Hamileler,adaylar elele..kk göklere:)))

bitan gecmıs olsun nasıl oldun gectımı bobrek agrıların bıraz...
bolbol su ıc oldumu
yalnız dıyen de kendı ıcse ıyı olacak ama bende kum doktum bı ara bıde sen hamılesın daha dıkkatlı ol lutfen

bende geldim canlarım yemekten aç karnımı doyurdum çok şükür

keşke bende gidebilsem şöle kafamı dinleyebilmek için ama eşimin izin sorunları olduğundan biyere gidemiyoruz

selam herkese.sayfadan anladığıma göre bitan rahatsız.Çoook geçmiş olsun BıTANcım.ve AYSEL'in doğum günü.Nice mutlu yıllara

ıçinizdeki Miniğin Hafta Hafta Gelişimi
SEBıN SENıN ıÇıN;
20 hafta yaşıma girdiğimde beni şaşırtan başımın üzerinde çıkan saçlar oldu, onlara alışamadım bir türlü. Bu aralar karnım guruldamaya başladı, şu tatlı parmaktan mı acaba ne dersiniz? Kemiklerim çok güçlü olduğu için hareket edebiliyorum, bir de anneciğimin sesini duyduğumda o da beni duyabilsin diye bağırıyorum ama duymuyor, ben de onu tekmeliyorum böylece benimle konuşuyor. Ona boyumun 25 cm. kilomun 340 gr. olduğunu söyledim. Annem aynanın karşısında kendi kendine konuşuyor “zaman ne kadar çabuk geçiyor, karnım epey büyüdü” diyor herhalde benim onun göbek deliğiyle aynı hizada olduğumu fark etti, her yaşımda bir cm. yukarı çıkacağım, göbeğinden geçen o çizgi koyulaşmaya başladı, ama doğumdan sonra tamamen kaybolacakmış. Biz çok sağlıklıyız; anneciğim gereksiz kalori almıyor, iyi besleniyor.

benimkide izin problemi oluyor malesef..23 nisanda çalışıyormu yada hafta sonu

haftasonları bigün veriyorlar o da bir ay cumartesi diğer ay pazar ama güvenlik olduğu için ekstra görevleri de çıkabiliyor ama 23 nisanda görev yazmamışlar çok şükür canım

senağlama çok duygulandım.çok teşekkür ederim.demek mucizemin saçları çıkmaya başlamış.Çok saol :1hug: nerden buldun bunu?

haftasonları bigün veriyorlar o da bir ay cumartesi diğer ay pazar ama güvenlik olduğu için ekstra görevleri de çıkabiliyor ama 23 nisanda görev yazmamışlar çok şükür canım

biz 23 nisan 19 mayıs demiyoruz malesef çalışıyoruz.işte hep bu zamanlarda keşke memur olsaydım diyorum

24ünde tatilse kaçın bir yerlere...günübirlikte olsa bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…