Hamileler,adaylar elele..kk göklere:)))

iyiyim canım sen nasılsın biraz daha toparlamışsındır kendini

iyiyim canım sen nasılsın biraz daha toparlamışsındır kendini

iyi olmaya çalışıyorum canım dün ilk reglim geldi çok kötü ağrılı oldu sanki yeniden o operasyonu yaşadım rabbim kimseye yaşatmasın daha öncede kürtaj oldum ama bu başka bayıltmadan yaptıkları için çok zordu herkes normal doğum gibi diyo ama değil doğum yapmak daha kolay sonucundada mutluluk var inşallah en kısa zamanda atlatırım şimdide rahim filmine kafayı takıyorum bakalım hayırlısı

geçmiş olsun canım Allah daha büyük acılar yaşatmasın rahim filmine de kafayı takma Gaye yeni çektirmiş iyi de geçmiş korktuğu gibi değilmiş

gayeciğim canım rahim filminden güzel sonuçlar alırsın inş. canım. Yeni işyeriniz hayırlı uğurlu olsun canımm

canım kaybettikleriniz için Allah rahmet eylesin, kalanlarına sabır versin.
yaralılarda tez zamanda sağlığına kavuşur inş. canım

günaydın kızlar
kimse yok galiba

günaydın clarita halev lapaci nasılsınız?

günaydın canım

günaydın Ayselcim hoşgeldin biz iyiyiz dün akşam maydonoz+süt buharı yaptım, adaçayıda içiyorum acaba adaçayını 1 hafta içsem sorun olurmu

o zaman ben bir hafta içeyim sonra bırakırım şu maydonoz süt buharını da üşenmezsem 2 gün daha yapıp bırakayım sonrası Allahtan artık beklicez

canım başınız sagolsun hayat zor işte
umarım digerleri saglıgına bian önce kavuşur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…