Hamileler,adaylar elele..kk göklere:)))

hayatım iltihap zaten başlı başına bi sorun ki aman dikkat et ona benim arkadaşımın azıcık iltihap yüzünden 3 sene bebegi olmadı
yaza bişi kalmadı yaptırırsınız herşey yoluna girer

evet canım bızımkıde nerdeyse bı bucuk yıl olcak sızde sorun neydı

benim eşimde varikosel çıktı sperm değerlerini düşürmüş ve ameliyat oldu hiç vakit kaybetmeden eşin spermiyogram versin utanıyosa da evde versin götürsün eğer onda bişey varsa boşa beklmeyin canım

bittecim hakkaten siz ne yapıyosunuz aşılama falan yapcakmısınoz

olur tatlım benim eşim öyle yaptı 3 gün ilişkiye girmiyosun sonra onlar bi kap veriyolar evde ona yaptı ama 15dakika içinde götürmeli sonucu

sagolun kızlar bıraz kendıme geldım olmasa bızımkıde evde yapıp gotursun sımdı cıkmaam lazım bıraz uzanıcam halsızım adetım bıde gununden once geldı cmrts gelmesı gerekırken dun geldı bu arad ablamda hamıleymıs 3. çocugu 4 yıldır hap kullanıyodu bıraktıgı ay kaldı onun bı sorunu yok ne guzel

sen dinlen o zaman iyi gelir leylemcim herkes hayırlısını yaşar

sıkma canını git uzan hadi bi bismillah de
bende çıkıyorum kızlara azıcık işlerime bakıyım hoşçakalın

bittecim hakkaten siz ne yapıyosunuz aşılama falan yapcakmısınoz

canım biz ameliyattan önce aşılama yaptırdık olmadı ameliyattan sonra 3. ayı doldurduk yeni 6 ay geçene kadar beklicez değerlerin yükselmesini ondan sonra bakcaz artık :bbo:

nasılsınız kızlar herkes yemege gıttı sanırım...
ben eve geldım sımdı bakayım dedım ne var ne yok...
supreme sen burdasın sanırım canım nasıl gecıyo gunlerın sıkıntıların azalmıs sanırım

hoşgeldin canım çalışan arkadaşlar yemege gitti =) evet hamdolsun bulantılar kusmalar durdu. sen nasılsın sende ne var ne yok olumunekankayizsmile

hoşgeldin canım çalışan arkadaşlar yemege gitti =) evet hamdolsun bulantılar kusmalar durdu. sen nasılsın sende ne var ne yok olumunekankayizsmile

ıyı hadı bakalım guzel zamanlarına kavustun hamılelıgın ...
bende sancılıyım bıraz 2 gundur
dr 2 klomen verdı bu ay hıc kontrol yapmadan
sonra da muayene de yumurtalrım fazla uyarılmıs catlatma ıgnesı yapamam kendı kendıne catlamasını beklıcez dedı
sanırım 1 den fazla yumurtam coık gelısı ve sancı yapıo fazlasıyla

ne yapabılırım kı bıtkı cayı vs rahatlatacak bıseyler dusunuyom ama boshayallersmile

canım en kısa zamanda saglıkla gelsin bebişin inş ya. bögürtlen kökü yumoşların çatlamasına yardımcı oluyo diye okumustum bikaç yerde, benimde yumoşlar catlamıyodu patlamıyodu bitürlü kaç ay gecıyo adetsiz ohaoldumsmile sen bi araştır istersen bögürtleni?

canım bakayım bı o zaman yakında aktar da yok kı cıkıp alayım dıcem ama
bı arastırayım sunu sagolasın

Bende yemekten geldim
nasılsınız kızlar?

afıyet olsun aysel sen nasılsıun aksam partı var mı

canım bakayım bı o zaman yakında aktar da yok kı cıkıp alayım dıcem ama
bı arastırayım sunu sagolasın

afıyet olsun aysel sen nasılsıun aksam partı var mı

ben iyiyim havada güzel bugün
akşam parti sayılmasa da arkadaşlar gelir sanırım
yarın çalışmamak benim için en büyük parti oldukaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…