Hamileler,adaylar elele..kk göklere:)))

Bizde de durum aynıydı ama bu sabah patronun iyi anında olayı tatlıya bağladık biz yarın çalışmayacazkaydirigubbakcemile2

http://ivillage.mynet.com/gebelik/h...eki-minigin-hafta-hafta-gelisimi?limitstart=0

Maşallah 3. ayınız bitmek üzere sizinde.karnın belli olmaya başladı mı?benim çok erken çıktı karnım içi dar herhalde.kaç aydır tayt tunik giyiyorum.
ben de cumartesi günlerini konuştum öğleden sonra çalışmıcam artık.birden aklıma estiler gittim pat diye dedim artık olmuyor yapamıyorum.önce 1 ay daha bekle diğer arkadaşlar huzursuzluk yapmasın dedi.ben de bana göre beklicek bir şey yok dedim çünkü bu aralar işler yavaşladı allem ettim kallem ettim tamam dedirttim.çok şükür.kaldı ki bugünlerde zaten yatmam gerek.

akşama kuzum....gece 24 te felan bineceğiz ...

ohh ınsallah cok guzel gecer moral depolar kafa dagıtır gelırsın yanımıza...
bende 5 mayısta da gıdecekmıs esım bu sfer cesme ye
o zaman pesıne takılıcam ınsallah ...
sımdıde arastırma yapıyorum

oohhh süper yapmışsın tabi ki dinlenmelisin. ben bebiş olunca cumartesileri iptal ettirecem patrona şimdilik öyle düşünüyorum
benim karnımda bellioluyor birda gaz ve şişkinlikte var bazen çok şişiyor karnım.

evet kız bu sefer bırakma peşini takıl. bende olsam bende giderdim:içelim:

bakalım artık...inşallah güzel geçer

24ünde de izinli ama bu yıl ilk defa yıllık izin verecekler eşime onuda çok iyi kullanmak istiyoruz o yüzden pek açılmak istemiyoruz maddi olarak o zamana bırakmak istiyoruz sıkışmayalım diye canım yoksa söylerdim eşime beni kırmaz yapar birşeyler bide bu aralar ev bakıyoruz almak istiyoruz inşallah buluruz kafamıza ve kesemize göre bi ev hayırlısı artıkın tatlım

kuzu bence yarın napın biliyormusunuz biz ankarada okurken eşimle yapardık...ufak bir sepet hazırlardım ama öle bi sürü şey değil....sandiviç bir sürü...içecek...seviyorsanız bira kuru yemiş....meyva gibi.... Alın gidin yeşillikli bir yere...otobüsle dolmuşla...serilin koca bir günü başbaşa sohbet edip geçirin.....süper oluyor

a.s. doğum günün kutlu olsun ayselim... minişinle eşinle huzurlu mutlu sağlıklı bir ömür dilerim sannaaa hihoyyyt

bitancımm... ççookk geçmiş olsun canım benim.. zaten kum ve taş dökmek feci sancılı birşey. birde hamilesin.. allah kolaylık versin.. inşallah atlatırsın en kısa zamanda...
dikkat et kendinede minişe de

kıvırcıkım.... biliyorsun ki yumurta çatladıktan sonra 2 gün canlı kalıyor. aynı şekilde erkeğin spermide 3 gün.... bir şekilde denk gelir.. bugün olmazsa yarın olur.. bozma moralini.. pes etmek yok... yola devam

edutuumm....
seni kaçak seniii... gez toz bakalımm.. ohhh... ne güzzeelll.... seni kıskanabilir miyim acebbeee ? =)))
iyi yolculuklar tatlım size.. inş güzel geçer.. eğlenirsiniz... dinlenirsiniz.. bizim yerimize de gezin =(

ayy geçmişi okudum aklımda kalanlara cvp yazdım ama atladıklarım varsa affola =))
hepinizi çok seviyorum kıslar... içimden geldi.. eheheheee....

evet bencede super fıkrı gercı tatıl dıye heryer cok kalabalık olur ama ankara da park bahce bol

lapacıda gellddiii =)))
ne çok laflamışsınız okuyana kadar epey zorlandım yaahuuuu
hosgeldın bacım a.s.

lorkkeemm.. yumurtalar çatlıyordur belki. o yüzdendir sancın... benimde 7 yumurtam olduğu ay öyle olmuştu....

ya valla bende 7-8 olmustur belkı de sempatiksalakcinni
doktor solemdı bıle cok sayıda yumurtan uyarılmıs dedı
ve afedersın ama ıdrar yaparken bıle karnımın ıcı hava dolu gıbı sancım oluyo
catlasalarda kurtulsam bıde kıst olur dıye odum patlıyo

eminim ama eşimin abisi sitem ediyormuş kardeşim gelmiyor ne zamandır yüzünüde göremez olduk diye bunların aile bağları kuvvetli eşim alıştırmış ailesini kendisine daima yanlarında olmaya o yüzden hiçbiri eşimi görmeden yapamıyor bi çıtlatayım yinede eşime bakayım ne diyecek

=(( yazık yaavvv... neden şu ilacı 1 taneyle başlatmadıki yaaa... çünkü en sağlıklı olan tek yumurtanın gelişmesi... çoğuk olunca gebelik şansı artmıyor ki =((
inş bir tanesi çatlar canım yaaa... kist olursada 1 ay dkh veriyor hemen geçiyor.. sorun olacak birşey yok ama işte 1 ay boşa gitmiş oluyor =(
doktorunu ne kadar tanıyorsun bilmiyorum ama ben olsaydım bu tedaviden sonra hemen başka dr arardım....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…