Hamileler,adaylar elele..kk göklere:)))

keşke işten erken çıkma şansım olsa da bende evde uzanıp uyusam
o kadar dinlenmeye ihtiyacım var ki çok yorgun ve bitkinim

keşke işten erken çıkma şansım olsa da bende evde uzanıp uyusam
o kadar dinlenmeye ihtiyacım var ki çok yorgun ve bitkinim

ben eve gidiyorum direk uyuyorum evim resmen leşşşş...bir an önce toparlanmam lazım

ben böyle uyuma planım yaparım ama genelde uyuyamam en erken geçen akşam 10,30da uyudum
ev bizimde leş gibi sayılır eşim sağolsun yapmaya çalışıyor ama o da bir yere kadar yapabiliriyor
kasım topiğinde onu konuşuyordum eve bi bayan alayım haftalık gelsin temizlik yapsın diye

vvaayyy beeee... 10.30 heee.... harikaaa.... ben hamile kaldığımdan bu yana acaip uyukluyorum.. akşam 8 de uyuyordum.. şimdi daha iyi..9.30 a kadar uyumadan kalabiliyorum.. ne tv izleyebiliyorum nede kocamla iki laf edebiliyorum.. acaip uykum geliyor ve uyuyorum =((( sanırım doğuma kadar sürecek bu durum..
temizlik içinde ayda bir kadın geliyor.. kıyı köşe temizliyor. bende h.sonları süpürüp toz alıyorum.. başka birşey yapamıyorum...

hamileliklede alakalıdır da... hava ile de alakalı bende uyuyorum bu aralar dün yemekten sonra direk uyudum 10:30 a kadar sonra 12 de yine yattım sabaha kadar

bende yetişemiyorum o yüzden karar veremiyorum

incir kürünün tarifi ve soğan kürünün tarifi yanlış arkadaşım 4-5 tane beyaz soğanla değil 1adet beyaz soğanla yapılıyor yanlış bilgilendirme olmasın

hamileliklede alakalıdır da... hava ile de alakalı bende uyuyorum bu aralar dün yemekten sonra direk uyudum 10:30 a kadar sonra 12 de yine yattım sabaha kadar

4 aydır aynı moddayım ben =)
ama dediğin gibi havalar da çok etkili oluyor.. yazın mesela bu saatte uyunamıyor.. kışın ise erkenden uyku geliyor...

iyi akşamlar canlar kendinize iyi bakın yarın görüşürük

huu yıne herkesler gıtmıs yaaa
bu aralar gec gelıom dagılmıs oluyosunuz canım sıkılıo sonrada neyse bakalım ...

Canım benim tarihim 28 nisana.s

Anacım bir baktım ki kimsecikler yok eski yerimizde şaşırdım.bilmiyorumkismileSonra okuyunca buraya geldiğinizi gördüm.Hayırlı uğurlu olur inşallah bol hamilelik müjdesi alırızzemuszemus

lorkecim bende kullandım.. hemde 7 ay kadar... kist falan olmadı hiç.. hormonlarla ilgili bir sıkıntın varsa kistleşebilir yoksa normalde klomen sadece yumurtanın gelişmesini sağlar..
tamam canım sagolasın sıkıntı cıkmaz ınsallah dedıgın gıbı

Anacım bir baktım ki kimsecikler yok eski yerimizde şaşırdım.bilmiyorumkismileSonra okuyunca buraya geldiğinizi gördüm.Hayırlı uğurlu olur inşallah bol hamilelik müjdesi alırızzemuszemus

ınsallah canım bundan sonra dırek anne adayları topıgıne donerız artık

incir kürünün tarifi ve soğan kürünün tarifi yanlış arkadaşım 4-5 tane beyaz soğanla değil 1adet beyaz soğanla yapılıyor yanlış bilgilendirme olmasın

ben uyguladıgım ve derlediğim bilgileri paylaştım.
yanlışsa dogrusunu yazın ve herkes öğrensin.ilk sayfadaki yazıyı da değiştirelim..
kimseye yanlış bilgi vermek değil amacım....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…