Hamileler,adaylar elele..kk göklere:)))

ben uyguladıgım ve derlediğim bilgileri paylaştım.
yanlışsa dogrusunu yazın ve herkes öğrensin.ilk sayfadaki yazıyı da değiştirelim..
kimseye yanlış bilgi vermek değil amacım....

aman be kuzum..zaten o doğan kürünü dünya alem biliyor..takılma sen...

gğnaydın bacılar....kocişimle tam 1 hafta görüşemiyeceğiz....

gğnaydın bacılar....kocişimle tam 1 hafta görüşemiyeceğiz....

gunaydın canım Allah kavustursun gıttımı yat gezısıne ...
ohhh masallah ...
ya bızde ctesı sperm testı verecektık ama kayınvalıdemler gelıyomus sanırım bakalım bı agızlarını yoklıcam tam olarak ne zaman gelecekler dıye

günaydın canlarım umarım iyisinizdir
Edutum Allah kavuştursun

yok bebem yarın gidecek ama biliyorsun biz zaten hep birlikte değiliz ya....

lorkecim..aslında 15 dakikalık bir iş...kayınvalidenler varken bile versen olur...

günaydııın kızlarrr ya bi türlü sohbet edemedik dün herkesin işleri yoğunlaştı edutum ne uzun bir geziymiş kız bu

günaydııın kızlarrr ya bi türlü sohbet edemedik dün herkesin işleri yoğunlaştı edutum ne uzun bir geziymiş kız bu

yok be kuzum hafta sonu sadecede biliyorsun bizim kocişimle görüş günümüz var....Şeniz

sağolun kuzum....sen nasılsın b arada

ben iyiyim canım adet günümü bekliyorum bakalım bu ay ne zaman teşrif edecek boshayallersmile

günaydın hatunlarrr
nasılsınız halev nasılsın canım

günaydın tatlım iyiyim çok şükür sen nasılsın

günaydın hoşgeldin tatlum

kızım özlüyosunuzdur birbirinizi işte üç gün sonra yeniden kavuşuyonuz action yani güzel tarafını görmek lazım Şeniz

orası öyle bak şimdi biz 3 snelik evliyiz, 12 senedirde sevgili...geleceği günler özel yemek yaparım, iş yapmam, gelince uzanır yanına sarılır tv izleriz, sohbet ederiz...arkadaşım var mesela 1 yıllık evli diyor ki konuşacak konunmuz yok...
haa yinede zor ama .... evet heyecan özlem evet ama yanlızlık kötü...hafta içi ya bekar arkadaşlarımla yada kimseyle görüşmüyorum.... hastalansam tek, doktora gidiyorum tek(

ben iyiyim canım adet günümü bekliyorum bakalım bu ay ne zaman teşrif edecek boshayallersmile

günaydın tatlım iyiyim çok şükür sen nasılsın

günaydın hoşgeldin tatlum

kız bide hamileymişsin....ay süper olmazmı:dance:

gunaydın bıtte zeytın halev edut tekrar
yok bebem yarın gidecek ama biliyorsun biz zaten hep birlikte değiliz ya....

lorkecim..aslında 15 dakikalık bir iş...kayınvalidenler varken bile versen olur...

kız oyledır de esım evde yapmak ıstıyo laboratuarda olsun ıstemıyor bakalım hayırlısı olmazsa bı daha kı aya verırız ne yapalım

kız bide hamileymişsin....ay süper olmazmı:dance:

valla oladabılır halev kac gun oldu son adet tarıhınden berı

günayddıınnnnn çikolatalı şekerler... çilekli dondurmalar.... elmalı kekler.... =))) opuyorumnanaktan

edutum ne zor işin yyaaaa.. ben kocamsız duramam inanki =((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…