Hamileler,adaylar elele..kk göklere:)))

günaydın canım hoşgeldin

yok canım normalde 45 dk duruluyor bildiğim kadarıyla bide hiç yakmadı sıcağı

siz şimdi maydonusu kaynatıp üzerine mi oturuyosunuz kızlarr

günaydın canım hoşgeldin

yok canım normalde 45 dk duruluyor bildiğim kadarıyla bide hiç yakmadı sıcağı
valla ben ılıkken yaptım hemde çok ılıktı ona ragmen 2 dakikada mahvetti beni fena yaktı

siz şimdi maydonusu kaynatıp üzerine mi oturuyosunuz kızlarr
ewettt ama ben 1 kere 2 dakikalığına yaptım hani rüyamda görmüştüm ya aklımda kalmasın dedim ama işe yarar şekilde yapmadım hem ertesi gün beraber olduk hemen diil

yav kıvırcığım yapılma sahnesi gözümün önüne geldi şimdi :roflol: :roflol: eşin görmemesi lazım bu manzarayı valla

yok bitterim üzerine çömeliyorsun belinede çarşaf bağlıyorsun bi yerden hava almasın diye napim bi şansımı deniyeyim dedim bende dra gitmeden kendimi bi temizleyim dedim içim pisse kaydirigubbakcemile3

yok bitterim üzerine çömeliyorsun belinede çarşaf bağlıyorsun bi yerden hava almasın diye napim bi şansımı deniyeyim dedim bende dra gitmeden kendimi bi temizleyim dedim içim pisse kaydirigubbakcemile3

bak ben çarşaf falanda yapmadım demek boşa gitti o kadar kokuyu çekmem

slm kızlar..Ayselciğimin doğumgünüymüş :)) Aysel canım benim nice nice sağlıklı huzurlu bebişiminle güzel geçen yıllara..Ben arada okuyup kaçıyorum kaç gündür böbrek ağrısı çekiyorum geçen akşam acile gittim mecburen kum döküyormuşum ığne yaptılar ama ilaçlarımı içemiyorum ( bi zararı olur diye

Canım benim teşekkür ederim sağol hepimiz güzel bir hayat geçiririz inş.

teşekkürler tatlımmm umarım hepimiz istediğimiz hayatı yaşarız

AYSELLLL...DOĞUM GÜNÜNMÜ SENİN KUZUMMMM...İYİKİ DOĞDUN AYSELLLL İYİKİ DOĞDUN AYSELLLLLolumunekankayizsmile İYİKİ DOĞDUN İYİKİ DOĞDUN MUTLU YILLAAARRRR SANAAAAAAA

sağol canım benim tüm güzellikler bizimle olsun
aysel 31 oldun kızımm kutlasakmi saklasak mı acep

kutlayalımmmm daha genciz şekerimmkaydirigubbakcemile2
Ayselim doğum günün kutlu olsun canım hihoyyyt

teşekkür ederimmm tatlımmm
hihoyyythihoyyythihoyyyt

geçmiş olsun tatlım keşke söyleseydin ona göre ilaç verirlerdi
çünkü çok agrı oluyor

ne diyim sana kıvırcığım beline bişey bağlasaydın kokusunu duymazdın en azından tatlım neyse bi daha yapmaya karar verirsen öle yaparsın boşver

hoşgeldin canım dikkat et kendine çok geçmiş olsun

sen maydanozdan tiksiniyodun bide dimi sen bu işi bidaha yap tatlım bak çarşaf falan doluyomuşun beline bende mi denesem acaba ya kıvırcık sen aşılama falan yaptırmayı düşünmüyomusun :uhm:

teşekkür ederim canım
sana da geçmiş olsun tatlımmm ilaçlar zararlı olsa dr vermezdi bende kullanıyorum idrar yolu enfeksiyonu için. gebelikte kullanılabilecek ilaçları veriyorlar

aysel canım doğum günü kutlu olsun canım nice sağlıklı mutlu senelere
kvrck+, barays+, bitte+, halev+, edut+
nasılsınız
dün bizim fabrikada yangın çıktı giremedik nete
can kaybı yok ama sanırım fabrika 3-4 ayda ancak toparlar kendini
gece çıkmış neysen çıktığı belli değil

yapmam ki bi daha ıyyyyyyyy bi daha dokunamam ona
sen maydanozdan tiksiniyodun bide dimi sen bu işi bidaha yap tatlım bak çarşaf falan doluyomuşun beline bende mi denesem acaba ya kıvırcık sen aşılama falan yaptırmayı düşünmüyomusun :uhm:
ewet canım ya belki ordan gelir mucizem dedim ama dayanamadım yapmaya zaten ona ragmen bile o kadar çok agrım oldu ki sabaha kadar kasık agrısı çektim
o mu sebep oldu bilmem ama bu ay yumoş günümde uzayan akıntım vardı normalde hiç olmazdı gerçi ondada eşim döndü arkasını uyudu ama
ya bizim 9. ay biticek işte doktora gitmeyi düşünüyoruma ama bilemiyorumda ben daha çok tüp tıkanıklığından korkuyorum burdada baya kötü oluyomuş narkoz falan veriyolarmış hastalara o yüzden gitmek istemiyorum
yani bende ne yapacagımı bilmiyorum

kızlarrr...naber...dün kuaföre gittim, saçımı uçlarında kestirdim, fön çektirdim, manikür, kaş bıyık.... süper oldum:))))))) akşamada eşyaları hazırlayıp doğru peribacalarına.....hemde gerçeğinekaydirigubbakcemile3.....iğrencim dedmi:)))))))))))

hoşgeldin canım neyse ki can kaybı yokmuş

geçmişler olsun bacım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…