyim canım sen nasılsın biraz daha toparlamışsındır kendini
günaydınnn kıslarrr
iyi olmaya çalışıyorum canım dün ilk reglim geldi çok kötü ağrılı oldu sanki yeniden o operasyonu yaşadım rabbim kimseye yaşatmasın daha öncede kürtaj oldum ama bu başka bayıltmadan yaptıkları için çok zordu herkes normal doğum gibi diyo ama değil doğum yapmak daha kolay sonucundada mutluluk var inşallah en kısa zamanda atlatırım şimdide rahim filmine kafayı takıyorum bakalım hayırlısı
kızlar ancak şimdi girebildim çünkü eşim ortağı ile ayrıldı.Şimdi eşimle birlikte yeni şirket kuruyoruz birlikte çalışacağız artık :))
Bugün gittim rahim filmi çektirdim... :Gayet iyi geçti.. Hiç acı olmuyor diyemem... İlacı verdiklerinde acı oluyor ama dayanılmayacak bişey değil... Güçlü bir adet sancısı gibi... Zaten çok kısa sürüyor... Ben daha devam edecek dayanmalıyım biraz daha diye kendimi içten içe teskin ederken doktor "bitti" diyiverdi :)) Ve ayağa kalktığımda hiç bir ağrım sızım yoktu... Gün içinde az az kanama oluyor fakat zaten bu normal...
Rahim filminden korkup çektirmeyi erteleyen arkadaşlar hiç korkmaya gerek yok... Boşuna ertelemeyin.Gayet kolay... Yeterki kendinizi "canım çok yanacak" diye şartlamayın.
Yarın sabah 9 da tekrar çağırdılar birkez daha film çekilecek, O da ilacın rahim içinde dağılımına bakmak amaçlıymış.
Bu arada kızlar ben bir süre hiç giremeyebilrim foruma... Birde bugün hastanedeyken kötü bir haber aldık. Azerbaycanda meydana gelen kazada Eşimin kuzeninin kocası ve 5 yaşındaki oğlu hayatlarını kaybettiler.Kendi ve 11 yaşındaki oğlu da yaralı... Önümüzdeki günlerde cenazemiz olacak.
günaydın kızlar
kimse yok galiba
gayeciğim canım rahim filminden güzel sonuçlar alırsın inş. canım. Yeni işyeriniz hayırlı uğurlu olsun canımm
canım kaybettikleriniz için Allah rahmet eylesin, kalanlarına sabır versin.
yaralılarda tez zamanda sağlığına kavuşur inş. canım
günaydın clarita halev lapaci nasılsınız?
canım başınız sagolsun hayat zor işteBu arada kızlar ben bir süre hiç giremeyebilrim foruma... Birde bugün hastanedeyken kötü bir haber aldık. Azerbaycanda meydana gelen kazada Eşimin kuzeninin kocası ve 5 yaşındaki oğlu hayatlarını kaybettiler.Kendi ve 11 yaşındaki oğlu da yaralı... Önümüzdeki günlerde cenazemiz olacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?