- 28 Nisan 2008
- 7.846
- 6
- 681
- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #2.121
edut nereye yolculuk?
EDUT nereye yolculuk?
ürgüp peribacaları..turla gidiyoruz
Bizde de durum aynıydı ama bu sabah patronun iyi anında olayı tatlıya bağladık biz yarın çalışmayacazkaydirigubbakcemile2
http://ivillage.mynet.com/gebelik/h...eki-minigin-hafta-hafta-gelisimi?limitstart=0
akşama kuzum....gece 24 te felan bineceğiz ...
Maşallah3. ayınız bitmek üzere sizinde.karnın belli olmaya başladı mı?benim çok erken çıktı karnım içi dar herhalde.kaç aydır tayt tunik giyiyorum.
ben de cumartesi günlerini konuştum öğleden sonra çalışmıcam artık.birden aklıma estiler gittim pat diye dedim artık olmuyor yapamıyorum.önce 1 ay daha bekle diğer arkadaşlar huzursuzluk yapmasın dedi.ben de bana göre beklicek bir şey yok dedim çünkü bu aralar işler yavaşladı allem ettim kallem ettim tamam dedirttim.çok şükür.kaldı ki bugünlerde zaten yatmam gerek.
ohh ınsallah cok guzel gecer moral depolar kafa dagıtır gelırsın yanımıza...
bende 5 mayısta da gıdecekmıs esım bu sfer cesme ye
o zaman pesıne takılıcam ınsallah ...
sımdıde arastırma yapıyorum
bu arada bazlamayı dün akşam yaptım süper oldu ıspanaklı yaptım:dance:
ohh ınsallah cok guzel gecer moral depolar kafa dagıtır gelırsın yanımıza...
Bende 5 mayısta da gıdecekmıs esım bu sfer cesme ye
o zaman pesıne takılıcam ınsallah ...
Sımdıde arastırma yapıyorum
24ünde de izinli ama bu yıl ilk defa yıllık izin verecekler eşime onuda çok iyi kullanmak istiyoruz o yüzden pek açılmak istemiyoruz maddi olarak o zamana bırakmak istiyoruz sıkışmayalım diye canım yoksa söylerdim eşime beni kırmaz yapar birşeyler bide bu aralar ev bakıyoruz almak istiyoruz inşallah buluruz kafamıza ve kesemize göre bi ev hayırlısı artıkın tatlım
kuzu bence yarın napın biliyormusunuz biz ankarada okurken eşimle yapardık...ufak bir sepet hazırlardım ama öle bi sürü şey değil....sandiviç bir sürü...içecek...seviyorsanız bira kuru yemiş....meyva gibi.... Alın gidin yeşillikli bir yere...otobüsle dolmuşla...serilin koca bir günü başbaşa sohbet edip geçirin.....süper oluyor
hosgeldın bacım a.s.lapacıda gellddiii =)))
ne çok laflamışsınız okuyana kadar epey zorlandım yaahuuuu
lorkkeemm.. yumurtalar çatlıyordur belki. o yüzdendir sancın... benimde 7 yumurtam olduğu ay öyle olmuştu....
kuzu bence yarın napın biliyormusunuz biz ankarada okurken eşimle yapardık...ufak bir sepet hazırlardım ama öle bi sürü şey değil....sandiviç bir sürü...içecek...seviyorsanız bira kuru yemiş....meyva gibi.... Alın gidin yeşillikli bir yere...otobüsle dolmuşla...serilin koca bir günü başbaşa sohbet edip geçirin.....süper oluyor
ya valla bende 7-8 olmustur belkı de sempatiksalakcinni
doktor solemdı bıle cok sayıda yumurtan uyarılmıs dedı
ve afedersın ama ıdrar yaparken bıle karnımın ıcı hava dolu gıbı sancım oluyo
catlasalarda kurtulsam bıde kıst olur dıye odum patlıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?