- 14 Ocak 2010
- 6.697
- 2
- 156
- 43
- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #2.041
gunaydın kızlar nasılsınız bakalım ..
dun gıremedım ama hersey okudum :)
aysel dgum gunun kutlu olsun canım senı tebrık etmek ıstedım Allah hayırlı uzun saglıklı guzel omur nasıb etsın
kıvırcıkm aynısını bende yaadım ve yasıyoruz bır cogumz emınım ayda 4 kere ıle cocuk beklentısıne gırmek ne derece dogru bılmıyorum tabık nasıbte varsa olur ama once elınden gelenı yapp sonra nasıb demek lazım ...
sende bırak bosver bende ole yapmıstım ...
günaydın lorkecimmm
aaa bugün ayselin dogum günümü
dogum günün kutlu olsun ayselimmmm a.s.
ay 30 dakika çok durmuşsun ya ben 2 dakika zor durdum maydonozun kokusu öldürcekti beni
çok olmasın belki zararı olur ya
hem yine iyisiniz siz 15 dakika sonra beraber olmuşsunuz biz ben bunu yaptıktan 1 gün sonra beraber olduk
günaydın lorkecimmm
ay 30 dakika çok durmuşsun ya ben 2 dakika zor durdum maydonozun kokusu öldürcekti beni
hem yine iyisiniz siz 15 dakika sonra beraber olmuşsunuz biz ben bunu yaptıktan 1 gün sonra beraber olduk
kaydirigubbakcemile3aysel 31 oldun kızımm kutlasakmi saklasak mı acep
valla ben ılıkken yaptım hemde çok ılıktı ona ragmen 2 dakikada mahvetti beni fena yaktıgünaydın canım hoşgeldin
yok canım normalde 45 dk duruluyor bildiğim kadarıyla bide hiç yakmadı sıcağı
ewettt ama ben 1 kere 2 dakikalığına yaptım hani rüyamda görmüştüm ya aklımda kalmasın dedim ama işe yarar şekilde yapmadım hem ertesi gün beraber olduk hemen diilsiz şimdi maydonusu kaynatıp üzerine mi oturuyosunuz kızlarr
valla ben ılıkken yaptım hemde çok ılıktı ona ragmen 2 dakikada mahvetti beni fena yaktı
ewettt ama ben 1 kere 2 dakikalığına yaptım hani rüyamda görmüştüm ya aklımda kalmasın dedim ama işe yarar şekilde yapmadım hem ertesi gün beraber olduk hemen diil
yaptıgımdan bile haberi yok ki görsünyav kıvırcığım yapılma sahnesi gözümün önüne geldi şimdi :roflol: :roflol: eşin görmemesi lazım bu manzarayı valla
yok bitterim üzerine çömeliyorsun belinede çarşaf bağlıyorsun bi yerden hava almasın diye napim bi şansımı deniyeyim dedim bende dra gitmeden kendimi bi temizleyim dedim içim pisse kaydirigubbakcemile3
gunaydın kızlar nasılsınız bakalım ..
dun gıremedım ama hersey okudum :)
aysel dgum gunun kutlu olsun canım senı tebrık etmek ıstedım Allah hayırlı uzun saglıklı guzel omur nasıb etsın
kıvırcıkm aynısını bende yaadım ve yasıyoruz bır cogumz emınım ayda 4 kere ıle cocuk beklentısıne gırmek ne derece dogru bılmıyorum tabık nasıbte varsa olur ama once elınden gelenı yapp sonra nasıb demek lazım ...
sende bırak bosver bende ole yapmıstım ...
günaydın lorkecimmm
AYSELLLL...DOĞUM GÜNÜNMÜ SENİN KUZUMMMM...İYİKİ DOĞDUN AYSELLLL İYİKİ DOĞDUN AYSELLLLLolumunekankayizsmile İYİKİ DOĞDUN İYİKİ DOĞDUN MUTLU YILLAAARRRR SANAAAAAAA
aysel 31 oldun kızımm kutlasakmi saklasak mı acep
Ayselim doğum günün kutlu olsun canım hihoyyyt
slm kızlar..Ayselciğimin doğumgünüymüş :)) Aysel canım benim nice nice sağlıklı huzurlu bebişiminle güzel geçen yıllara..Ben arada okuyup kaçıyorum kaç gündür böbrek ağrısı çekiyorum geçen akşam acile gittim mecburen kum döküyormuşum İğne yaptılar ama ilaçlarımı içemiyorum( bi zararı olur diye
bak ben çarşaf falanda yapmadım demek boşa gitti o kadar kokuyu çekmem
slm kızlar..Ayselciğimin doğumgünüymüş :)) Aysel canım benim nice nice sağlıklı huzurlu bebişiminle güzel geçen yıllara..Ben arada okuyup kaçıyorum kaç gündür böbrek ağrısı çekiyorum geçen akşam acile gittim mecburen kum döküyormuşum İğne yaptılar ama ilaçlarımı içemiyorum( bi zararı olur diye
bak ben çarşaf falanda yapmadım demek boşa gitti o kadar kokuyu çekmem
ne diyim sana kıvırcığım beline bişey bağlasaydın kokusunu duymazdın en azından tatlım neyse bi daha yapmaya karar verirsen öle yaparsın boşver
hoşgeldin canım dikkat et kendine çok geçmiş olsun
ewet canım ya belki ordan gelir mucizem dedim ama dayanamadım yapmaya zaten ona ragmen bile o kadar çok agrım oldu ki sabaha kadar kasık agrısı çektimsen maydanozdan tiksiniyodun bide dimi sen bu işi bidaha yap tatlım bak çarşaf falan doluyomuşun beline bende mi denesem acaba ya kıvırcık sen aşılama falan yaptırmayı düşünmüyomusun :uhm:
aysel canım doğum günü kutlu olsun canım nice sağlıklı mutlu senelere
kvrck+, barays+, bitte+, halev+, edut+
nasılsınız
dün bizim fabrikada yangın çıktı giremedik nete
can kaybı yok ama sanırım fabrika 3-4 ayda ancak toparlar kendini
gece çıkmış neysen çıktığı belli değil
aysel canım doğum günü kutlu olsun canım nice sağlıklı mutlu senelere
kvrck+, barays+, bitte+, halev+, edut+
nasılsınız
dün bizim fabrikada yangın çıktı giremedik nete
can kaybı yok ama sanırım fabrika 3-4 ayda ancak toparlar kendini
gece çıkmış neysen çıktığı belli değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?