Hamileler,adaylar elele..kk göklere:)))

ya bakın anlatıyım haksızmıyım siz söyleyin
dün tam 14. günümdü hemde yumurtalıklarımda agrı vardı ilk defa bu sefer uzayan akıntım var
ama beyfendi arkasını dönüp yattı
ben sanki ona çok meraklıymışım gibi bide tavır yapıyo bana yorgunum işte diye
tamam da bu ay biz hiç dogru düzgün çalışmadıkki toplasan 3 kere olmamıştır
ama karar verdim bende onunla beraber olmuycam bu ay elini bile süremiycek bana
hem beni korunmayalım bu ay diye ikna etti hemde yaptıgına bak

kvrck ım oluyor böyle durumlar benim eşimde aynısını yapmıştı bana
tam gününde uyuyakalmıştı o zamandan hamile kalana kadar gün hesabı yapmadım
sıkma canını sen tatlım

kvrck ım oluyor böyle durumlar benim eşimde aynısını yapmıştı bana
tam gününde uyuyakalmıştı o zamandan hamile kalana kadar gün hesabı yapmadım
sıkma canını sen tatlım
demek buna vesileymiş bende yapmıycam bundan sonra oh ne güzel bebek istiyorum diyo bitiyo ugraşan hırpalanan biz bende salverdim gitti

boşver kıvırcığım bencede sende çek kendini nede olsa dönecektir kendi hep kadınlardan gitmeside güzel değil

nasılsın halevcim süt maydonoz yapmışsın dün akıntın oldumu ya da kasık agrın

bu arada maydonoz süt buharını yaptım kıvırcık 30 dk durdum :kedi:

kasık ağrım olmadı canım akıntım oldumu olmadımı aslında pek farketmedim ama sanki bişeyler geldi gibi bide sıcakta ter döküyon ya o yüzden pek anlaşılamıyor ki canım ya bakalım 2 gün daha yapayım diyorum üşenmezsem bide buhardan kalkar kalkmaz ilişkiye giremedik hemen eşim duştaydı çünkü bi 10-15 dk sonra ilişki yaşadık herhalde yinede etki eder hayırlısı artıkın tatlım

gunaydın kızlar nasılsınız bakalım ..
dun gıremedım ama hersey okudum :)

aysel dgum gunun kutlu olsun canım senı tebrık etmek ıstedım Allah hayırlı uzun saglıklı guzel omur nasıb etsın

kıvırcıkm aynısını bende yaadım ve yasıyoruz bır cogumz emınım ayda 4 kere ıle cocuk beklentısıne gırmek ne derece dogru bılmıyorum tabık nasıbte varsa olur ama once elınden gelenı yapp sonra nasıb demek lazım ...
sende bırak bosver bende ole yapmıstım ...

günaydın lorkecimmm
aaa bugün ayselin dogum günümü
dogum günün kutlu olsun ayselimmmm a.s.

ay 30 dakika çok durmuşsun ya ben 2 dakika zor durdum maydonozun kokusu öldürcekti beni
çok olmasın belki zararı olur ya
hem yine iyisiniz siz 15 dakika sonra beraber olmuşsunuz biz ben bunu yaptıktan 1 gün sonra beraber olduk

AYSELLLL...DOĞUM GÜNÜNMÜ SENıN KUZUMMMM...ıYıKı DOĞDUN AYSELLLL ıYıKı DOĞDUN AYSELLLLLolumunekankayizsmile ıYıKı DOĞDUN ıYıKı DOĞDUN MUTLU YILLAAARRRR SANAAAAAAA

olacağı varsa oluyo valla tabi çalışmamaktan bahsetmiyorumda doğcak bebeğin kaderi bu canını sıkma kıvırcığım
lorkeem nerdeydin sen geldimi annenler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…