Hamileler,adaylar elele..kk göklere:)))

canım çookk normal halsizlik 16 haftadan sonra azalıyo 20haftaya kadar rahatlamış oluyosun kansızlık var mı ölçümlerini yaptırdın mı? oda çok etkiliyobilmiyorumkismile

ahh canım ya inşallah 16. haftadan sonra geçer de bana çok uzak gibi geliyo 7 hafta var ama bana hiç gelmiycek gibi geliyo niye acaba :)) kansızlık var mı bilmiyorum ama hamile kalmadan önce çıkmamıştı sen nasılsın canım kızın napıyo ayy ne güzel hissediyosun artık opuyorumnanaktan

amin cnm ins bebiş gelsin hızla gecıyo zaman ilerliyo olumunekankayizsmile

geçicek canım benim ya =)) ben evime gelmek istemıyodum çok tiksinmiştim evde hep uyumak istiyodum kansızlıkta çok etkili oldu tabi. kızım da napsın haftaya doktorumuz var heyecanla karşılaşmayı bekliyoruz hihoyyyt

canlar ben yemeğe çıkıyorum görüşürüz afiyet olsun hepinize

o zamanda bişi degişmiyo canım ya
en güzeli bu bak bu ay nasıl rahatım zaten geri çekilme yöntemi uyguluyoruz ben korunmuyorum bi kaç ay böyle olsun istiyorum biraz degişsin düşüncelerim bi kendime geleyim

canım ya inş hayırlısı olur sizin için ama fazlada ertelemeyin yaşımız en uygun zamanda hamilelik için :CüvCüv:

öyle zaten bende haftaya kadar düşünmeyeceğim..hatta bu hafta sonu kocişim yokken istanbuldaki arkadaşları arayacağım gideyim eğiimden sonrada kızkıza eğlenelim diyeceğim... kaldı bizim kızlar evde zaten:)))

bitte face ye baktım ama arkadaşlık teklifi yok canım yanlış birine teklif etmiş olmayasın?

o zamanda bişi degişmiyo canım ya
en güzeli bu bak bu ay nasıl rahatım zaten geri çekilme yöntemi uyguluyoruz ben korunmuyorum bi kaç ay böyle olsun istiyorum biraz degişsin düşüncelerim bi kendime geleyim
hayırlısı olsun o zaman tabı kı onemlı olan oncelıkle senın psıkolojık olarak rahat olman hadı baklaım

yok kız buraya koyduğum kucağımda bebişli resmim var ben sen diye ekledim

yok canım benı eklmemıssın ama ben senı buldum gayeden ekledım az once ok
ay kizlar yarin icin cok heycanliyim acaba görebilecekmiyim minisimi hihoyyyt

ınsallah canım hayırlısı baklaım

BENİM KAFAM KARIŞMIŞ İYİCE VALLA TAMAM CANIM BEN AÇINCA KABUL EDERİM SENİ Şeniz

kızlar bısey sorucam sımdı ben doktora dedım kı benım yumurtalarım zaten dogal olarak gelısıyorsa bu hapı kullanmamın yan etkısı olurmu dedım doktor hayır tabıkı oyle olsa vermeyız zaten dedı

bende dusunuyom sımdı yjmurta fazla buyurse kıst olursa ole bıseyler okumustum baska topıklerde bılgınız var mı klomenle ılgılı

bende kullanmıştım aşılama yapılacağı zaman kist falan olmadı endişe etme can can

kıss siz niye korunuyosunuz ki bi sorun mu var
eşimde bi sorun yok ilk etapta bende de bi sorun çıkmadı denedik olmadı stres fazla agır bastı galiba bi kaç ay bıraksak iyi olacak diye düşündüm

canım ya inş hayırlısı olur sizin için ama fazlada ertelemeyin yaşımız en uygun zamanda hamilelik için :CüvCüv:
ben 26 eşim 31 yaşında canım
zaten sadece 2 ay falan o da geri çekilme yöntemiyle korunucaz
hayırlısı olsun o zaman tabı kı onemlı olan oncelıkle senın psıkolojık olarak rahat olman hadı baklaım
bu ay iyiyim zaten ankaraya da gidip geldim ya kısmet artık canım hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…