Hamileler,adaylar elele..kk göklere:)))

geçmiş olsun canım

sağol canım benimmm
işyerin içinde geçmiş olsun
iyi ki gündüz olmamış
umarım fazla hasar yoktur

en iyisini yapmışsın canım iyi de gelmiştir sana tabiki çık gez dolaş napıcan kafan daha güzel olur en azından

süpersin walla tatlım çok iyi yapmışsın
tatile de gidiyorsun süper walla yaaaa
bende gelmek istiyorummm

olacağı varsa oluyo valla tabi çalışmamaktan bahsetmiyorumda doğcak bebeğin kaderi bu canını sıkma kıvırcığım
lorkeem nerdeydin sen geldimi annenler
canım esım yok ya salı baska bır arkadastadun gece de baska bırınde kaldım
gecen hafta bayılınca esım korkuyo hala yalnız kalmamı ıstemedı annemler de bu aksam gelyor ınsallah eve gıdıp yemekyapacagım sımdı onlara zemuszemus

ooohh canım super olmus ...
gez dolas bakalım
bende annemlerle gezıcem tum hsonu

kızlar bu aradabenım fazla yumurtm gelıstı ya sanırım o yuzden ıkı gundur kasıklarım patlayacak gıbı sancı cekıyorum sanırım adetım de cok sancıl gececk ne yapsam rahatlatır fıkrınız varmı resmen kıvranom -tatlicadiarzu-

gunaydın kızlar dun adet oldum cok kötuyum aksamdan berıdır aglıyorum ıkı aydır yapmadıgım sey kalmadı bu aydan umutluydum ama gene olmadı artık umudum kalmadı olmayacak bılıyorum bosuna ugrasıyorum ıkı gun once ablamın hamıle oldugunu ogrendım bedne kalırsam ne guzel olur dıye hayaalller kurdum arkadas olurlar dedım ama gene olmadı gene olmadı olmayacakta dayanamıyorum artık sımdı gene sancım baslayacak yerlerde kıvranıcam ve bu ölene kadar boyle devam edecek adet olmasaydım pzts test yapıp ılk sızle paylasacaktım buraya bende hamıleyım yazabılmeyı ne cok ıstıyodum 15 gun sonra memlekete gıtcem oraya gıttıgımde herkese hamıleyım dıyecekktım nıye allahım nıye nıye nıye nıyeeeeeeeeeeeeeeeee

isyan etme
leylemcim burdan kimler geldi geçti biliyomusun ama 2. ayda herkes buraya aynı şeyleri yazdı arkadaşlarda iyi bilir
ilerde sende alışacaksın tabi rabbim alıştırmasın biz nelere denk gelsin istedik dogumgünümde evlilik yıldönümümde sevgililer gününde hamiş haberi alalım dedik olmadı olmadı olmadı tam 8 kere kırmızıları gördüm ve tam 8 kere hüngür hüngür agladım ne dogum günleri ne özel günler geçti
ama hala bekliyoruz
bir süre sonra isyan sözlerinin yerini kabullenme alıyor kısmet

isyan etmıyorum ama nıye bukadar zor dıyorum sadece hersey ıcın bukadar beklemek zorundamıyım kıvırcık hayatta herseyım gec oldu budamı gec olacak bılmıyorum belkıde hıc olmayacak

isyan etmıyorum ama nıye bukadar zor dıyorum sadece hersey ıcın bukadar beklemek zorundamıyım kıvırcık hayatta herseyım gec oldu budamı gec olacak bılmıyorum belkıde hıc olmayacak
ewet belkide hiç olmuycak belkide sen böyle sınanıcaksın herşey olucak bu dünyada herşey biz insanlar için
siz 2 aydır mı korunmuyosunuz daha önce hap kullanmışmıydın

leylemcim sıkma o güzel canını zamanı gelince zaten istemesekde güzel Allahım hepimize o güzel duyguyu yaşatacaktır o yüzden ne kendini fazla kptır nede sonu hüsran olunca isyankarları oyna kendine yaparsın boşver tatlım bir dahaki aya inşallah deyip geçiştir sonuçta hepimiz yaşıyoruz hüsranları ama çok şükür yinede umutlarımızı tüketmiyoruz inancımız sonsuz

üzülmemek eldemı HALEV berbat bı haldeyım su an sagolun tesellılerınız ıcın gıdıp yatıcam bıraz sancım var benım adetlerım cok sancılı olur.. hepınızı opyorum allah hepımıze nasıp eder ınsallah

29 yasındayım BITTE hayır KIVIRCIK bı bucuk yıldır korunmuyoruz ne ıkı ayı canım

aaa leylem bende 29 yaşındayım ve nerdeyse birbuçuk yıldır bekliyoruz ameliyat geçirdik falan seninle aynı şeyleri yaşadığım için seni çok ii anlıyorum ve seninle aynı duyguları yaşıyorum adetin ilk günü sonra yerini umuda bırakıyorr zaten elden gelen bişi yok yaşıcaz bunları canım benim

eşinin sperm tahlili nasıl sen muayene oldun mu hiç

esım tahlıl yapmadı utanıyomus beyefendı ama ıkna ettım yazın gıttıgımızde yapacak burda yapılmıyomus kucuk bıyer burası banada ıltıhabn var baska bısey yok dedı yumurlamada oluyodu tahlıllerımde ıyı cıktı

evet canım bızımkıde nerdeyse bı bucuk yıl olcak sızde sorun neydı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…