- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #2.341
aman deli...ne takıyorsun...hiç bişi örme deseydin....sen bebiş bide kocan...gerisi boşşşşş
senin yogunlugunu yerim bennn yawwwrummmmmmkızlar ben çıkıyorum selam vermediğim yada cevaplamadığım varsa nolur kusura bakmasın...yoğunum azcık
kızlar ben çıkıyorum selam vermediğim yada cevaplamadığım varsa nolur kusura bakmasın...yoğunum azcık
avustralyaya falan gidicem kendi ailem ve dostlarım olmasa... 2-3 senede bir yeter..
zaten bişi yapmıcaklar biliyorum. düğünde yapmadılar bebekte mi yapcaklar.
kayınvalidem bebek haberini "hayırlısı napalım " diyerek karsılamıstı. bişi beklemiyorum. etrafımızda olmasınlar yeter.. eşimde geriliyor. bana bişi demiyor allahtan ama ailesinide kırmaz. arada kalan o oluyor.
ama gelipte hiçbişeye karışmadan sormadan ay ne güzel bebek sevicez diye konusuyolar.
dün dedim zaten. doktor kırk çıkana kadar bebeğin yanına anneden baskasını sokmayın, öpüp koklatmayın ilk 2 ay diye söyledi dedim. kötümüyüm neyim :)
eltimin oğlu nezle grip hastalık sürekli, dün gene yanımda öhö öhö dolastırdılar. bütün gün dua ettim içimden. hasta olmayım diye.. kendi arkadaslarım gelmiyo 3 haftadır bize. çocuk hasta sana mikrop gelmesin diye..
bosverdim desemde olmuyo işte. takılıyo kafaya...onlar beni paramparça yaptılar ama birinin kalbini kırmayayım diye sabır diyorum ya bi gün patlıcam...klava:
kızım delimisin....bence hiç birşeye karışmamalları elini güçlendirir...bizimkilerde karışmadı ben çokkk memnunum...ne kadar ekmek o kadar köfte...bende arama mesafe koyuyorum...daha doğrusu karışma hakkı olmuyor...bence ne arabın yüzü ne şamın şekeri....ben istemem yeterki karışmasınlar...eşinde farkındaysa zaten boşverrrrr
avustralyaya falan gidicem kendi ailem ve dostlarım olmasa... 2-3 senede bir yeter..
zaten bişi yapmıcaklar biliyorum. düğünde yapmadılar bebekte mi yapcaklar.
kayınvalidem bebek haberini "hayırlısı napalım " diyerek karsılamıstı. bişi beklemiyorum. etrafımızda olmasınlar yeter.. eşimde geriliyor. bana bişi demiyor allahtan ama ailesinide kırmaz. arada kalan o oluyor.
ama gelipte hiçbişeye karışmadan sormadan ay ne güzel bebek sevicez diye konusuyolar.
dün dedim zaten. doktor kırk çıkana kadar bebeğin yanına anneden baskasını sokmayın, öpüp koklatmayın ilk 2 ay diye söyledi dedim. kötümüyüm neyim :)
eltimin oğlu nezle grip hastalık sürekli, dün gene yanımda öhö öhö dolastırdılar. bütün gün dua ettim içimden. hasta olmayım diye.. kendi arkadaslarım gelmiyo 3 haftadır bize. çocuk hasta sana mikrop gelmesin diye..
bosverdim desemde olmuyo işte. takılıyo kafaya...onlar beni paramparça yaptılar ama birinin kalbini kırmayayım diye sabır diyorum ya bi gün patlıcam...klava:
pınarcığım canım sıkmamak lazım canımızı ama ne bileyim ben dayanamıyorum
kırıcı davranmakta istemiyorum ama bazen öyle kaşınıyorlar ki gelde laf söyle diyorlar resmen birde bana akıl vermeye çalışmıyorlar mu kuduruyorum o zaman......
kvrck h.sonunun iyi geçmesine çok sevindim canımmmm
ravzanur sende hoşgeldin canımmmm
etli kurufasulye pilav salata cacık var menümde gel beraber yiyelim
günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
herkes tatilden bahsetmniş benimkide süperdi karşıki teyzelerle pikniğe gitti çocuklarıyla top oynadık mangal yaptık süperdi ya ne kadan mikemmeldi boshayallersmile
kız benım de pazar basladı aynısı suan bıle sadece uç kısmı ama sızım sızım sızlıyo ılk defa karsılasıyorumya kızlar dün akşam üzeri gögüslerimin ucuna birden bir sancı girdi uyuştu resmen deliye döndüm ya soyunup oturdum resmen eşim en son uyuşturucu bir krem var onu verdi de sürdüm geçti azıcık mikrop falan mı kaptım ki
evet aynen dediğin gibi laf etme hakları yok..
kaydirigubbakcemile5
bide göbek atayım tam olsunn hihoyyyt
ohhhhh gez bakalım gezzzzzzzz ne güzel olmuş valla lorkecim varya kendimi zor tutuyorum acaba bu sızlama bebek belirtisimidir diye ama hayal kırıklığına ugrarım yine diye tutuyorum kendimi..yok yok diildir diyorum.. senin yumoştan nezaman sonra başladı sızıkızlarrr ben geldım
uyudum kaldım 11.30 a kadar opuyorumnanaktan
ama 3 gundur ayagı yanmış it gibi geziyoruz (babamın tabiri) delikafadulden yorulmusum
kıız ne guzel olmus valla ...
artık havalar guzellestı areada yaparsınız bunu super stres atılır ...
bızde bu hafta annemlerı gezdırdık haftaya mangala gıdelım top oynayalım dıyoruz bakalım hayırlsı
kız benım de pazar basladı aynısı suan bıle sadece uç kısmı ama sızım sızım sızlıyo ılk defa karsılasıyorum
oohhh pınarım at göbecikleri salla dertleri ne halleri varsa görsunler ...
sen keyfıne bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?