- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #2.321
kizlar gunaydinnnnnnnnnnn.. herkes iyidir insallah .
bundan sonra yine her sabah her gun beraberizzz ,cunkuu
ca,lismiyorum artikkkkkkkkkkkkksempatiksalakcinni
oooo bu gidişle ben daha çok hoplar zıplarım sıfıra sıfır elde var sıfırfırsatın varken atla zıpla.. sonra yatakta rahat bir uyku bile çekemiyr duruma geliyorsun çünkü
canimm aslinda hiccccccccccc sevinmedimm .sadece sizinle gorusebilcem diye sevincliyimm guzelimm .. ben calismayi cok seviyorumm . evde b os durmak bana olum geliyoo .iyiki varsinizzopuyorumnanaktangünaydın.. hayırlısı olsun diyeyim.. sevinmiş gibisin
bende iyiki çalışıyorum diyorum. yoksa bütün gün en az 2 hafta kayınvalideciğimi dinleyecektim evde sempatiksalakcinni
canimm hosbuldukk.ewet guzelim daha cok beraber olacagizzz:1hug:ravzanur hoşgeldin tatlım daha çok görücez artık seni burda
lapacım sorma ya kollarım ve bacaklarım sızlıyo o kadar çok oynamışım ki süperdi
teyze diyo ki bana böyle zıplayıp durursan tabi bebek tutmaz kaydirigubbakcemile3
oooo bu gidişle ben daha çok hoplar zıplarım sıfıra sıfır elde var sıfır
ewet bazen insann boyle buyuk konusuncaa olmuyo dilekleriihihoyyytama iyikide buyuk konusmusunn :1hug:sen böyle büyük konuş bakalım. görürüz hoplamayı zıplamayı..
ben bu kış için kayağa gidicem demiştim eşime. sen götürmesende yalnız atlayıp gidicem. hiç bi kuvvet beni engelleyemez diye de rest çekmiştim. eşim hamile kaldığımı öğrenince çok güldü. aklına geldikçe seni kayağa götüreyimmi diye sordu kış boyunca..
:roflol:
ay inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhsen böyle büyük konuş bakalım. görürüz hoplamayı zıplamayı..
ben bu kış için kayağa gidicem demiştim eşime. sen götürmesende yalnız atlayıp gidicem. hiç bi kuvvet beni engelleyemez diye de rest çekmiştim. eşim hamile kaldığımı öğrenince çok güldü. aklına geldikçe seni kayağa götüreyimmi diye sordu kış boyunca..
ewet bazen insann boyle buyuk konusuncaa olmuyo dilekleriihihoyyytama iyikide buyuk konusmusunn :1hug:
insallahhh aminn cifter cifter gelir insallah:Saruboceq:gamyoncuiremsuhihoyyytkoaly gelsin sana canım..
kvrcığımda büyük konuşuyo, bi dene değil iki dene birden gelecek. görecek tatlım benim.. aklinialirimsmile
hoşgeldin ravzanurcum işlerini hallet gel kolay gelsin sana
kıvırcığım sende hoşgeldin maydonoz ve süt buharını 3 gün yaptım canım ama adaçayını da 3 gün içtim haydı hayırlısı
hoşgeldin ravzanurcum işlerini hallet gel kolay gelsin sana
kıvırcığım sende hoşgeldin maydonoz ve süt buharını 3 gün yaptım canım ama adaçayını da 3 gün içtim haydı hayırlısı
hiç iyi gelmedi..kaynana ve eltimin incilerini duymak istermisiniz. onlarla geçti vakit
eltim dediki ( ilk defa soruyor bu arada) alısveriş yaptınmı. basladık ama çok bişi almıyorum dünyanın parası zaten dedim. tabi 2 şer tane alsan yeter. biri kirlenince öbürünü giydirirsin dedi.. 2 çocuk büyütmüş nası büyüttüğü de ortada yani. cahil mi desem artniyetlimi anlamadım.
bende öreyim bişeyler dedi. hırka yelek. eğer örersen büyük olsun. bebek yazın dogacak giydiremem sonra dedim.
kaynanamı hiç anlatmıyım sinirlerim dayanmıyo... kalbim hiç dayanmıyo.
halevcim hosbulduk canimm,. gelmezmiyim birakirmiyim ben sizii :kedi:hoşgeldin ravzanurcum işlerini hallet gel kolay gelsin sana
edutummmmmmmmm hos geldinn kusummmmmmmmm gunaydinnn ..:ecrin_bebekpuyorumnanaktan
halevim inşallah canım ya inan çok sevinicem
adaçayını ilk 10 gün bi dolu fincan içmiştim. diğerini kullanmadım. şifan olsun canım, bebiş olarak geri gelsin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?