Hamileler,adaylar elele..kk göklere:)))

kizlar gunaydinnnnnnnnnnn.. herkes iyidir insallah .
bundan sonra yine her sabah her gun beraberizzz ,cunkuu
ca,lismiyorum artikkkkkkkkkkkkksempatiksalakcinni

günaydın.. hayırlısı olsun diyeyim.. sevinmiş gibisin
bende iyiki çalışıyorum diyorum. yoksa bütün gün en az 2 hafta kayınvalideciğimi dinleyecektim evde sempatiksalakcinni

günaydın.. hayırlısı olsun diyeyim.. sevinmiş gibisin
bende iyiki çalışıyorum diyorum. yoksa bütün gün en az 2 hafta kayınvalideciğimi dinleyecektim evde sempatiksalakcinni
canimm aslinda hiccccccccccc sevinmedimm .sadece sizinle gorusebilcem diye sevincliyimm guzelimm .. ben calismayi cok seviyorumm . evde b os durmak bana olum geliyoo .iyiki varsinizzopuyorumnanaktan
ravzanur hoşgeldin tatlım daha çok görücez artık seni burda
canimm hosbuldukk.ewet guzelim daha cok beraber olacagizzz:1hug:

lapacım sorma ya kollarım ve bacaklarım sızlıyo o kadar çok oynamışım ki süperdi
teyze diyo ki bana böyle zıplayıp durursan tabi bebek tutmaz kaydirigubbakcemile3

oooo bu gidişle ben daha çok hoplar zıplarım sıfıra sıfır elde var sıfır

sen böyle büyük konuş bakalım. görürüz hoplamayı zıplamayı..
ben bu kış için kayağa gidicem demiştim eşime. sen götürmesende yalnız atlayıp gidicem. hiç bi kuvvet beni engelleyemez diye de rest çekmiştim. eşim hamile kaldığımı öğrenince çok güldü. aklına geldikçe seni kayağa götüreyimmi diye sordu kış boyunca..

:roflol:

:roflol: ewet bazen insann boyle buyuk konusuncaa olmuyo dilekleriihihoyyytama iyikide buyuk konusmusunn :1hug:

ay inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

ay pınarım dur herkes ikizden bahsediyor bi tane yeter ki bana olsun da tek hem eşimin hem benim tarafımda ikiz çok yanarız o zaman

hoşgeldin ravzanurcum işlerini hallet gel kolay gelsin sana

kıvırcığım sende hoşgeldin maydonoz ve süt buharını 3 gün yaptım canım ama adaçayını da 3 gün içtim haydı hayırlısı

kıvırcığım sende hoşgeldin maydonoz ve süt buharını 3 gün yaptım canım ama adaçayını da 3 gün içtim haydı hayırlısı

halevim inşallah canım ya inan çok sevinicem

adaçayını ilk 10 gün bi dolu fincan içmiştim. diğerini kullanmadım. şifan olsun canım, bebiş olarak geri gelsin..

aman deli...ne takıyorsun...hiç bişi örme deseydin....sen bebiş bide kocan...gerisi boşşşşş

halevcim hosbulduk canimm,. gelmezmiyim birakirmiyim ben sizii :kedi:
insallah iyi gelir canim ada cayinn .bende baslicam bugun ada cayina

pafocumm senn o tatli canini o kisiler icin hicc sikma bosverr duymamazliktan gel cenim benimmm .durumun neyi el veriyosa al be guzelimm opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…