- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #1.961
degişecek diye degil lapacım öyle duruyorum duruyorum patlama noktasına gelince size patlıyorum işte hoşgörün burda yaşamak zorundayım
hayır o bişi diil de bide eşim başladı haklı adam hasta yok ameliyat yapamıyorum köreldim bunaldım deyip duruyor o da tuhaflaştı
dün akşam acile gittim.drum nöbetçiyid.haftasonu çok yürüdüm diye çok kızdı.kendini çok yormuşsun ondan kasıklarındaki ağrı dedi.wc-yemek ,dışında ayakta durmak yok dedi(( en az 10 gün böyle.ama çalışmak zorundayım.o yüzden ofise geldim mümkün oldukçe kalkmıyorum yerimden.Çok şükür ultrasonumuz iyi çıktı.idrar tahlili verdim o da iyiyidi.bir de nts mi nst mi ne öyle bir aletle doğum sancısı ya da kasılma var mı diye baktılar o da temiz çıktı çok şükür.
sebinim..hoşgeldin canım.. nasılsınnn? prenses nasıll??
hayir sebin arkadas gecen sene haziranin birinde dusuk yaptim cok kotu bir duygu allah hic kimseye yasatmasin dun kontrolum vardi doktorum keseyi goruyorum ama kese icinde emriyoyu goremyiorum diyince moralim bozuldu yarin yine doktoruma gidicem umarim bu defa bebbisimi gorurum dua edin bana arkadaslar
karından mı baktılar? ben ilk 5 haftalıkken gitmiştim dr.a. dr aslında 5-6 haftalıkken en güzeli vajinal ultrason demişti.kan tahlili yaptırarak takip edelim falan demedi mi?zaman Dilerim her şey yolunda gider :Saruboceq:hayir sebin arkadas gecen sene haziranin birinde dusuk yaptim cok kotu bir duygu allah hic kimseye yasatmasin dun kontrolum vardi doktorum keseyi goruyorum ama kese icinde emriyoyu goremyiorum diyince moralim bozuldu yarin yine doktoruma gidicem umarim bu defa bebbisimi gorurum dua edin bana arkadaslar
iyi çok şükür teyzesi.bugün daha çok hissediyorum hareketlerini pıt pıt a.s senin prens nasıl?hareketlerini hissediyor musun?
SEBİN iyi olmana sevindim canımm:1hug:
medanur hoşgeldina.s.
ooyy ooyy..yerim onu benn.. minicik ellerini ayaklarınııı öperiimmmm.....
ben daha bişi hissetmiyorum... tembel bizim oğlan =) keyfi gelince hareket edicek =))))
daha ankaradan geleli 16 gün oldu sebinimamanıııın kvck'ım yine daralmış anlaşılan.yok mu yakında bir ankara seyahatin?bak sen gelmedin diye buluşmuyoruz:1hug:
haklısın canım daha beter olanlar v ar ama onları düşünemiyosun işte hep senden iyileri düşünüyosun orda kaybediyoruz zatenhoşgörün de ne demek kıvırcık yaaa.... biz seni her zaman dinleriz... işte sen üzülünce bende üzülüyorum.. yardım da edemiyoruz =(
eşin de haklı... onun için de zor bir durum...
1,5 sene kalmış... artık bir şekilde geçicek o zaman... benim arkadaşım mısıra gitti eşnin iş durumu için... çok kirli pis bir yer.. kapalı giyinmek zorundasın.. ne dillerini ne yediklerini içtiklerini anlıyorsun... berbatmış durum.. hemde 3 sene zorunlu kalıcaklar... senden beter durumda olnlarda var.... onları düşün üzme kendini canım yaaa
canım geçmiş olsun dikkat et kendine minişler yoruyor sizidün akşam acile gittim.drum nöbetçiyid.haftasonu çok yürüdüm diye çok kızdı.kendini çok yormuşsun ondan kasıklarındaki ağrı dedi.wc-yemek ,dışında ayakta durmak yok dedi(( en az 10 gün böyle.ama çalışmak zorundayım.o yüzden ofise geldim mümkün oldukçe kalkmıyorum yerimden.Çok şükür ultrasonumuz iyi çıktı.idrar tahlili verdim o da iyiyidi.bir de nts mi nst mi ne öyle bir aletle doğum sancısı ya da kasılma var mı diye baktılar o da temiz çıktı çok şükür.
ne ugraşı halevim ya ölüyorum görmüyorum yok oluyorum eriyorum ben ya
saatlerce susmak ne demek biliyomusunuz siz yok işte gelen yok giden yok annem artık eskisi gibi konuşmuyor benimle boguluyorummmmmmmm tükeniyorum
ben de ilk geçen hafta hissettim bugüne kadar da otururken falan pek hissetmiyordum bugün enerjisi fazla geldi herhalde :roflol:
daha ankaradan geleli 16 gün oldu sebinim
haklısın canım daha beter olanlar v ar ama onları düşünemiyosun işte hep senden iyileri düşünüyosun orda kaybediyoruz zaten
canım geçmiş olsun dikkat et kendine minişler yoruyor sizi
sadece bir kez mi hissetin peki? nasıldı anlatsana.. çok merak ediyorum... bazen bir tuhaf hissettiğim oluyor acaba ben mi anlamıyorum diyorum...
evet sebin arkadas karindan ve vajinaldan bakti ama goremedim dedi kan tahlili falanda soylemdi gerci pazartesi aksam acil hastaneye gitmistim yarin kendi doktoruma gidicem insallah iyi seyler duyarim doktorumdan sen kac aylik hamilesin canim nasil gidiyor hamileligin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?