- 4 Kasım 2009
- 7.754
- 1.551
- 173
- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #2.061
aysel canım doğum günü kutlu olsun canım nice sağlıklı mutlu senelere
kvrck+, barays+, bitte+, halev+, edut+
nasılsınız
dün bizim fabrikada yangın çıktı giremedik nete
can kaybı yok ama sanırım fabrika 3-4 ayda ancak toparlar kendini
gece çıkmış neysen çıktığı belli değil
aysel canım doğum günü kutlu olsun canım nice sağlıklı mutlu senelere
kvrck+, barays+, bitte+, halev+, edut+
nasılsınız
dün bizim fabrikada yangın çıktı giremedik nete
can kaybı yok ama sanırım fabrika 3-4 ayda ancak toparlar kendini
gece çıkmış neysen çıktığı belli değil
kızlarrr...naber...dün kuaföre gittim, saçımı uçlarında kestirdim, fön çektirdim, manikür, kaş bıyık.... süper oldum:))))))) akşamada eşyaları hazırlayıp doğru peribacalarına.....hemde gerçeğinekaydirigubbakcemile3.....iğrencim dedmi:)))))))))))
kızlarrr...naber...dün kuaföre gittim, saçımı uçlarında kestirdim, fön çektirdim, manikür, kaş bıyık.... süper oldum:))))))) akşamada eşyaları hazırlayıp doğru peribacalarına.....hemde gerçeğinekaydirigubbakcemile3.....iğrencim dedmi:)))))))))))
canım esım yok ya salı baska bır arkadastadun gece de baska bırınde kaldımolacağı varsa oluyo valla tabi çalışmamaktan bahsetmiyorumda doğcak bebeğin kaderi bu canını sıkma kıvırcığım
lorkeem nerdeydin sen geldimi annenler
gunaydın kızlar dun adet oldum cok kötuyum aksamdan berıdır aglıyorum ıkı aydır yapmadıgım sey kalmadı bu aydan umutluydum ama gene olmadı artık umudum kalmadı olmayacak bılıyorum bosuna ugrasıyorum ıkı gun once ablamın hamıle oldugunu ogrendım bedne kalırsam ne guzel olur dıye hayaalller kurdum arkadas olurlar dedım ama gene olmadı gene olmadı olmayacakta dayanamıyorum artık sımdı gene sancım baslayacak yerlerde kıvranıcam ve bu ölene kadar boyle devam edecek adet olmasaydım pzts test yapıp ılk sızle paylasacaktım buraya bende hamıleyım yazabılmeyı ne cok ıstıyodum 15 gun sonra memlekete gıtcem oraya gıttıgımde herkese hamıleyım dıyecekktım nıye allahım nıye nıye nıye nıyeeeeeeeeeeeeeeeee
isyan etme
leylemcim burdan kimler geldi geçti biliyomusun ama 2. ayda herkes buraya aynı şeyleri yazdı arkadaşlarda iyi bilir
ilerde sende alışacaksın tabi rabbim alıştırmasın biz nelere denk gelsin istedik dogumgünümde evlilik yıldönümümde sevgililer gününde hamiş haberi alalım dedik olmadı olmadı olmadı tam 8 kere kırmızıları gördüm ve tam 8 kere hüngür hüngür agladım ne dogum günleri ne özel günler geçti
ama hala bekliyoruz
bir süre sonra isyan sözlerinin yerini kabullenme alıyor kısmet
ewet belkide hiç olmuycak belkide sen böyle sınanıcaksın herşey olucak bu dünyada herşey biz insanlar içinisyan etmıyorum ama nıye bukadar zor dıyorum sadece hersey ıcın bukadar beklemek zorundamıyım kıvırcık hayatta herseyım gec oldu budamı gec olacak bılmıyorum belkıde hıc olmayacak
isyan etmıyorum ama nıye bukadar zor dıyorum sadece hersey ıcın bukadar beklemek zorundamıyım kıvırcık hayatta herseyım gec oldu budamı gec olacak bılmıyorum belkıde hıc olmayacak
eşinin sperm tahlili nasıl sen muayene oldun mu hiç29 yasındayım BITTE hayır KIVIRCIK bı bucuk yıldır korunmuyoruz ne ıkı ayı canım
29 yasındayım BITTE hayır KIVIRCIK bı bucuk yıldır korunmuyoruz ne ıkı ayı canım
eşinin sperm tahlili nasıl sen muayene oldun mu hiç
aaa leylem bende 29 yaşındayım ve nerdeyse birbuçuk yıldır bekliyoruz ameliyat geçirdik falan seninle aynı şeyleri yaşadığım için seni çok ii anlıyorum ve seninle aynı duyguları yaşıyorum adetin ilk günü sonra yerini umuda bırakıyorr zaten elden gelen bişi yok yaşıcaz bunları canım benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?