- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #2.361
kurufsulye ve nohut kötü sonuç veriyo.. :kedi:
bigün önce ıslatıyosun ya bi tatlı kaşıgı falan şeker atarsan içindeki gazı alıyor ben öyle yapıyorum
ohhhhh gez bakalım gezzzzzzzz ne güzel olmuş valla lorkecim varya kendimi zor tutuyorum acaba bu sızlama bebek belirtisimidir diye ama hayal kırıklığına ugrarım yine diye tutuyorum kendimi..yok yok diildir diyorum.. senin yumoştan nezaman sonra başladı sızıkızlarrr ben geldım
uyudum kaldım 11.30 a kadar opuyorumnanaktan
ama 3 gundur ayagı yanmış it gibi geziyoruz (babamın tabiri) delikafadulden yorulmusum
kıız ne guzel olmus valla ...
artık havalar guzellestı areada yaparsınız bunu super stres atılır ...
bızde bu hafta annemlerı gezdırdık haftaya mangala gıdelım top oynayalım dıyoruz bakalım hayırlsı
kız benım de pazar basladı aynısı suan bıle sadece uç kısmı ama sızım sızım sızlıyo ılk defa karsılasıyorum
oohhh pınarım at göbecikleri salla dertleri ne halleri varsa görsunler ...
sen keyfıne bak
hoşbulduk canım:)tomtom gelmiş hoşgelmişşşş
canım benım ptesı gunu yumoslar fazlasıyla yeterlı boyuta gelmıstı ...ohhhhh gez bakalım gezzzzzzzz ne güzel olmuş valla lorkecim varya kendimi zor tutuyorum acaba bu sızlama bebek belirtisimidir diye ama hayal kırıklığına ugrarım yine diye tutuyorum kendimi..yok yok diildir diyorum.. senin yumoştan nezaman sonra başladı sızı
kızlar merhaba nasılsınız.sizden fikir almak istiyorum.oğlum olcak nasipse isim düşünüyoruz ilk ismi dedesinin simi mustafa olacak.mustafaya uygun isim arıyoruz yanına.sizin fikirleriniz neler?:)
kızlar merhaba nasılsınız.sizden fikir almak istiyorum.oğlum olcak nasipse isim düşünüyoruz ilk ismi dedesinin simi mustafa olacak.mustafaya uygun isim arıyoruz yanına.sizin fikirleriniz neler?:)
aklinialirimsmileben kaçtım şekerler.. opuyorumnanaktan
hosbulduk guzell anne adayiiopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanpınarcığım canım sıkmamak lazım canımızı ama ne bileyim ben dayanamıyorum
kırıcı davranmakta istemiyorum ama bazen öyle kaşınıyorlar ki gelde laf söyle diyorlar resmen birde bana akıl vermeye çalışmıyorlar mu kuduruyorum o zaman......
kvrck h.sonunun iyi geçmesine çok sevindim canımmmm
ravzanur sende hoşgeldin canımmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?