Hamileler,adaylar elele..kk göklere:)))

canlarım ben yemeğe çıkıyorum gelince görüşürük afeyet olsun hepinize

bigün önce ıslatıyosun ya bi tatlı kaşıgı falan şeker atarsan içindeki gazı alıyor ben öyle yapıyorum

denedim tatlım ama valla içimde oluşan gazı hiçbişi alamıyo , delikafadulden

canım isterse bi kaşık alıyorum nefis köreltici bir miktar olarak..

kızlar merhaba nasılsınız.sizden fikir almak istiyorum.oğlum olcak nasipse isim düşünüyoruz ilk ismi dedesinin simi mustafa olacak.mustafaya uygun isim arıyoruz yanına.sizin fikirleriniz neler?:)

ohhhhh gez bakalım gezzzzzzzz ne güzel olmuş valla lorkecim varya kendimi zor tutuyorum acaba bu sızlama bebek belirtisimidir diye ama hayal kırıklığına ugrarım yine diye tutuyorum kendimi..yok yok diildir diyorum.. senin yumoştan nezaman sonra başladı sızı

canım benım ptesı gunu yumoslar fazlasıyla yeterlı boyuta gelmıstı ...
ama esım yoktu bılıyorsun gıtmeden pazar bıde gelınce bu ctesı calısma oldu sadece
pazar da bu sancı oldu

kızlar merhaba nasılsınız.sizden fikir almak istiyorum.oğlum olcak nasipse isim düşünüyoruz ilk ismi dedesinin simi mustafa olacak.mustafaya uygun isim arıyoruz yanına.sizin fikirleriniz neler?:)

canım hosgeldın ınsallah guzel gecıyodur hamılelıgın ...
benım kuzenımın adı mustafa burak hosuma gıdıyor yakısıyor ıkısı
bıde mustafa tarık olabılır

kelin melhemi olsa başına sürer diyeyim arkdasım..

eşimle daha anlasamadık.
benim sevdiğim isimler : eren emre çınar çağın efe orhun pamir arhan mirza çağhan

aklıma geliverenler bunlar

Allah bir avazda kurtarmayı nasip etsin canım.... Mustafa 'nın yanına Kemal yakışır... Mustafa Kemal yerimseniben

afıyet olsun halev...
huu gaye de gelmıs basladınmı ıse canım nasıl durumlar
mugmug vardı az once okudu kactı sanırım yaa

ya benım ev temızlemem lazım baslayayım bari arada gelip yakalıcam sızı
cars mısafırım var bıde hsonu hıc evde durmadık cok fena durum

bence muıstafa eski isim buda yeni isim olsun ben yiğit demir alperen ismlerini seviyorum

önerileriniz için teşekkür ederim arkadaşlar hepsini değerlendiricez eşimle mustafa alp yada mustafa eymen nasıl.bide mustafa mert diyoduk ama ben vazgeçtim gibi msutafa mertten etrafımda bi çok insan mustafanın yanınahep mert koymuş.uzun zamandır giremiyodum özlemişim burdaki muhabbetleri kızlar:)

hosbulduk guzell anne adayiiopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
kizlar ben aksama patatesleri ve biberleri onceden bir yagda alazladim borcama doktum ve kofteleride uzerine dizdimm .firina surecegimm yaninada patlican kizarttim ustune sarmisakli yogurtt yaptimm .tatli olarakta milfoy hamurundan meveli torte yapacagimm kizlar baska ne yapayim yanina .caylami gider bu yemekler daha iyi fikir verirmisinizzbenneyaptımki

halevcim ,nuzul cumm yaa buu yumurtlama su salgi aki oluyoya ozaman oluncami cocugun olma gunu o gun daha yakin oluyoo ,bu salgiyimi bekleyeyim yanii:bbo:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…