Hamileler,adaylar elele..kk göklere:)))

günayddıınnnnn çikolatalı şekerler... çilekli dondurmalar.... elmalı kekler.... =))) opuyorumnanaktan

edutum ne zor işin yyaaaa.. ben kocamsız duramam inanki =((

ben farkısını bilmiyorum ya...o yüzden bilemiyorum ama allah hiç birimizi ayrı koymasın bacım...allah inşallah kocaman ailelerimiz olduğu ve mutlu huzurlu çocuklu combalaklı günler nasip ederi:Saruboceq:

günaydıın kızz çalışmalara tam gaz devam mı

günayddıınnnnn çikolatalı şekerler... çilekli dondurmalar.... elmalı kekler.... =))) opuyorumnanaktan

edutum ne zor işin yyaaaa.. ben kocamsız duramam inanki =((

hosgeldınız efendım ne bu hayırdır asermeler mı basladı yenı yenı kaydirigubbakcemile3
evet Allah yardımcısı olsun ama ılk bastan berı boyle alıstılarsa onun ıcın daha kolaydır ...

günaydın tatlum 7 mart da olmuştum adet bugün 33.günüm canım

kız bide hamileymişsin....ay süper olmazmı:dance:

tatlum Allah ağzından duysun ama sanmıyorum benim biraz zor gibi eşim sperm testi yaptırsın sonuçlarına göre doktora gideceğim bende canım hayırlısı olsun artık

hosgeldınız efendım ne bu hayırdır asermeler mı basladı yenı yenı kaydirigubbakcemile3
evet Allah yardımcısı olsun ama ılk bastan berı boyle alıstılarsa onun ıcın daha kolaydır ...

kaydirigubbakcemile3
yok beeaaa.... içimden geldi öyle işte.. sizide severim yazdıklarımı da.. o yüzden öyle bi giriş oldu =))

ben farkısını bilmiyorum ya...o yüzden bilemiyorum ama allah hiç birimizi ayrı koymasın bacım...allah inşallah kocaman ailelerimiz olduğu ve mutlu huzurlu çocuklu combalaklı günler nasip ederi:Saruboceq:

amin edutum.. inş

günaydın fıstıklar nasılsınız?
opuyorumnanaktan

günayddıınnnnnn ballı tarçınlı kurabiyee =)))

günaydıın kızz çalışmalara tam gaz devam mı

kız hala reglım bıtmedı benım gec geldı ya o yuzden beklıom bugun klomen ıcmeye baslıyorum hayırlısı bakalım
günaydın fıstıklar nasılsınız?
opuyorumnanaktan

gunaydın ayselım sız nasılsınız keyıflısın bugun masallah bulnatıların senı terkedıyo sanırım

kıyamam kız size ben ...kocişimin değerleri endişendirdi sizi dimi... ama en azından erkenden öğrenmel daha ii malum...

kızlar sımdı klomen ıcıcıem ya o yumurtalara etkı edecek ya adacayı ıcmesemmı ıkısı bırden kocaman yumurta yapmasın nedersınız :uhm:

günaydın arkadaşlar umutttt dolu bir gun olsunkaydirigubbakcemile5

gunaydın canım sana da
kıyamam kız size ben ...kocişimin değerleri endişendirdi sizi dimi... ama en azından erkenden öğrenmel daha ii malum...

haklısın ama erkenden ogrenıp bı care aramak lazım eger dusuk cıkarsa ...
yurtdısında ılk olarak erkek kontrol edılıyormus mesela burda oyle degıl maalesef

selam canlarım ben iyiyim
bulantısız günler geçirmeyi özlemişim
ben iyiyim bebişte iyidir inş.
c.tesi günü kalp atışı dinlemeye gidecez
bugün herkesin moralinin iyi olmasına çok sevindimmmm

kızlar sımdı klomen ıcıcıem ya o yumurtalara etkı edecek ya adacayı ıcmesemmı ıkısı bırden kocaman yumurta yapmasın nedersınız :uhm:

hiç bir şey olmadı bende.. ama sende nasıl olur bilmem.. biz her akşam adaçayı demler içerdik zaten eşimle. ben yumurtlama etkisi olduğunu bilmiyordum. ama yumurtlamama yardımcı olmadı.. klomen içerkende içtim bir sorun olmadı bende. ama sende nasıl etki eder bilemiyorum lorkecim

selam canlarım ben iyiyim
bulantısız günler geçirmeyi özlemişim
ben iyiyim bebişte iyidir inş.
c.tesi günü kalp atışı dinlemeye gidecez
bugün herkesin moralinin iyi olmasına çok sevindimmmm

bir önceki kontrolde sadece keseyi mi görmüştünüz ayselim? kalp atışını duymamışmıydınız?
nasıl güzel bir sestir o =) güp güp güp güp...

bir önceki kontrolde sadece keseyi mi görmüştünüz ayselim? kalp atışını duymamışmıydınız?
nasıl güzel bir sestir o =) güp güp güp güp...

canım bebişide kalp atışını da gördük ama duymamıştık
bu cumartesi inş. duymak nasip olur tatlım

günaydın arkadaşlar umutttt dolu bir gun olsunkaydirigubbakcemile5

günaydın canım inşallah hepimiz için

hem öyle hemde birşey çıkmasa bile öğrenmenin faydası olur diye tatlım eşimde birşey yoksa bile ki inşallah olmaz en azından erkenden dokrtora giderim diye düşünüyorum tatlum

anladım canım sagolasın neyse ben yıne de ıcmeyeyım yada bı bardaktan bısey olmaz sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…