Hamileler,adaylar elele..kk göklere:)))

Şekerim biraz düşük seyrediyo o nedenle tatlı gıdalar alıyorum zaman zaman.meyveyi fazla yiyorum.onun dışında iyiyim çok şükür.ZPOSION'u da tebrik ederim

ne oldu kuzum neden kafan dolu?

ah be canım sen yoksun tabi ne zamandır eşimin değerleri kötü çıktı(( bende pko luuyum canım sıkkın...eşimi zorlayamıyorum bişiler içsin diye ... Zaten üzülecek diye ödüm kopuyor ama bebeğimiz hiç olmayacak diye korkuyorum malum kimseye anlatamıyorum... Tüp bebek mi denesek dedm direk...oda artık 1 tane embriyoya düştü ya...kafam karışık

hımmm Hay Allah ya.sıkma canını Allah'tan umut kesilmez.şöyle sakin bir zamanında eşinle uygun bir dilde konuş.bir şeyler içmeyi dener misin belki işe yarar falan de.belli olmaz belki o da hemen kabul eder.Aslında bu normal bir durum.sağlık problemi olabilir.nasıl bende diyabetsem onda da o türlü bir rahatsızlık var.Bunda utanılacak falan da bir şey yok.düşüncelerini eşinle güzelce paylaş.Rabbim tez zamanda mucizenizi verir inş.

sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni napıon sen edutcan bi konuşamadık yani sositososito sositososito

VALLA BACIM DELİ GİBİ ÇALIŞOIUYORUM DIŞARDA DELİ GİBİ YAĞMUR BENİM HERYANIM AĞRIYOR...DELİRDİM YANİdelikafadulden

VALLA BACIM DELİ GİBİ ÇALIŞOIUYORUM DIŞARDA DELİ GİBİ YAĞMUR BENİM HERYANIM AĞRIYOR...DELİRDİM YANİdelikafadulden

yav yorma bu kadar kendini diyom sana bak yaşlandık artık biz heuheu lülülülülülü lülülülülülü

yav yorma bu kadar kendini diyom sana bak yaşlandık artık biz heuheu lülülülülülü lülülülülülü

işten atılırsam bu yaşta iş bulamam:)))
artı ne yaşlanması evlenmemiş arkadaşım dolu benim yawww

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…