Hamileler,adaylar elele..kk göklere:)))

ben geldim cankuşlar aç karnımı doyurdum birazda şiştim gibi

lorkecim bende kullandım.. hemde 7 ay kadar... kist falan olmadı hiç.. hormonlarla ilgili bir sıkıntın varsa kistleşebilir yoksa normalde klomen sadece yumurtanın gelişmesini sağlar..

selam tatlim nasilsin? Bebis nasil?

Aman da amaaaaannnnn benim bebişkom da anne olacakmış YUPPPİİİİ :teytey::teytey::teytey::dance::dance::dance::dance: uzun zmaandır göbek atmamıştım.Canımmmmmm tebrik ederim.Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.darısı da kalan arkadaşlara inş.Biz iyiyiz.kızım hızla büyüyor teyzesi.yeni bir arkadaşı daha yolda olduğu için çok mutluymuş öyle dedi.:1hug:

hoşgeldin sebin
nerelerdesin özlettin kendini?

sorma canım işler çok yoğun.geçen cumartesi çok kötü bir gün geçirdim.p.tesi proje teslimim vardı.acayip gerildim.akşam saat 7'yi geçiyordu en sonunda dayanamadım çıktım.Projede beraber çalıştığımız biri var ona sinir oldum.zamanında yapmadı sonra sıkıştık.bir de çok ufak şeyler takılıyor.sinirimden ağlayacaktım neredeyse.p.tesi patronla konuştum dedim ben çok gerildim şu projeyi bir an önce verelim falan diye.o da adamın huyunu bildiğinden gerilme boşver takma zaten bugün yarın vericez dedi.dedi ama sakinleşmem bir kaç günümü aldı.ben de sizi özledim.zaten sürekli merak içindeyim acaba yeni hamişler var mı diye.Bebişkom88 varmış.Gaye'den ne haber?

canım gaye dr gitmişti
dr regl söktürücü ilaç verdi onu kullanıyor bugün son gündü sanırım reglin gelmesini bekleyecek

canım arkadaşım iş için canını çok sıkma tatlım

Sen nasılsın AYSELLİM bulantın falan var mı?

canım bulantım dünden beri yok çok şükür
ama her yemeği yiyemiyorum seçici davranıyorum maalesef
senin nasıl gidiyor diyabetle ilgili bir sorunun yok değil mi?
bugün zposion arkadaşımız hamile olduğunu söyledi.
gültuğ un da 10 nisanda en yakın tarhi olan arkadaşımız

edutum benimde
hep omzum ve belim ağrıyor
omzum kendimi çok kasıyorum ondan kaynaklanıyor galiba
bel ağrısı da bu hafta başladı

edutum benimde
hep omzum ve belim ağrıyor
omzum kendimi çok kasıyorum ondan kaynaklanıyor galiba
bel ağrısı da bu hafta başladı

benim boyun fıtığım var resmen ağrım çok arttı ve galiba havalardan birde canım sıkkın ya uyumak istiyorum hep, yorgunum böle bir tuhaf

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…