Hamileler,adaylar elele..kk göklere:)))

amanıııın kvck'ım yine daralmış anlaşılan.yok mu yakında bir ankara seyahatin?bak sen gelmedin diye buluşmuyoruz:1hug:

canım yaa..geçmiş olsun... yorma kendini hiç.... iyi bak minişee....
neyseki sonuçların çok güzel çıkmış.. yeterki o sağlıklı olsun..sayılı gün geçer sağlıkla doğar inş.

dur bakalım medanur... hiç belli olmaz o iş.... geç döllenmedir belki... hiç sıkma canını...
bak ben adet olamadım.... dr a gittim 45. günümde.. ultrasonla baktı ve adet söktürücü ilaç verdi... 55. gün tekrar gittim ilaçlar btince... yine ultrasonla baktı beklicez dedi.. 60. gün başka bir dr a gittim hamileymişim... 60. günde hamile olduğunu öğrenen biriyim ben... geç olsun güç olmasın.... inş miniş seninledir.. içini ferah tut.. üzülmeki miniş de üzülmesin.... sımsıkı tutunsun sana

karından mı baktılar? ben ilk 5 haftalıkken gitmiştim dr.a. dr aslında 5-6 haftalıkken en güzeli vajinal ultrason demişti.kan tahlili yaptırarak takip edelim falan demedi mi?zaman Dilerim her şey yolunda gider :Saruboceq:

iyi çok şükür teyzesi.bugün daha çok hissediyorum hareketlerini pıt pıt a.s senin prens nasıl?hareketlerini hissediyor musun?

ooyy ooyy..yerim onu benn.. minicik ellerini ayaklarınııı öperiimmmm.....
ben daha bişi hissetmiyorum... tembel bizim oğlan =) keyfi gelince hareket edicek =))))

SEBİN iyi olmana sevindim canımm:1hug:
medanur hoşgeldina.s.

saol balım.tam demiştim ohh be artık dilediğimce gezer dolaşırım diye ama bana yine yatak göründü.en güzel günlerimi yatakta geçiriyorum ama yeter ki bebeğimin sağlığı yerinde olsun.eee yakında müjdeli haber verebilecek arkadaşlar var mı?

ooyy ooyy..yerim onu benn.. minicik ellerini ayaklarınııı öperiimmmm.....
ben daha bişi hissetmiyorum... tembel bizim oğlan =) keyfi gelince hareket edicek =))))

ben de ilk geçen hafta hissettim bugüne kadar da otururken falan pek hissetmiyordum bugün enerjisi fazla geldi herhalde :roflol:

amanıııın kvck'ım yine daralmış anlaşılan.yok mu yakında bir ankara seyahatin?bak sen gelmedin diye buluşmuyoruz:1hug:
daha ankaradan geleli 16 gün oldu sebinim
haklısın canım daha beter olanlar v ar ama onları düşünemiyosun işte hep senden iyileri düşünüyosun orda kaybediyoruz zaten

canım geçmiş olsun dikkat et kendine minişler yoruyor sizi

ne ugraşı halevim ya ölüyorum görmüyorum yok oluyorum eriyorum ben ya
saatlerce susmak ne demek biliyomusunuz siz yok işte gelen yok giden yok annem artık eskisi gibi konuşmuyor benimle boguluyorummmmmmmm tükeniyorum

kıss keşke burda olsaydın şimdi izin alır gelirdim senin yanına :sinifsinif: :sinifsinif:

ben de ilk geçen hafta hissettim bugüne kadar da otururken falan pek hissetmiyordum bugün enerjisi fazla geldi herhalde :roflol:

sadece bir kez mi hissetin peki? nasıldı anlatsana.. çok merak ediyorum... bazen bir tuhaf hissettiğim oluyor acaba ben mi anlamıyorum diyorum...

evet sebin arkadas karindan ve vajinaldan bakti ama goremedim dedi kan tahlili falanda soylemdi gerci pazartesi aksam acil hastaneye gitmistim yarin kendi doktoruma gidicem insallah iyi seyler duyarim doktorumdan sen kac aylik hamilesin canim nasil gidiyor hamileligin

desene kaçırmışım seni.Gaye falan buluşsak diyorum ama bir türlü olmadı

sadece bir kez mi hissetin peki? nasıldı anlatsana.. çok merak ediyorum... bazen bir tuhaf hissettiğim oluyor acaba ben mi anlamıyorum diyorum...

sol tarafıma yattım tv izliyordum.birden sağ kasığımda pıt diye damar atmış gibi oldu.önce anlamadım sonra ne oldu diye düşünürken dank etti kafama.:roflol: sonrakileri hep yatar vaziyette hissttim dinlenirken.böyle pır diye bir şey oluyordu.dün de böyle göz seyirmesi gibi oldu ama gün içerisinde işlerle uğraşırken pek hissedemiyorum.bugün ama otururken 3 kere hisettim.bazen pıt pıt yapıyor bazen göz seyirir gibi.bazen kasıklarımda ama son ikisi göbeğimin üst kısmında oldu.bazen de içimde kalebek uçuyor gibi oluyor.Darısı tez zamanda hepinize inş.Rabbim bekleyen arkadaşlarımızında haberlerini duyursun inş.:Saruboceq:

canı acilde anlayamıyorlar bazen.en doğrusunu senin kendi drun bilir.İnanıyorum ki yarın bize güzel haberler veredeksin.aklına kötü şeyler getirme. 5 aylık olduk.21. haftanın içindeyiz.iki gece kasığımda sancı ile uynadım korktum ama dün drum yorgunluktan dedi.ilk üç ay zaten mümkün olduğunca yatarak geçirdim.şimdi bir 10 gün daha en azından yatmamı istedi.yürüyüş yasak.ama olsun buna da şükür.

medanurcum inşallah bu sefer sağlıkla gider herşey Allah kötü birşey yaşatmaz bi daha inşallah

arkadaslar bu benim ilk hamileligim degil allahima sukrolsun iki kizim var bu ucuncu olucak insallah yani ben deneyimli bir anneyim sebincim elinden geldigi kadar dinlenmeye bak senin icin bebisin herseyden onemli olmali bolca dinlen canim birsey olmaz allahin izniyle insallah bende yarin size iyi haberler veririm

saol halevcim insallah oyle olur ben burda yeni oldugum icin sizin sorunlariniz ne kim hamile kim degil bilemyiorum o yuzden size yardimci olamyiorum kusura bakmayin sakin olurmu sizi tanidikca yazdiklarinizi okudukca anliycam insallah sorunlarinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…